Öncelikle yargılamayın lütfen, evlendiniz ve eşiniz çalışmaya gitti cinsel ihtiyacınız var 4 veya 5 yıl orada kalacak, bu durumda siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmanın her şekli suçtur ve aldatmanın bahanesi olmaz. Aldatmaya bahane bulan insanlar kendisini haklı karşısındaki insanı suçlu göstermek için yapıyorlar. Eşimin başka bir şehre çalışmaya gitme durumu varsa bende onunla giderdim ya da sürekli farklı şehirlerde olacaksa en başından kabul etmezdim. Gidemeyeceğim bir yerdeyse de onu aldatmaz beklerdim. Kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapacak kadar karaktersiz değilim çok şükür. 4-5 yıl eşinle birlikte olmamaya dayanamayacaksan ayrıl gitsin. Aldatırsan kendini kötü bir konuma düşürmüş olacaksın.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Medeniyet çatısı altında oluşturduğumuz manevi normları normal koşullarda ihlal etsek elbet ayıplanırız ama burada başka şartlar ve absürtlük söz konusu olduğu için net bir tutum alınılamaz. Empatiyle yorumlamak gerekirse aldatsan niye aldattın diyemem çünkü ilkel dürtülerimiz söz konusu. Burada tepki veren arkadaşlara da pek itimat etme. 15 gün mastürbasyon yapmasam ne hale gelirim sorusunu dahi sormaya korkarlar çünkü. Bu senin inisiyatifine kalmış bir durum. İster sanal, ister gerçek. Neticede cinsel yetersizlik evlilik sözleşmesini bozabilecek bir haktır.
20 Yorumla
+1 yılBence kadın İçin özellikle zor bir durum , yıllarca evliliğe sakla kendini evlenince tam herşeyi rahat rahat yapabilecekken kocan seni bırakıp gidiyor yılların isteği ve yaş almanınmolgunlupun kadınlığın ön plana çıktığı yıllar yalnızsın önce hayal etmeye başlıyorsun sonra başkalarını hayal etmeye başlıyorsun sonra kızıyorsun kendine derken farklı kişileri hayal etmeye alışıyorsun derken yazışmaya güvenli tanışma niyetlerine başlıyorsun derken ona alışıyorsun buluşma direncin zamanla kırılıyor ve aldatmaya başlıyorsun , çok iyi anlayabiliyorum
32 Yorumla
Soran+1 yılTam da böyle yeminle
- +1 yıl
Benim de böyle bir ilişkim olmuştu o yüzden anlıyorum daha çok şey var anladığım ahh ahh
Gizli Üye(18-24)+1 yılOna göre biriyle evlenecektiniz ama. Birsürü cuckold erkek var, ben de cuckoldum. Benim eşim de ben varken de biriyle beraber olabilir, çünkü farklı zevklere ihtiyacı var. Kadın biyolojik yapısı gereği çokeşlidir. Ama her erkek kabullenemiyor bunu. Kabullenmek zorunda da değil kimse. Kabul etmiyorsa hiçbir şey başkasıyla beraber olmak için bahane değil. Yani tabiki aldatmaktır. Bunun yerine kendinize göre biriyle evlenseniz en doğrusunu yapardınız.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
71Cevap
- Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSuç evet.. ayrılmak varken insan gibi. karaktersizler aldatır..
20 Yorumla - Cinsellik konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma her zaman kusurdur. Bahanesi olmaz. Aldatmak yerine, başkalarıyla olma isteğini, eşini/sevgilisini kaybetmeye g.. tü yemediği için kimse eşiyle/sevgilisiyle paylaşamıyor, dile getiremiyor. Birinden gizli yaptığın her iş, arkasından çevirdiğin her iş, onun bilmediği ilişkiler aldatmadır ve kusurdur. Bilirse, önüne kabul etmek veya ayrılmak gibi iki seçenek koymuş olursun, doğru olan da budur. Bu iki seçeneği önüne koymadığın için aldatmış oluyorsun zaten. Ya aldatmaz, beklersin; ya ayrılırsın, ya da bu konuyu karşılıklı serbestlikle çözersiniz. Senden habersiz başkalarıyla oluyorsa, sen de bundan şüphelenip güvenini kaybettiysen zaten ayrılman gerekir.
10 Yorumla
+1 yılBu ayriligin dini boyutunu bilmem bizim koyde vardi biri karisini hamile birakir giderdi 5 yil gelmez 5 sonra tekrar gelir yine hamile birakirdi hic duymadim aldatma birde kadinin yaninda erkek varsa cani ister diye birsey duymustum
Soruna gelince hic bir sebep aldatma hakki vermez ya mastla seks oyuncaklariyla tatmin edeceksin
ya da ayrilacaksin seks yapmadan duramiyorsan adam sizin geleceginiz icin gurbete ciksin sen aldat olmaz
Ama gecen bir kadin anlatti evlendik 3 gun almayaya gitti beni anne babasinin yanina birakti oda netten sevgili yapmis anneme gidiyorum diyip onla birlikte oluyormus oda yanlis madem paran yok gidecen evlenme
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soru doğru ama sorduğun yer yanlış @gizli. burada nadiren dürüst cevap alırsın. Ya da ergenler evlilikte boşanmayı sevgilik gibi mesajla zannettikleri için boşan da boşan der dururlar. Boşanmak denen olgu öyle zırt diye sevgiliden ayrılır gibi olacak bişey değil.
Aldatmak hiç bir zaman hak değildir. Aldatan da haklı değildir ama sağlam bahanesi vardır. Bahanen de sağlam. Aldat diyemem ama aldatırsan da kimsenin neden diye sorma hakkı olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de karışık bir durum evet
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYargılamak ve kınamak bu hayatta yapılan en büyük hatalardandır çünkü kişinin soradan hayat akışının nasıl olacağı asla belli olmaz ve eyvah ben ne yapacağım demeye bile getirir düz pencereden bakmak yerine geniş kapsamlı düşünmeli sorunuza gelirsek bunun yöntemi bazı şeyler kullanarak (fantezi ürünleri ) eş sevgili ile görüntülü görüşme yaparak ya da anlaşma oluyorsa başka bir yoldan halledilir sonuçta uzak mesafe ilişkisi kolay değil
30 Yorumla Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben beklerim yargılamadana söylim aldatmaya giriyor cinsel ihtiyacını kendinde karşılaya bilirsin belki oda misal eşine çok güvendiği için gözü kapalı arkasını döndü gitti sonuçta daha iyi bir yaşam standartı yakalamak için belki senede veya 6 ayda abiri gelcek bilemmezsin ama ben beklerdim a ldatmak oluyor
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin bu soruyu sormadaki amacınızı, ruh halinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı soruyu yıllarca ben de sordum kendime. Hala daha soruyorum. Ve hiç bir cevap bulamadım.
Aşağıdaki yorumları okuyorum. Boşan veya ayrıl diye ne kadar kolay yazıyor arkadaşlar.
Belki haklilardir. Ama bilmedikleri ayrılırken sizin dışınızda etkileyeceginiz hayatlar...
Boşuna dememiş atalarımız bekara eş boşaması kolaydır diye...12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru gerçekten
Cevap sahibi+1 yılPeki siz buldunuz mu bunun cevabını? Vicdanınızın kabul ettiği cevabi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence sen aldatacaksın, bunu içten içe istiyorsun fakat aldattıktan sonra yaşayacağın vicdan azabından korkuyorsun bu yüzden burada sana hak verecek insanları görüp içini rahatlatmak istiyorsun. Öyle olmaz canım benim. Aldatmanın bahanesi olmaz ya ayrılacaksın ya da en başından kabul etmeyecektin. Sadakat duygun olmadığı için bu duruma düşmen normal. Allah sizin gibilerden korusun temiz kalpli insanları.
30 YorumlaAldatmanın kılıfı, izahı, bahanesi olmaz.
İhtiyaç duyuyorsan aldatmadan da tatmin olma yolları var.
Yaptığın kişiliksizliğin önüne bahane dizme.80 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBakin ben isteksiz eşim var bunkonuyu konuşsamda, elimden gelmi hep fazlasini yapsamda olmuyor. Doyum zevk hatta sekste istekndahil olmuyor çunku karsidaki isteksiz ya da sevmemesi olayidir. Bu yuzden mastürbasyon ile idare ediyorum. Belki guvenilir bir partner bulursam tercihim olacaktir buda zaman ve o anki hayatimdaki duruma kalacaktir. Secimler kişiseldir. Isteklerimiz bireyseldir.
10 Yorumla
+1 yılSen de onun ihtiyacını karşılamamış olacaksın. O seni aldatsa suç mu?
52 Yorumla
Soran+1 yılOnun yaptığını düşünüyorum zaten
- +1 yıl
Ama sadece dusunuyorsun ve emin degilsin. Bence mutlu degilsen bosan
Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı. aldatmak elbet suç günah
ayrılın ne yaşayacaksanız yaşayın. evli iken olmaz. ayrılın.
bakın cinsel mutsuzluk hem dinen hem hukuken boşanma sebebidir. mutsuz iseniz boşanın. sahte booooktan işlere girmeyin.20 Yorumla- Cinsellik konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılDayanamıyormusun? Yani sadece mastürbasyon yaparak kendini tatmin etmek yetmiyor mu
Birde eşin gerçekten sana sadık kalacak mı o gittiği yerde bu da çok önemli12 Yorumla
Soran+1 yılBunların hepsini önüne koyunca boşuna mı katlanıyorum diyor insan
- +1 yıl
Birde o var niye katlanıyorum en güzel yıllar boşa gidiyor
+1 yılortak bi çözüm bulmak gerekir. sadece iş yüzünden zorun olarak gittiyse sadakat göstermek gerekir ama ilgisizlikten dolayı ilişkiye girilemiyorsa bazen aldatmak suç olmaktan çıkıyor karşı taraf sanki bilerek aldatılmayı kabul etmiş sayılıyor
10 Yorumla
+1 yılBen sadece seks için birini bulursun arada sadece seks
19 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu aldatmak 💁♀️
- +1 yıl
Evli değilim. Bir an düşündüm dayanamazdım. Bilmiyorum ama sadece sanal da yapabilirdim boşalmak için
- +1 yıl
Yani şeyting 😂
Soran+1 yılSanal hicbisey ya
- +1 yıl
Biliyorum hiç bişey ama idare ediyor bazen.
- +1 yıl
En azından azgınlığı alır bir miktar.
- +1 yıl
Ve oyuncak al bir tane
Soran+1 yılOyuncak olabilir evet
- +1 yıl
Gerçeğe yakın. Her pozisyona uygun makineliker var. Bu manitama ondan almıştık. İnanılmaz eğlenceli. Link göndereyim?
Bence suç değildir bırakmamalıydı seni de götürmeliydi , bence bu hakkın
11 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum
Cinsellik konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yapiyorsan bu seni mutlu ediyorsa kimsenin seni yargilamaya hakki yok
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlendiniz? Birine bağlı kalamayacaksanız neden evleniyorsunuz? Yargılanmayacak bir mesele mi bu?
32 Yorumla- +1 yıl
Seks için evlenmemiş, belli olmuyor mu
- +1 yıl
*evlenmiş yazacaktım 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak suçtur bahane arama o zaman ayrıl bunu bahane edipte onunla bununla yatılmaz
32 Yorumla
Soran+1 yılO da beni bırakıp gitmesin o zaman
Cevap sahibi+1 yılBu bir seçenek değil o zaman boşan veya bunu kabul etmediğini söyle ama sırf bundan dolayı aldatmak igrençtir nerde kaldı sadakat güven sevgi
Çok zor bir durum gerçekten. Eşinin orada seni aldatmayacağına inanmıyorsan güvendiğin biriyle cinsellik yaşayabilirsin. Genç bir kadınsın, ihtiyaçların var.
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Suçtur ne olursa olsun. Bunu yapan biri, eşine ben yapamıyorum ayrılalım der ve gereğini yerine getirir. Öteki türlü ihanet, hem eşe hem de çocuklara.
20 Yorumla
+1 yılBu adam ülkeye hiç gelmiyor mu? Nasıl bir evlilik bu, olmaz boyle şey bence
30 Yorumla
+1 yılMapusa mı düştü 4 5 yıl ne. Ayrıl kardeşim Allah Allah suç değil sevap mı diyelim ajsjs
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın özellikle evlenip doya doya o seksi yaşamak ister, evlenmişsin eşin isteksiz ya da yıllarca ortada yok, bence bi erkek bunu düşünebilmeli hesap edip kadınını tatmin edebilmeli, yoksa aldatılmayı göze alır
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaçtı?
Cinsellik konusunda 369 cevap paylaştı. 1 2 ay neyse de 4 yıl 5 yıl çok uzun bir süre ama 4 yıl 5 yıl çok uzun bir süre eşinin yanına gidip kalabilirsiniz eşini aldatmamalısın
10 YorumlaYapmayacaksın aldatmayacaksin o senin eşin karaktersiz olma mastürbasyon yapabilirsin vibrator kullanabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisin? Bence 5 yıl boyunca hiç gelmeyecekse, duygusal olmayarak sadece nefsin için yapabilirsin. Ama işin içine duygusallık girince aşk olur sevgi olur. O zaman eşinden de uzaklaşırsın. Ama emin ol oda seni ordu beklemiyordur.
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen😂
Cevap sahibi+1 yıl@Birdebensorayim3 hatıralar canlandı mi yoksa
- +1 yıl
Yok allaha şükür aldatilma olayi yasamadim bir onu yasamadim zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Birdebensorayim3 hadi ya ben yaşadım çok zevkli ya. Ama aldatılan olmak ahahaha e ne yaşadın peki
- +1 yıl
Aldatmanin neresi iyi ya
Cevap sahibi+1 yıl@Birdebensorayim3 kinaye yaptım ya. Yok aldatmadım ama 2 kere aldatıldım sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılYap yap hayatına sok insanları al başına belayı rahatla :D
16 Yorumla
Soran+1 yılO da var evet
Cevap sahibi+1 yılBak sen evlisin burası Türkiye en güvendiğin adam bile musalalt olur başına libidonun uğruna belayı alırısn bunları göze alıyor musun?
Soran+1 yılHayır alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman uslu duracaksın bak sana böyle seni anlıyorum v. s. yanaşanları da es geç wevliliğinin sınırları çerçevesinde takılmak zorundasın haddini aşarsan başına belayı alırsın.
Soran+1 yılTeşekkür ederim pekâlâ
Cevap sahibi+1 yılBenden sana tavsiye eğer böyle bir şeye dayanamıyorsan vibratör al kendine bir kaç boy hatta ve kendini tatmin et sanal yap ya da video izle, eğer sanal yaparsan da asla kimlik bilgin telefonun gibi şeyleri paylaşma hep anonim kal.
+1 yılBence cinsel ihtiyacı karşılamak aldatmak sayılmaz sen 4-5 yil diyosun ben bir hafta bosluk bulsam neler yaparim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyargılamıyorum bence suç değil fakat bazı sınırlar aşılmamalı bunu yaparken
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela
Cevap sahibi+1 yılyazın anlatayım
Cevap sahibi+1 yılburada kalkmasın sorunuz
Cevap sahibi+1 yıl?
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. 4,5 yıl vallahi bekleyemem kimse kusura bakmasın. Beklerim diyen yalan söyler.
20 Yorumlaaslında doğal bir durum zamanla insan anatomisi ister ve buda kaçınılmaz olur. önemli olan eşinizin 4 yıl sizden ayrı kaldığınızda bunu yapabileceğinizi düşünmesi gerekir. Bunu yapmaya sizi itmemesi gerekir bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence suç değil. ya senide goturecek ya da gitmeyecek bu kadar basit beş yıl orada elizabeth mi yapacak. inanmam
30 YorumlaEşimi arar bu durumda devam edemeyeceğimi ve ayrılmak istediğimi söylerdim
10 Yorumla
+1 yılBasbaya aldatmaya kılıf uyduruyorsun, * den başka bir şey değil bu
10 Yorumla
+1 yılAzmaya, ihtiyaç süsü verilip sevimlileştiren çürük zihniyet yüzünden iğrenç bir toplum olduk.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde zaten tatmin olunamadığı zaman erkekte kadında heyecanı arar
10 Yorumla Muhtemelen o yapiyodurr seninde ihtiyacin diye dusunuyorumm
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet suç ve karaktersizlik karsilanmiyir ise mahkeme var ayrıl o zaman istediğinde yat kalk seviş ne yaparsan yap
10 YorumlaKicina sakim olamiyosan en bastan yamuksundur zaten, kocana yazik aw ben erkek olsam bende yatmazdim senle ömrün boyunca ezik kalicaksin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma diye bir şey var biliyorsun değil mi, iğrençliğinize bahane aramayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yanında giderdim
Gidemiyosam boşanırdım heralde
4 5 yıl evliliğin anlamı kalmazdı
10 Yorumla
+1 yılÇok zor soru lan harbi
13 Yorumla
Soran+1 yılDimii😶
- +1 yıl
Yani bir şey diyemiyorum buna
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKişinin kendi düşüncesi kimseye laf söz düşmez aldatıyosa sende yap ki düştüğün duruma düşsün anlasın istersen özelden yazabilirsin
10 YorumlaSeni niye yanına almıyor, ayrılık sebebi bu
110 Yorumla
Soran+1 yılOturum alması lazım
Soran+1 yılHayır evlendikten sonra gelişti baya tartıştık gitme dedim ama mecbur kaldı
Soran+1 yılHayır düşünmüyorum
Soran+1 yılLibidonu öldür diyosun ühhüü ühhü😪
Soran+1 yılSıkıntılı durumlar hep
+1 yıl4-5 yıl sensiz ne yapacak o?
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki
- +1 yıl
ne kadar süredir ayrısınız
Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı. Yadırgamıyorum çok karşılaştım kocalarını aldatan kadınlarla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş ver takma kafana tadını çıkar
610 Yorumla- +1 yıl
Tadını çıkar derken?
Biraz açar mısın
Cevap sahibi+1 yıl@Anlarım3005 kaçamak zevkli olur
- +1 yıl
Hımmm , kaçamak yapmayı sever misin?
Cevap sahibi+1 yıl@Anlarım3005 evet
- +1 yıl
Biraz bahseder misin?
- +1 yıl
Senin için sakıncası yoksa dm den devam edelim mi?
- +1 yıl
Üzgünüm , kızdıracak bişey mi söyledim?
- +1 yıl
Aslında benimde bi kaç oldu
- +1 yıl
Bence bi şans daha verebilirsin…
- +1 yıl
Hata yaptığım yeri farkettim
Aldatmayin aldatmayin
20 YorumlaEsin seni de götürsün
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aldatmak hiç bir şartta mazur görülmez
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın? Neden ihanet etmek istiyorsun?
10 YorumlaÜlkeye dönemiyor mu dönmüyor mu
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılİşte evlilik bu yüzden kutsal
10 Yorumla İlişki bir ihtiyaçtır kim ne derse desin
10 YorumlaBen aldatmazdim zor ama yapacak bir şey yok 😊
10 YorumlaSuç, öyle bir şey varsa boşanacaksıınn 🙄
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan ileri gitmezdim
11 Yorumla- +1 yıl
Seninde niyetin varsa onla yetin en fazla
- Cinsellik konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılZor bir süreç aldatmak yerine boşanırım
10 Yorumla Ayrıl öyle yap ya da sende onunla beraber git
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri