ciddi bir soru, bunu yaptıktan sonra psikolojik ve manevi anlamda iyi hissetmiyorum. ama anlık olarakta kendime engel olamıyorum. eski sevgilim ve anılarımız geliyo aklıma.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Soguk dus
KS de bile cinsel içerikli soru yorum görüş vs. okumamaya calisin
Evde odanızda yalnız kalmamaya calisin, hobi edinebilirsiniz
Dua, namaz, kuran vs. manevi şeylerle daha fazla iştigal edebilirsiniz
En önemlisi bana göre bu dürtüsü harekete geçirecek ses, görüntü, Konuşma vs. uzak kalarak.
22 Yorumla
Soran+1 yılkaliteli yorumun için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılO olaydan sonra gelen pişmanlık herkeste oluyor iki gün sonra veya biraz üstünden geçince yine istek geliyor, bu ilişki yaşadığımız için isteğimiz artıyor ondan oluyor , yetmeye çalışıyoruz
10 Yorumla
+1 yılZamanın genelde nasıl geçiyor? Telefondan biraz uzak dur biraz meşgalen olsun çözersin.
14 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyorum 2 gün, evde çok zaman geçirebiliyorum. telefonda baya bi zaman geçiriyorum. her gün yaptığım bir şey değil ama işte bilmiyorum.
- +1 yıl
Ne kadar zamanda bir yapıyorsun? Evde kendi başına kalma çok. Önce sorunun çıkış noktasını tespit et. Ya sanırım hayalhanem miydi neydi. Mastürbasyon bağımlısı birini konuk alıyolar. Adam sorunu nasıl çözeceğini 5 maddede açıklıyordu. Bir bakmanı tavsiye ederim. Çok ruh emici bir eylem. Ama daha büyük sıkıntı şu sen vücudun haz yönünü güçlendirdiğinde artık diğer şeyler daha sıkıcı geliyor
Soran+1 yılhaftada 2 falan ama yapınca bir kaç kez. önerin için teşekkür ederim, hayalhanemi biliyorum.
evet son söylediğine katılıyorum, bu maalesef böyleymiş. yani bir üst düzeyini tadınca gerisi çokta tatmin etmiyor.- +1 yıl
Haftada 2 normal değil mi bı arada. Arka arkaya bile olsa. Yani ben özellikle sevdiğim videolar uygulamalar vardı beni ona sevk eden. Onları bırakınca düzeldim biraz mesela. Ben daha da fazlaydım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslinda insaniz ihtiyac ve hormonlar bizi etkiliyor ben mesela hergun yapiyorum yapmazsam uzerimdeki stres gerginlik gecmiyor odaklanamiýorum... manevi biyutuna gelince bisey diyemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok günahmis 10 15 gündür artık yapmiyom dahada düşünmüyorm araştır çok aşırı günah
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu tam olarak görmeyip bunun insanın bir ihtiyacı ve çok doğal bir şey olduğunu fark ettiğin zaman düzelir
04 Yorumla
Soran+1 yılihtiyaç evet ama o tarz içerik izleyince kirlenmiş hissediyorum sonrasında
Cevap sahibi+1 yılSen de kendine bunu yapacak bir artner bul ve onunla ya ikinizin de rızası olduğu için kirlenmiş hissetmezsin
Soran+1 yılpartnerim vardı ve yaptım da zaten. yalnız ben yağtığım için de sonrasında üzüldüm.
Cevap sahibi+1 yılTamam ama şu an olmadığı için böyle düşün üyorsun zaten fiziksel yapıyorlarmış yok ortada yapmak istersen sınavlara ben buna gönüllü olabilirim sonuçta bir ihtiyaç
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne yazık ki hastalık gibi bir şey yapmayınca da mutlu olunmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. su an sextig. yapiyorum dayanamiyorjm ben napalim
05 Yorumla- +1 yıl
10 sn kuralını uygula.
- +1 yıl
Gözünü kapa ve kendine biraz zaman ayır sadece 10 sn. Ben ne yapıyorum de bilinçli aklın yaptığının yanlış olduğunu söyleyecek sana
- +1 yıl
@sosyete_kizi kadin bosalicak sur sora yapariz :(
- +1 yıl
Ooo sen bağımlısı olmuşsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni bir sevgili olsa her seyi unutturma sıfırdan başlasan denesen kendini kapatmasan böylece olmaz mk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bir ihtiyaç erteleyemezsin. Ya ilişkiye giricen, ya da devam
04 Yorumla
Soran+1 yılilişkiye girmeden önce bu kadar isteğim olmuyordu zaten
Cevap sahibi+1 yılşu an niye devam etmiyorsun ilişkiye
Soran+1 yılayrıldık
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam yazar mısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sonuçta bu da vücudun ihtiyacı olan bir şey yap nolcak ki bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılEskiden bende öyle hissediyordum şimdi ise ihtiyaç olduğu için yapıyorum çişin geldiğinde yapımca vicdan mı duyuyorsun keşke yapmadaysım diye oda öyle bir ihtiysç
01 Yorumla- +1 yıl
Hep haftada iki kere yaparım mesela şaşmaz günlerim bile vardır ama bu ara mesela günde iki üç olmaya başlado ihtiyaç arada artıyor azalıyor
Buyutulme seklin farkli olmus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) mastürbasyon kelimesini duydun mu kaç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Kendini yoga ya ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılYaş kaç senin?
00 Yorumla
+1 yılYapma abicim
00 Yorumla
+1 yılevlenn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakşre misin?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi