Cinsel Yaşam Erkekler neden sadece seks istiyor? Merakliikizz30 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkekler neden sadece seks istiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Üste para istemek ayıp olur diye sadece seks isterler 🤣 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. çünkü akılları yok o yüzden 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Öyle bir dünya yok bu işin kadını erkeği yok sen istiyosan sana öyle insanlar denk geliyordur birisi sana bu konuyu açtığında engelliyor veya tersliyorsan o zaman karakterini ortaya koymuş olursun ve öyle insanlardan uzak kalırsın 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genelleyemeyiz bence erkekleri de kadinlari da.. 1 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sadece seks istediğimizi de nerden cikardin insan sohbet etmek de istiyor sarılmak da sakalasmak da kısacası güzel olan herseyi 0 0 Yorumla
Taner010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bu zevkin tarifi için kelimeler bile yetersiz kalır. 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arada ask ta lazım hep seks olmaz 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Abartmayın o kadar sizde 😀 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Küm dedi bu yalanı sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben erkeklerin kız versiyonuyum 👅 6 2 Yorumla ŞuTigin1 +1 yıl Her insan ister bunun kadını erkeği yok ama erkekler bunu belli ediyor sadece Yorumla SilentWalker +1 yıl Beklerim gel Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sadece seks değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Üste para istemek ayıp olur diye sadece seks isterler 🤣
çünkü akılları yok o yüzden
Öyle bir dünya yok bu işin kadını erkeği yok sen istiyosan sana öyle insanlar denk geliyordur birisi sana bu konuyu açtığında engelliyor veya tersliyorsan o zaman karakterini ortaya koymuş olursun ve öyle insanlardan uzak kalırsın
Genelleyemeyiz bence erkekleri de kadinlari da
..
Sadece seks istediğimizi de nerden cikardin insan sohbet etmek de istiyor sarılmak da sakalasmak da kısacası güzel olan herseyi
Bu zevkin tarifi için kelimeler bile yetersiz kalır.
Arada ask ta lazım hep seks olmaz
Evet tek dertleri bu.
Ben istemiyorum. Karı mıyım yani?
Abartmayın o kadar sizde 😀
Yo ben köfte patates seviyorum
Küm dedi bu yalanı sana
Ben erkeklerin kız versiyonuyum 👅
Her insan ister bunun kadını erkeği yok ama erkekler bunu belli ediyor sadece
Beklerim gel
hayvan oldukları için
Sadece seks değil
Hepsi değil