Güzel bir soru, işte böyle öğrenme isteği olan kadınları takdir de ediyorum değer de veriyorum.
Kadının anatomisinde kendisinden başka bir canlı varlık yoktur. Yani yumurta cansız bir üretim çıktısıdır.
Ancak durum erkekte böyle değildir.
Kendinden başka (sağlıklı cinsel yetkinliğe sahipse) sayısı 100 milyonun üzerinde olan sperm sıvısı, yani sperma vardır.
Bu spermlerin de yaşam döngüsünde bir ömrü vardır. Yaklaşık 14 ila 21 gün. Tohum gibi düşünün bunu. Bu tohumlar bir müddet sonra ölür.
Beyincik denen ş*refsiz, (ilkel benlikte yani iradeyle terbiye edilmemiş erkek benliği diyelim) erkeğe devamlı bu tohumları atmasını ve kadının bedenini de "of yavrum bu ne oval hatlar, şu karıyı bir şey etsem hayatımın jübilesine çıkarım" dedirtecek şekilde anatomik uyarılar gönderir. Ha bu sadece Türkiye'de erkekte değil, bütün dünyada erkeklerde böyledir, sadece insanda değil hayvanda da bu böyledir. Bknz sokağınızdaki güvercinlere...
İşte burada eğer irade devreye girerse of yavrum dedirtmez akıl.
Ama girmediğini düşünelim.
Erkek kadına meyillenir. Onu becermek ister. Eğer kadın bulamazsa, der ki elini çalıştır. Elini de çalıştıracak kadar tembellik yaparsa bu sefer beyincik beyne kırmızı noktalı konulu rüyalar gösterir.
Unutmadan, erkek bu tohumları atmazsa yumurtalık kanserine yakalanma riskiyle karşı karşıya kalır. Çünkü sperm şeker türevli bir sıvıdır ve kanser hücrelerinin en sevdiği ortam şeker ve oksijensiz ortamdır. Yani anerobik etkileşim...
Başka bir şekilden de ele alalım...
Genetik yapımıza yakın farelerde bile erkek fare cinsel olgunluğa erişince yer altı kanallarındaki yüzlerce dişi fare ile çiftleşir. Ve çok geçmeden bir hafta içinde sinir krizi geçirerek sinirleri harap olmuş şekilde acı içinde can verir.
Erkek iradesi oranında seks isteğini terbiye edebilir ama isteği oranında da hep çiftleşmek ister. Erkekten bu istek alınsaydı insanların üremesi dururdu.
Uzun yazdım ama artık kadınlar okusun da artık embesil tayfa gibi sapık abazan konularını gerçekten hak edenlere boca etsinler.
Bu kadar...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılYnardağ sürekli birikiyo patlaması lazım. Bide başarılı olma isteği
00 Yorumla Rahatlama duygusuuu beyin fakirleri duygudan aşktan bahsetmeyin artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe sevilmesi? Zevk derdine düşmüşler aşk derdine değil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadına sahip olma duygusu, kadının en özeliyle erkeğine teslim olmasının verdiği haz. Ve bunun sayesinde alınan bedensel haz.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar başka türlü sevdiğini belli etmiyor çünkü.
00 Yorumla
+1 yılYok seertce can yakmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. libido yükseldiği için
00 YorumlaAbaza oldukları için 😂
00 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklerden daha çok istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılHiç alakası yok. Tamamen dürtüsel.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar neden isterse ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karşı cinsteki çekimden dolayı
00 Yorumla
+1 yılseks bir ihtiyaçtır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılseks 2 çifti bir birine kenetler bağlar
00 Yorumla Zevk ugruna
00 Yorumla
+1 yıldikmek için
00 Yorumlaİhtiyaç
00 Yorumla
+1 yılİster hemde çok
00 Yorumla
+1 yılİkısıde olmalı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri