Erkekler seks yaparken hangi duyguları yaşıyor, ne hisseder, neden seks yapma ihtiyacı hisseder?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın erkek her insan cinsellik ihtiyacı hisseder. Bilimsel bir gerçektir.
Bulunduğun ülkede Erkekler cinsellik yaşayınca adam denildiği için (ne kadar adamlık olduğu tartışılır) rahat rahat cinsel ihtiyacını dile getirirler.
Bulunduğun ülkede Kadınlar cinsellik yaşayınca O. pu damgası yediği için (o. pu damgası vuranlar asıl O. pulardır) isteklerini arzularını gizlemek durumunda kalırlar.
Ayrıca erkeğın ilişki yaşayıp yaşamaması önemsiz iken. Kadın evlendiğinde bakire olmalıdır gibi çağ dışı yobaz bir düşünce yüzünden kadınlar bu isteklerini gizlemek üzerine küçüklükten beri bir yapı içine girerler.00 Yorumla
+1 yılErkeğin fiziken ve cinsel olarak neden erkek olarak yaratıldığını veya kadının neden kadın olarak yaratıldığını soruyorsun şu an sen... Sorduğun soruyu gerçekten mantıklıca düşünerek mi soruyorsun? Soru şuna benziyor:
"İnsanlar su içerken hangi duyguları yaşıyor ve neden suyu içme ihtiyacı hissederler?" :D00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızlarda hisseder
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
29Cevap
Erkekler neden yemek yeme ihtiyacı hissediyorsa, aynı sebepten.
Bu tip hayvani ihtiyaç ve dürtülerin sorgusu olmaz.
Her canlı sekse ihtiyaç duyar, bunun erkek, kadın veyahut hayvan olmayla ilgisi yoktur..00 Yorumla
+1 yılHayatimda seks adina okudugum en moronca soru.
Icguduler boyledir, baska neden hissedecekler saka misiniz nesiniz mk?
Erkeklerin dogasi bulabildigi her disiyi dollemek uzeredir. O yuzden.00 Yorumlamutlu edilme, mutlu etme, duygusal birlikteliğin verdiği haz..
en çok da paylaşmak ve birlikte mutluluk veren bişey yapabilmenin verdiği haz var.00 Yorumlabence sen doktor ol ve seni hasta akrabaları linç etsinler
10 Yorumla
+1 yılO alttaki ve iki yaverinden dolayı hisseder rahat durmuo ki şerefsizler
10 YorumlaKadınlar İçinde ihtiyac bu abi..
Daha doğrusu , hayvan , insan bütün canlılar.. Bize özgü birşey değil!02 Yorumla
+1 yılüreme soyunu devam ettirme içgüsüdür bu. Yani erkekler için temel ihtiyaç diyebiliriz.
00 Yorumla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissetmiyoruz dürtülerimiz sik şu belanı siktiğimin karıyı dediği için her dk... Biz de kıramıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılcunku insan olmk ve erkek olmak bunu gerektriyor dogalimiz boyle
00 YorumlaKadınlar ne hisseder neden isterse aynı sebepten insanız ve üreme iç güdümüz var
00 YorumlaValla anlatilanlara gore siz daha cok zevk aliyormussunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorunun cevabı bulunmaz zevk alırken ne hissediyorsunuz diye bişey anlatılmaz cümleyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü vücut sperm üretiyor ve onun vücuttan atılması lazım
00 Yorumla
+1 yılcunku torba dolmuştur bir su bardagının tasması gıbı
00 Yorumla
+1 yılSizler hissetmiyor musunuz kadın erkek birbirleri için varlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpremi bir şekilde dışarı atmak gerek. Bu da bir kadın rahmi olmasını tercih ederler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBen ihtiyaç hissetmiyorum yapıyorum.
00 Yorumla Çünkü zevk ve ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılBen karşı tarafı mutlu görmek için
00 Yorumlabunları sen neden merak ediyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kalıyor işte o an fena oluyor insan 😊😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem ki hala bakirim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpipi yerinde durmuyor
00 Yorumla
+1 yıltüpleri doluyor:)
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü boşalmak gerek
00 Yorumla
+1 yılSeks sevmem
00 Yorumla
+1 yılhiç yapmadım bilemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zevk için
00 YorumlaGell
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi