Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi demeyelim genelleme yapmak çok ayıp olur. Ya şimdi şöyle bir şey var cinsellik isteyen erkekten duygu beklemek aşık olmasını beklemek olmaz değil mi yani bir erkek gelecek sana yapmacık duygu besleyecek yalandan canım cicim aşko kuzo ama aklı fikri bacak arasında sonra bir yolunu bulup aldıktan sonra sen istesende yalvarsan da o seninle devam etmeyecek başka bir kız arayışlarına girecek ortada SEVGİ DUYGU YOOOKKKK o kızların ne kadar basit durduklarını alay ettiklerini biliyor musun ben erkeğim ve şahit oluyorum geliyorlar arkadaş ortamında kanka uzun sürmedi iki öptüm senle evlenmeyi düşünüyorum dedim ihtiyaçlarım var yavrum doyur erkeğini vs verdi iyiydi ama bağlanmasın diye yol verdim iyi kaşar mış tadı güzeldi falan
Ben bir kız olacağım ve bu lafları yiyip adımın çıkmasını mı isteyeceğim ne için beyni bacak arasında olan erkekler için basit sıradan mı olacağım kolay lokma mı olacağım
Ağırbaşlı olurum ya evlilik ondan sonra ya da sik*ol git hayatımdan çık derim ben basit değilim kendimi eşime adayacağım bir erkek kolay almamalı emek harcamalı ondan sonra açarım bedenimi demeli bence bir kız
Basit kız olma ağırbaşlı zor kız ol seni hakkeden ile ol emek harcayan seven ile
Sonuç
Piyasa da kızların beğendiği yakışıklı tipler hiç bir kızın hayır diyemedikleri evet beyni bacak arasında cinsellik ister ama benim gibi duygusal emek harcayan ciddi düşünen erkekler ise duygu ve sevgiyi ön planda tutar sen o erkekleri görüpte tüm erkekler ile kıyaslama yapılmamalı arkadaş ortamında 5 erkeğiz bir tanesi öyle diğerleri bakir aday bekliyor adam su içer gibi cinsellik yaşıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi tüm kadınlar paraya tapıyor desem yanlış anlaşılır mı?
Evet yanlış anlaşılırevli sevgili ya da flört her neyse cinsellik te hayatımızın bir parçası bir ihtiyaç sonuçta başında ya da sonunda yaşanacak yani bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok
Hem kaldı ki karşındaki insanı sevmeden önce tanımalısın ona güvenmelisin sonra sevmelisin
Buna ben dahil diyorum Hepimiz yeni tanıştığımız insanla 3 gün de sevgili oluyoruz sonuç hüsran tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzetin özeti söylüyorum İstemeyen erkek vardır. Ama sizin için görünmez sevilmeyen istenmeyen erkekdir. Yani şöyle adam cinsellik istediği için kadın peşinde ve kendini bu yönde geliśtiriyor. Özgüven taktik vs bir çok şey doğal olarak ilgi çeken erkek oluyor. Diğer taraf çükünün peşinde olmadığından sıradan bi ilgi čekmeyen birisi oluyor Zannımca anlaşılmıştır
00 Yorumla
+1 yılSoru sormuşsun ama fikrin sabit o zaman ne diye sordun? Siz hayatınıza tanımadan etmeden erkek alırsanız herkesi aynı sanmanız normaldir. Seni bilmem ama bunu söyleyen kızların geneli çok çabuk kanan ilgiye aç iki lafa söze hemen havaya giren kızlar. Bu kadar çabuk kanarsanız kandırırlar. Binbir çeşit insan var haliyle binbir çeşit erkek de var.
06 Yorumla- +1 yıl
Canım istedi birincisi ikincisi hiç sevgilim olmadı bakireyim ne alaka bilip bilmeden konuşmayın
- +1 yıl
Bakire olmanla ne alakası var ya ben aksini söylemedim ki 😄
- +1 yıl
Tamam o zaman.
- +1 yıl
O kafayı değiştir
- +1 yıl
Bay Bay
- +1 yıl
Baay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılEvet %99 onun peşinde 😅işte sırf bu yüzden ilişkiye uzağım sevgilim yok başta herkes kendini ben öyle biri değilim asla filan der hop 2-3 ay sonra ellşmeye başlar
01 Yorumla- +1 yıl
Benim de olmadı olmicak da biliyorum
Sadece erkekler değil. Bildiğim tanıdığım bir sürü kız da sadece cinsellik için erkeklerle oluyor
21 Yorumla- +1 yıl
Bence ayniyiz
+1 yılEngellemen için yazıyorum sana tilt oldum elimi engelle butonuna götürecek değeri haketmiyosun genelleme yaparak bütün erkekleri zan altında bırakamassın
00 Yorumla
+1 yılBence tanımadığın birinden cinsellik istemek dilenmek gibi bişey benim için cinsellik diyince karşındaki kadını son damlasına kadar hissedip anlayıp özümsemen lazım ki ancak ozman onu isteyesin
00 Yorumla
+1 yılYooo istiyorum gizlemeye gerek yok
Yoo istemiyorum diyen ise zaten bu işlerde halay başı sinsi diye düşünüyorum00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin durumunda evet. yazdıklarından çok agresif ve sevimsiz birisi olduğun anlaşılıyor. kim seninle sohbet etmek ya da başka bir şey yapmak ister ki?
01 Yorumla- +1 yıl
Okey.
+1 yılGeneli öyle doğru söylüyosun ama istemeyenide var sende istemeyenini bul
02 Yorumla- +1 yıl
Bulmadım şansım yok
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
+1 yılYoo benim de erkek kardeşlerim var abim de var hayatında bir kızı sevdi oda yengem oldu zaten sapık erkekte var ahlaklı erkekte var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar yaygınlaştı ki bu olay sizin jenerasyonda, cinsellik yaşamayan ezikleniyor ve o da buna uygun kız arıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılYani ne desem yalan olur. Aşk istemeyen herkesin amaci o tabi
06 Yorumla- +1 yıl
Evet tek dertleri
- +1 yıl
Kızlar bizden farksiz mi ki?
- +1 yıl
Tartışmaya giremem şu an istemeyen kız çok var erkek görmedim
- +1 yıl
Tartışalım demedim ki zaten :) konuşuyor şurada. Inan bana bi sen masumsundur.
- +1 yıl
Okey.
- +1 yıl
Atarlı civciv seni...
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet onu istiyoruz başka ne isteyebiliriz sizden ne verebilirsiniz ki 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHe istiyoz ne olmuş vermezsen verme illaki vereni buluruz ne kastınız kendinizi be sanki dünya da bir siz kaldiniz yok erkekler öyle yok böyle vereni seviyoz var mı
00 YorumlaCinsellik önemli ama sevgi hissetmediğim biriyle asla yaşamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAma şimdi "hepsi" demeyelim. Tüm erkeklerin hepsi demek yanlış olur
010 Yorumla- +1 yıl
Hı Hı
Cevap sahibi+1 yılBabanda bi erkek. Hepsi dersen, kendinide sakat bi durumda sokarsın
- +1 yıl
Babamı da sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılZavallı...
- +1 yıl
Sen de öylesin bay
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi at gözlüklü sığ beyinlere, herkes ucube görünür zaten. Zavallı
- +1 yıl
Off ne uzattın begenmediysen çık git ya
Cevap sahibi+1 yılHer erkek aynı değildir. Genelleyemezsin. Biz kalkıpta her kadın para avcısıdır diyormuyuz. Denmez çünkü. Öğren bunları. Biraz görgü, mantık, sosyal özgüven sahibi ol. Yaşamın boyunca bunlar lazım sana... At gözlüğü genellemelerle sığ düşünce tarzıyla mutlu olamazsın, insanlar arasında kabul görmezsin. sana tavsiyedir.
- +1 yıl
Tamam.
Cevap sahibi+1 yılSenin fikrin sabit... O yüzden laf harcamaya değmezsin. Sabit fikir = cehalet...
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet, evliliğin amacı seks yapmaktır, kadınlar da cinsellik için evleniyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeşinde olacak tabi sen ver yap yaşa
Sonra duyulsun ötekide isteyecek00 Yorumla
+1 yılİnan erkekler sadece belki eder ama kadınlar daha fazla
02 Yorumla- +1 yıl
Zannetmiyorum
- +1 yıl
Bak acı ama gerçek burdan söylerim ama engel yerim
Hayır sana gelen öyleymiş
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevgilim olmadı öyleymiş diyosun güzel kafa
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tamam abla tamam. Sakin 😆
02 Yorumla- +1 yıl
Hı Hı
+1 yılTek amacimiz sizi duduklemek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik de isterler diyelim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır aşkı yaşamak ister , güvenmek ister
00 Yorumla
+1 yılDünyanın en güzel şeyi gayet normal
00 Yorumla
+1 yılEvet istiyoruz siz sanki istemiyorsunuz
00 Yorumlaİstemeyeni de vardır
05 Yorumla- +1 yıl
Çok az geneli ister az olan da bulamadım
- +1 yıl
Valla ben evlenirsem olur evlenmezsem kimseyle bisi yapmam o zaman hormonlarımı aldiricam
- +1 yıl
Hayırlısı saçma geliyor artık demem
+1 yılhayır ben romantik aşk sevgi huzur istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çünkü başka işe yaramiyorsunuz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahaha
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bazilari evet
00 YorumlaEvet kimisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben düşğnmüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bebeğim
00 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne