Selams
günlük hayatında çekingen, mesafeli, utangaç biri sevişirken şehvetli, cesur olup partnerini şaşırtabilir mi¿

Selams
günlük hayatında çekingen, mesafeli, utangaç biri sevişirken şehvetli, cesur olup partnerini şaşırtabilir mi¿

Tabii ki olabilir genel olarak gözlemlediğim Dışarıda çok Kabadayı takılan insanların yatak odasında bir kediye dönüştüğü Dışarıda çok Naif ya da Nazik olan insanların ise yatakta çok sertleşebileceğini duydum
Özgüveni/özdeğeri gelişmemiş ve medeni cesaret kazanamamış insanlar hayatta ve aşkta olduğu gibi sekste de başarısız olur.
Kadınların pısırık erkekleri reddetmesinin arka planında onların yatakta erken boşalma sorunu ve sertleşme problemi yaşayacaklarını düşünmeleridir. Kadın beyni bilinçli ya da bilinç dışı olarak pasif erkeği bu şekilde kodlar. Adam belki yatakta testesteron bombasıdır. Ama kadını yataktan önce cezbedemeyen erkek yatakta ne kadar aktif ve hırçın olursa olsun kadının vajinasını ıslatamıyor.
Yanlış anlaşılmasın günümüz erkekleri hatta birçok kadın da dahil insanlar özgüveni g. tünden anlıyor. Bir erkek için özgüvenli ve cesur olmak demek berduş olmak, ayyaş olmak demek değildir. Tespih sallamak, bağrı açık gömlek giymek, arabayla drift çizmek p.. evenk olmak, o.. spu çocuğu olmak anlamına gelmiyor. Özgüven ile serseriliği birbirine karıştırıyor insanlar.
Özgüven demek, kendini başkalarıyla kıyaslamamak, tüm artı ve eksilerinle kendinizi en objektif biçimde tanıyıp tanımlandırmak, kendinizle barışık olmak (kendinize tapın da demiyorum o da narsistliktir) kendinizi başkalarına onaylatma ihtiyacı duymamak, cahil ve art niyetli insanların değer yargılarını ciddiye almamaktır.
Medeni cesaret ise aşağılık kompleksi ve reddedilme patolojisi içinde olmamaktır. Hiç kimsenin bizden üstün ya da aşağı olmadığını, biz de dahil olmak üzere insanların büyük çoğunluğunun ortalama olduğunu ama kendimizi geliştirip ilerletmenin ve bu yolda çaba gösterip başarılı olmanın her daim mümkün olduğu bilinciyle yaşamaktır.
sjdjsk rica ediyormuş 😃
😂😂😂
Cinsel hayat ve reel hayat arasında çok büyük farklılıklar olabilir. Kamuya açık alanda utangaç olan kapalı kapilar ardında panter olabileceği gibi tersi de olabilir.
Ama en berbati özgüven ile ukalaligi birbirine karıştıranlar. Kesinlikle fos çıkarlar
Olabilir tabi hiç belli olmaz o işler sessiz atın çiftesi pek olur.
Tam tersi de var aman ya o daha kötü. Öyleyim böyleyim derken yatakta fos
😅
Ağğmiiin ahaamiin :D 🥹
Cevap
28Cevap
Şehvetli ve tutkulu olabilir, belki biraz tutuk ve beceriksiz çıkabilir, becerdikçe de aşılır yani. Portakalı soymadan içinden ne çıkacak bilemezsin.
Tam da Ramiz dayılık soru 🙄😅
İsteklerini ve arzularını konuşarak ifade etmeyi sevmiyor olabilir. Biraz konuyu derinleştirmek gerekir. Bu profilin daha tatlıymış💖
Kimsin can? Teşekkür ederim
Kim olduğumun ne önemi var ki, tanışmıyoruz
Anladım :) 🌸
:))
bu kesinlikle ben. en yakınım bile utangaç çekingen bilir ama cinsel dünyamı bilse kendine gelemez bir kaç hafta hahhahah
😅😅
yani ummadık taş baş yarar derler
belini bile kırabilir :P

Olabilir ama belli bir süreçten sonra içindeki tutkuyu isteği artık neyi çıkartarcaksa çıkartır.
Olanlar oluyor ama çekingen oldukları için hep geri durma durumu oluyor. Bu da fazla uğraştırıcı ve itici
Biraz zaman alır gibi geliyor. Hele de cinsellikle ilgili tabuları da varsa öyle hemen aşamaz.
Eski bir arkadaşım "en büyük yatak hayvanı utangaçlar" demişti. Bayanların bilgisine.
Yatakta utangaç bir erkek istemem şahsen , yılan gibi dolamalı 😁😁
Onlar daha ateşli, vahşi oluyorlar, çekingen oldukları için herkesle bu konuyu konuşamazlar, kolayca seks yapacak birisi olmaz yani, ama yatağa girince dehset olurlar
Libido tavansa o çekingenlikten eser kalmaz
Evet sürekli baskı baskı derken fırsat bulup o baskı kalkınca dişi bir kaplan olurlar
Evet asıl öyleleri çok istekli. Baya keyif alıyorum onlarla seks yaparken.
Uzun zamandır ilişkisi olmadıysa kadının işi zor :) Ama tutkulu olamaz bir süre, bence.
Çekingen sandığın öyle çıkabilir
sessizlik yanlış anlaşılabiliyor
Kendini ana kaptırırsa olabilir.
Baş başa yalnız kalınca içinden boğa çıkabilir
Yere bakan yürek yakan.
Olabiliyor çünkü seks içgüdüsel bir şey
olabilir
içinden bir canavar çıkması olası :)
Genelde çoğu öyle oluyor evet
Genelde öyle olur zaten
Olabilir neden olmasın
Bu ben 😂