Dışarıda aşırı utangaç sessiz ve çekingen birisi sekste aşırı cesur, hareketli ve şehvetli olabilir mi?

Dışarıda aşırı utangaç sessiz ve çekingen birisi sekste aşırı cesur, hareketli ve şehvetli olabilir mi?

Olur tabii ki normal sosyal hayat ile cinsel hayat o kadar farklı ki kendisini mükemmel gibi gösterip yatakta hiçbir şey etkisi olan çok insan vardır ama dışarda sesini çıkartmayan yatakta mükemmel olan da çok insan vardır sessiz atın çiftesi pek olur.
Olabilir. Hatta bu yönünden utanıyor olduğu ve saklamak istediği için utangaçlık maskesini takmış bile olabilir. İnsan psikolojisi gerçekten çok karmaşık.
Fakat gerçek anlamda utangaç olan insan her zaman olmasa bile başlarda seks yaparken de utanıyor olacaktır.
Teşekkürler. Bence kesinlikle olabilir. Dışarda yaşadığı cekingenlikten dolayı enerjisini karşıya aktaramiyordur. Sekste sadece iki kişisin. O zaman da aslında ne kadar güçlü ve cesur olduğunu gösteriyordu.
Olur ki zaten sekste kimse gündelik hayatında olduğu gibi biri olamaz ki.
Seks bambaşka bir eylemdir.
Mesela ben dışarıda kibar, sakin ve kadınlara aşırı saygı duyan biriyken ilişkide sadist, hoyrat, acımasız ve küfürbaz biri oluyorum.
Cevap
19Cevap
Olabilir mümkündür. Seksin vermiş olduğu ambians farklıdır. Belki ilk başlarda utangaç ve kırılgan olabilir. Zamanlada bu sorunu atlatır.
Bazen görünüm ayrı iç dünya olabilir 😂
Evet bence olabilir
Tabi ki olabilir. Duygularını kontrol edemez diye düşünüyorum👌
Ama dışarıda sıkılgan ve çeekingen
Cinsel yaşamda hareketli olsun da gerisi dert değil
Seks değil “Cinsel yaşam” efendim. 😁
Piki efendim
🤣
Çik niziksiniz
Kırıldım kırılacam incelikten 🤣🤣🤣
Seninle birlikteyken sessiz çekingen değilse, seninle konuşurken bir şeylerden bahsederken utanmıyorsa olabilir
Olabilir. Hatta daha fazlası bile olabilir ama tüm sessiz kisielr icn gecerli değil tbi bu
Evet olabilir, böyle şeyler hiç belli olmaz.
Çoğunlukla evet.
Sitede pek çok bu tarz kızlarla tanıştım ve en fantastik hallerine şahit oldum. Pek çoğu dışarıdan gerçek bir hanımefendi. Fakat mesele seks olunca, cesurum diyenleri ceplerinden çıkarırlar.
İnsanoğlu değişkendir kestiremiyorsun ki kimin ne mal olduğunu.
Para insanı nasıl bozuyorsa popo ve peniste sekste kişiliği bozabilir.
3P kuralı denir buna
Evet olabilir ama çok seçici biriyim bu gün güzel bir gün hayatta keşkeler olmasaydı keşke,,,
Olabilir tabi günlük hayat ile yataktaki kimlik birbirinden çok farklı olabilir
Olabilir seks başka bir şey sonuçta
Olabilir.. Yatak başka bir kulvar..
Olabilir
Nadir de olsa denk gelebiliyor
Bilmiyorum ama cevabı merak ediyorum
Olabilir
olabilir bunu bşlemeyiz
Evet olabilir
Esas onlardsn korkcan 😂
Evettt bence ummadık taş baş yarar
Olur