yatakta utangaç, ürkek, deneyimsiz kadın sizi sıkar mı yoksa hoşunuza mı gider?
not: bu kişi sevgiliniz arkadaşlar
not: bu kişi sevgiliniz arkadaşlar
En azindan bir tepki verir heralde oyle bir bayan.. Erkek olsam karsimda robot gbi bir kadin bende istemem kotu bir durum bence tamam oyle lop diye atlamamalida.. Ama en azndan bir sarilsin opsun tepki versin yani ben byle dusunurdum onlarin yerinde olsaydim
yani öpüşmeye karşılık veriyorum, sarılma sırtını saçını olşuyorum ama penisini elleyemiyorum mesela ya da kalçasını falan.. utanıyorum aşamadım bazı şeyleri..
Onu bende yapamiyorum tatlim :/ bak o konuda ayniyiz.. Hic iliski yasamadim ama yinede dokunabilcegimi sanmiyorum sirtina falan belki :/
hmm belki zamanla :/ ben daha bunu yapamazken oral istese mesela kalp krizi geçiririm stresten :S
Yokya yapamadigink fark etmistir heralde istemez benjm midem alirmi ondan bile supheliyim. s
yani oral sevdiğini itiraf etti mesela. sormuştu da pek hoşlanmadığımı belli ettim. ama o zevkle yapıyor ilerde yine konusu açılabilir. onu tatmin etmekte isterim evlilikten sonra. ama içim alır mı bilmiyorum :S bakalım artık
Iyyhh.. Basarilar o zaman :)
:) sağol
Biz erkekler abazanız panpa. Damacana bulsak ona giriyoruz. Bu yüzden erkek bunu pek takmaz rahat ol. Girecek delik bulduğuna şükretsin. asdasda :D
yani ama pozsiyon falan denemek istiyorsunuz ya utangaç insan öyle şekilden şekile girmeye de utanıyor uzun süre.
Normaldir kanka çok kasma. Anlayışla karşılayacağına eminim. Karşılamazsa da vur tekmeyi. Yatakta anlayış göstermeyen adamdan her şey beklenir.
Her önüne gelenle yatıp o.. olacağına senin dediğin gibi olsun. Hatta böyle olması tercihimdir.
hmmm değişik bir yorum oldu, teşekkürler..
Valla buradaki arkadaşların hepsi yok şunu yapsın yok bunu yapsın der ama sorsan bakire kadın ister. Anlamıyorum ben bunları. Her neyse.
evet haklısın.. insan kendini baskı altında hissediyor bu sefer yetersiz hisseder yani..
Seviyorsa önemi yok bu konunun zaten.
Cevap
23Cevap
Sevgilimizse sorun yok. Tabi düzeltene kadar :)
Değilse birgünlük bişeyse... o anda karar veririm bilemedim şimdi :)
şimdi ilk defasında ürkekse eyvallah da, ömür boyu çekilmez.
Utangaç değilde daha uç noktada sınırsız birinin yatakta olmasını isterim.
Evet basıma geldi ve çok kotu mal gibi hissediyirsun bnde yarida kestim ve çekip gittim
Her sey karsilikli olsa daha guzel yatak ta utangac olmaz
Ayrı bir şirinlik katar ona. Ama ürkek olduğu için bişeylere izin vermemezlik yaparsa o kötü :)
Hepsi öyle :) kendilerini kaybedene kadar gayet başarılı oyuncular kadınlarımız
Mal gibi önüme yatmasın :) biraz hareketli olsun atağa geçsin :)
hmmmm
Zamanla alısır sıkıntı yok bizde anamızın karnında ogrenmedik herseyi
ben ögretirim no problem
ne yapsan yaranamazsın
nasıl yani
ürkek utangaç olsan sıkılır, pro olsan bir süre sonra gene sıkılır ne kadar elde tutmak istiyosan o kadar ağırdan alıcan
evet haklısın..
Zamanla atabilir ürkekliğini
hayır ona öğretmek çok hoşuma gider aslında
O kadınla ayni yatakta olmam
hoşuma gidebilir denemem lazım
İlk başta cezbetsede sonradan sıkar
Sanane mk
severim canım o benim <3 . s. s
sorun olmaz
Hoşuma gider :D
hımm ben sıkılırım
öylemsn sen :D