''Az daha ileri..''
#heartoffire
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benle ilişkiye giren kız baskın olmaya çalışırsa onu duvardan duvara atarım. Samimi söylüyorum. Kızlara boyun eğdirmekten inanılmaz keyif alıyorum. Normalde de zaten yönlendirmeyi, komuta etmeyi severim ama özellikle cinsellikte en ufak bir baskınlık hissettiğim an, bak baskınlık demiyorum hea, yanlış anlama, en ufak bir baskınlık hissedersem diyorum, direk soğurum kızdan. Ki zaten buna izin vermem. Ama baktım ki kız ısrar ediyor, mızmızlanıyor, inatçılık yapıyor. İlişkiyi oracıkta bırakırım. Ama dediğim gibi buna zaten fırsat vermem. Ben o kızdan hıncımı almam lazım. İlk ilişkilerimde bunları yapmadım. Pasiftim daha çok. Ama zamanla hatalarımı buldum, keşfettim. Şimdi tam dominasyon. Küfürlü, sert, acımasızca. Bir gram acırsam namerdim! Kadın sadece fiziksel olarak değil, ruhsal olarak da si ke rim Gerçek bir fa hi şe olarak hisseder kendini. Tabi dengeyi de iyi kurarım. Psikolojisini bozacak bir şeyi de yapmam. Dengesiz davranmak başka, baskın olmak başka. Ama sözün özü, kızı evire çevire el arabası sürer gibi beceririm !!!
Normalde inanılmaz utangaç bir insanım ama bu yatakta devredışı kalıyor kalmalı yani kalacak da her şeyden utanacak bir potansiyele sahibim ama gerçekten sevdiğim kişiyle yanyana gelip ilişki yaşama fırsatını yakalarsam utanmayacağım utanmam yani zannetmiyorum
kız seni alan yaşadı şarkısı benden sana gelsin
Cevap
57Cevap
Yatakta hiç utanmam. Zevk alıp zevk vermekten neden utanayyım ki?
eğlenceliyim sanırım
tabularım yok... karşı tarafı istiyorsam cüretkarım... 🍭
"Zaten benden sonrası tufan kime olacaksın cüretkar" demiş Gülşen :D Utangaçlığa gerek yok
Kişi sevdiğinin karşısında utangaç olmamalı, aksine cüretkar olmalı. Cinselliği yeni yaşamaya başlayan tecrübesiz ve kendine güvenmeyenler utangaç olur.
Haliyle bende utangaç değilim...
Hiç utangaç olmadım olmaya da niyetim yok utangaç olursam ne kendim zevk alabilirim ne de partnerime zevk verip gerekli doyurma ulaştırabilirim o yüzden yatakta herşeyi bir kenara bırakıp sınırları en üst tavandan zorlamak en iyisi
Daha önce hiç ilişkim olmadı ama olursa eğer mümkün olduğunca rahat olmaya çalışırım yani performans olarak kendimden yetişkin film yıldızı gibi bir şey beklemem ama utanmam yani sonuçta sevdiğim kadınla fiziksel ve ruhsal en güzel şeyi yaşayacağım.
Hiç belli olmuyor. Aslında cüretkar olduğumu söyleyebilirim. Ama yine de bazen ufacık bir şeyden utanıp kızarabiliyorum. Bu yataktaki performansıma asla yansımıyor yine de. Sadece bazen masumlaşıp çekingen bir şekilde devam etmeme sebep oluyor.
Ne gibi şeyden utaniyorsun
Fazlasıyla utangacım, o kadar çok fantezilerim varki vakti gelince nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Pp mük
Hiç yatağa girmedim desem 🙊😂 başta dudağımı ısırırım herhalde. 🙊😂
Kullanıcı adımdan da anlaşılacağı gibi biraz yönlendiren, en ufak kaygı ve çekingesi olmayan bir alfayım.
Yatakta ben, yastığım ve yorganım oldukça cüretkarız. Yastık bazen işi bozuyor. Ters pozisyonlara giriyor. Kaçıyor bazen. Alıp topluyorum. Düzeliyor.
Cüretkarım fakat Türk kızlarının cüretkar olduklarını henüz doğru düzgün görmedim. Tek düze cinselliğe adapte olmuşlar ve tabularını yıkamıyorlar.
cüretkarım. zevk almak zevk vermek adına herşeyi yaparım
Cüretkar ve oral delisi , ön sevismeyi uzun tutmayı seviyorum
Cüretkar olmayı severim utangaç olmak bana göre değil asla 😊
Yatakta utanan insanları sevemiyorum. Utanmamış oraya kadar gelmişsin orada mı utanıyorsun mk
Yatamadik ki daha ne oldugumuzu bizde bilmiyoz ahhhah
Cüretkar. ( Tekrar eden sorular, galiba yeni yaraticisoru için utangaçsınız )
Sevdiğime utanmaz olurum
Utangaçlık soğutur beni uğraşamam onlarla başıma çok geldi
Hiç utangaç değilim grup seks olursa çıplak ederim ve olurum
Çok cüretkarım aklına bile gelmez neler yapabileceğim 🙈😎
Yarı cüretkar yarı utangaç
iliklerine kadar kuruturum. kylasuzini yatağa atmış adaım
Hırslı olurum genelde hırs da her şeyi yaptırır insana
pardon canım ne hırsı
@Fuhuşturucu41 hahaha s. exs hirslandirir insanı daha hızlı olursun vs ondan bahsettim
hmm uygulamalı gösterme şansın var mı
@Fuhuşturucu41 hayır tabiki
teşekkür ederim
Cüretkar olan😉😉
Cüretkar birisiyim. Asla utanmam
Utangaç olmak ne bileyim. seks cüretkar olamyi ister
Gizli olduğun için merak uyandırıyorsun
Freni patlamış kamyon gibisin diyor kendileri☺️
Utanma olmaz bende o anda
Eskiden utangaçtım utangaçlık sadece kaybettiriyor
Tabiki cürretkar her imkani denemeyi severim
aklima koydugumu yapan cinsten
utangaç değilim ama sınırları korurum
Utangaçlık kimsenin işine gelmez
Hemde fazlasıyla neyden çekinecem keyfime bakarım
Fazlasiyla cüretkar ve sertt :)
Hicbirseyden utanmam 😂
Saçlarımdan tutup duvardan duvara vuran tarafım.
Fazlasıyla cüretkarım 😎
Ben artık tam cüretkar olacağım 🤣🤣
Cürretkar olan benim.
Ben normal hayatımda bıle utanmaz bırıyım 🤔
Yatakta utanmakta neymiş
Hiç utanmam yatakta utanılacak bir yer değil yatak
ramazan ayinda bari söyle sorular sormayin yaa
Karşımdakine göre değişir
cüretkar bonkör
Günaydın ne güzel nazar değmesin
Bizde utanmak yok
e tabi ablası sen kitabını yazmışsındır ah ahhhh