Neden bana hep niyeti cinsellik olan yaklaşıyor? Şu ana kadar hepsi öyleydi. Doğal takılırım. Espiriliyim. Niye böyle güzel seven çıkmıyor? 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar
Aşk sevgi flört işlerinde cinsellik olabilir ama sadece amacı cinsellik olanla yola çıkılmaz ne kadınlar nede erkekler cinsel obje değil önemli olan ilişkide sevgi ve saygı olsun sevgi ve saygı varsa o ilişki sonsuz olur asla bitmez ama amaç sadece cinsellik ise orada değersizlik vardır kimse kimseye cinsellik amacı ile bakamaz tamam cinsellik önemli ama sadece sırf cinsellik için evlenenler zaten hemen boşanıyorlar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsen güzel sevenleri göremiyorsan toplum ne yapsın , evet erkeklerin büyük bölümü bu konuda bilgisiz cahil bir kadının ruhuna ve zihnine hitap etmeyi bilmiyor, hatta kendini ifade edebilmek ten bile aciz , fakat bir kısmı var ki bu konuda oldukça da kendini geliştirmiştir. sen genellikle kolay olanlarıyla sana yazanlarla iletişim kurmayı seçmişsin sen kendin birisiyle iletişim kurmayı seçmemişsin
00 Yorumla
Sen seni cidden seven birine denk gelmemişsin de ondan sen sadece seni seviyorum diyene aldanmış sonra da iş cinselliğe binince ayrılmışsin sana naçizane tavsiyem kimseye güvenme ne zaman seni içten biri sevdiğini hissettiğin an sende onu sev
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇevren bozuk ondan benim hep ciddi düşünen iyi sevgililerim oldu ama başka nedenlerden dolayı ayrıldık şimdiki sevgilimle 1,5 senedir çıkıyoruz ciddiyiz ve cinsellik olmadı bu zamana kadar çünkü baştan konuşup kırmızı çizgilerimizi belirlemiştik buna ilişki planlaması deniliyor yani çevreni değiştir bence hala gerçekten seven iyi erkeklerde var
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
58Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen öyle bir vibe veriyor olabilir misin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılçünkü çoğunun niyeti o efendi olanı da kızlar istemez zaten
00 Yorumla
+1 yılBana göre aşkın dozu sınırsızdır ama arada cinsellik te yaşamak lazım ama sadece seni çok seven birisiyle aşkı ve sevgiyi bırakmamlı bir insan ama hep cinsellik istemek kötü bir şey ben onun yerine de olsam öyle yapmazdım ama benim ne yazanım var nede arayanım ben yanlızlıga terk edilmiş birisiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeklerin zi. ki beyinden bağımsızdır. O kadar ki biri en yukarıda diğeri en aşağıdadır. Her normal erkek her güzel bulduğu kadını zi. kmek ister. Haliyle sevgili oluncada buna engel olamaz. Bu doğal bir durımdur. Çünkü erkek bu şekilde tasarlanmıştır.
10 Yorumla
+1 yılŞu yorum yazanlara bak kızlara diycektim erkeklerin yorumlaeıda aynı hepsi süt dökmüs kedi mubarek yorumlara bak lan 😂😂😂 lan bi strin gidin ya kız erkek herkesin icinde var bu duygular bos konusmayın bu yorumları okuyanda diycekki bu site ne guzel biyer hep edepli adaplı insanlar toplanmıs he hepiniz düzgünsünüz bi ben bozuk olim hadi hadi bi benim aklımdan gecsin cinsellik siz cok masum olun😂 melaikeler sizi
01 Yorumla
Soran+1 yılOlum niye öyle deyim 😂😂 saf değilim biliyom erkekleri
+1 yılKızım herkes cinsellik istiyor ama kimse beni bulman lazım bak ben seviyorum cinsellik istiyorum ama severim de yani böyle uçak geç muhabbet olmaz benden biriyle geçti yaşadıysam onun elinden tutarım böyle olması lazım
00 Yorumla
+1 yılDuzgun erkek bulamiyorsun sorun orada duzgun erkekler isinde gucunde olur senin onlara ulasman lazim kadina ulasamayan erkeklerde surekli cinsellik ile yaklasma olur cunku arayista olurlar ve bu erkekler bos erkeklerdir
00 YorumlaÇok mu açık giyiniyon
Çok mu flörtözsün
Çok mu fazla kişi ile konuluyorsun
Çok mu fazla konuşmayı abartıyorsun
Biraz detay vermen lazım062 Yorumla
Soran+1 yılHiçbiri yok yemin ederim. Hiç sevgilim olmadı bakireyim. Açık giyinmem rahat takılırım bol giyerim genelde. Makyaj genelde hiç yapmam doğal takılırım. Ama biraz neşeliyim, kahkaha atarım komikse ve mizahım iyidir. Güldürürüm.
Soran+1 yılBara asla gitmem. Bir kere gittim nefret ettim.
Soran+1 yılÇevrem çok az ama kurslara spora falan gittiğim için duyuyorum hani iletişim kurarım insanlarla. Kimlerin peşinden koşulmuş kendime bakıyorum. Bilmiyorum ya.
Soran+1 yılDeğişiyor. Spora zaten giderim. Halk eğitimdeki kurslarada giderim. Şimdi dil kursuna gidiyorum. Bir de Ehliyete yazılmayı düşünüyorum bakalım.
Soran+1 yılYok kurslarda kızlarla muhatap olurum genelde
Soran+1 yılHayır ya arkadaş ortamında denk gelen var ortak arkadaş bu iki kere oldu. İş yerinde oldu. Tatilde oldu. Sosyal medyadan belki çıkar diye üç kere mi ne denedim o da olmadı
Soran+1 yılKurs bu arada bi tanesi yürümüş gibiydi sonra başka kıza yürümüştü. Öyle yapınca iletişimi kestim. O kız eminim benden daha iyi değildi
Soran+1 yılBilmem çekti bi şekilde
Soran+1 yılBu arada kabul etmediklerimde var.
Soran+1 yıl😂😂😂 çılgın arkadaşmış
Soran+1 yılBenim arkadaş ortamımında bakire olması lazım bende öğrenirsem soğuyorum. 😂
Soran+1 yılÇekicilerdi.
Soran+1 yılErkeklerle arkadaş olmam 😂
Soran+1 yılHahahah 150 mi istiyon
Soran+1 yılSenin boyun kaç , uzun boylular küçük boylu istiyor genelde
Soran+1 yıl😂
Soran+1 yıl@S4udade 170 olup kaslı olanlar ya da zeka yönünden kendini geliştirenlerde çekici olabiliyor. Ki benim en son hoşlandığım çocuğun boyu 165 falandı
- +1 yıl
1. Genetik Miras:
- Anne ve baba genleri, çocuğun potansiyel büyüme oranını belirler.
2. Sağlıklı Beslenme:
- Protein, kalsiyum, vitamin ve minerallerle zengin bir diyet, kemik ve doku gelişimini destekler.
3. Sağlıklı Çevre:
- Temiz bir yaşam ortamı, çocuğun büyüme potansiyelini olumlu yönde etkiler.
4. Egzersiz:
- Düzenli fiziksel aktivite, kemik ve kas gelişimini teşvik eder.
5. Hormonal Dengenin Rolü:
- Büyüme hormonları, özellikle puberte döneminde, çocuğun boyunu etkiler.
6. Uyku:
- Yeterli ve düzenli uyku, büyüme sürecini destekler.
7. Sağlık Durumu:
- Sağlıklı bir beden, sağlıklı bir büyüme için temeldir.
Soran+1 yıl@S4udade çıkıyor ya. Zekasıyla falan etkileyebilir. Mesela 190 kaslı vardı bi tane hiç çekmedi beni çekici değildi. İstemedim.
+1 yılBanada hep cinsellikten uzak dururum sevmem öyle şeyleri fiyenlerle hep ilk başbaşa kaldığımızda bile cinsellik yaşadığım kadınlar denk geliyor
Bu tesadüf olamaz00 Yorumla
+1 yılKizim erkek milletii ne bekliyorsun senin dusundugun gibi biri yok hayal kurma varsa da 2 3 tanedir onu beklemek istiyorsan ömür boyu sen bilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNapıyım önüme gelene veriyim mi
- +1 yıl
Sana aşk yaşayan birisi yazmamış ve denk gelmemiş var öyle birileri
- +1 yıl
Önüne gelene ver dedigimi göremiyorum? Ama genelinin dusuncesi bu yani bunu kabul et ona gorre yasa hayal kirikligina ugrama, sana oyle degil diyenlere de inanma öyle. Erkeklerin fikirleri onemli degil onlar erkeklerle birlikte degil sonucta biz birlikteyiz nereden bilecekler? Aşk Aşk diyorlar ama aşkin a'si yok, çoooook az. O da denk gelir mi bilmem. Bana gelmedi ve çok fazla kisiyle de denedim yani yok, hepsinin kafa cinsellik yani, vermeyince de gidiyorlar zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu sana özel bir durum değil bir çok kadın aynı sorunla karşı karşıya.. Erkekler artık emek vermeden sorumluluk almadan ilişki yaşama derdine düşmüş.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa ama ben çevremden çok duyuyorum ciddi yaklaşıyor bana diye. Bana niye öyle degller. Ve onlar hani kendimi övmek için söylemiyorum ama düzenli spor yaparım hem fizikleri iyi değil hem yüzüde öyle çok güzel değil.
Soran+1 yılArtık inancım kalmadı. Ben soru sorarım ayrıntıya inerim yani. Diyorum benim ne eksiğim var beni neden basit buluyorlar
Soran+1 yılYa diyorlar ki sohbetin çok sardı ilk defa bir kızla bvyle sohbet ediyorum falan. E niye niyetin o yönde o zaman. Benimle vakit geçirmekten hoşlandıysan niye isteğini alıp terk etme niyetin oluyo
Cinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. biraz suratsız ol doğru insan bulur seni, herkese yeşik ışık yakarak doğru kişiyi kaçırıyor olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik olmazsa olmaz bi ihtiyaç ama alacağını alıp gidenler seni kullanmak için sana gelenler. O da onların karakteri ben olsam öyle yapmazdım. Sadece cinsellik için değil her yönden seni tanımak ve yaşamak için çaba gösterirdiniz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*Gösterirdim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıldemekkı cok cekıcı cınsellıgı cagrıstıran tipin giyimin var
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçte öyle değil
+1 yılDekolteli giyiniyorsundur ya da çirkin olduğun için sadece günlük ilişkilerde çekilebilirsin
00 YorumlaEspirili ve dogal gormedim demekki türünün son ornegisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. çevrende alakalı olabilir.. konuştuğun erkeği dikkatli seç
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin geneli cinsellik için evleniyor zaten 😃😂😂
00 Yorumla
+1 yıluu şu kıza bak sen kesin taş gibidir hem espiri de yapıyor. naber güzelim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılDevir anlik yasayanlarin bireysel takilmanin pesinde olanlari devrine dondu
00 Yorumla
+1 yılDemek ki bide sexysin insanlar diğer özelliklerine odaklanamıyılar bide böylr düşün
00 YorumlaHepsi kudurmuş sende erkeklere güler yüzle yaklaşma bu zaman da hele ki yaklaşma bırak sert dur eşine öyle davran şimdi erkekler gülen yüze hemen salıyorlar kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. müsade etde sevsinler seni 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdiye kadar 3 sevgilim oldu hiç cinsellik bile konusmadık desem inanırmısın?
016 Yorumla
Soran+1 yılSevmediler sanırım seni
Cevap sahibi+1 yılHayır. İliskilerimde duygusallık agır bastıgı için öyle oldu
Cevap sahibi+1 yılSenin kriterin var mı erkekte?
Soran+1 yılSenin gibiler de değer görmüyo işte. Ben güçlü isterim
Cevap sahibi+1 yılGüçlüyüm. Fiziksel olarak diyorsan. Akademik başarımda var diyebilirim
Soran+1 yılSenin gibiler bakmaz bana ya sen baya makyajlı falan istersin
Cevap sahibi+1 yılDoğal tercih ediyorum karsimdakıda oldugu gibi davransın ego kasmasın ve yalan atmasın..
Cevap sahibi+1 yılBurdamısın?
Soran+1 yılİşim vardı da geldim
Cevap sahibi+1 yılHos geldin
Soran+1 yılHangi şehirdesin
Cevap sahibi+1 yılİzmir. Ya sen?
Soran+1 yılKonya 😂
Cevap sahibi+1 yılSeri donsen biraz
Cevap sahibi+1 yılÇiktim
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAahhh keşke bir sevgilim olsa onu nasıl mutlu ederdim nasıl ilgi sevgi romantizm duygu gösterir aşk yasatirdim her şey cinsellik değil ki 😢
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen çok ciddiyim tanışmak isterim seninle ne dersin 🥲
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece size olmuyor merak etmeyin sizde sorun yok 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevremden çok duyuyorum bana ciddi yaklaşıyor diye bana öyle değiller
Cevap sahibi+1 yılKaçı evlendi 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeksilik vardir ondan.
Bebim de bu aralar niyetim öyle açık konusayim 🙂00 YorumlaAileden gelen bir karma mi var acaba bende biraz öyle ya da bu senin öğrenmen gereken bir ders
00 Yorumla
+1 yılErkekler biraz şey ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBana denk gelmiyorsun ondan
00 Yorumla Sana öylesi denk gelmiyor, zaten çoğu öyle..
00 Yorumla
+1 yılbelkide kendini duzeltmen lazım
00 YorumlaHerkesin aklı fikri orada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılBanada maalesef iyi birisi denk gelmiyor
00 Yorumla Umarım güzel seven biriyle karşılarsın.
00 YorumlaBazı erkekler böyle ezik işte
00 Yorumla
+1 yılBanada oyle geliyor yazik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel sevenin kıymeti bilinmiyor 😎
00 Yorumla
+1 yılburdan mı gerçek hayattan mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu sana özel degil erkeklerin geneli böyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu dewirde öyle taktik maktik yok bam bam bam bam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Güvel sevince gidiyonuz
00 Yorumla
+1 yılBekle çıkar yakında daha yaşın kaçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fiziksel olarak çekici olabilir misin?
00 YorumlaHayırlısı be yavru ceylan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece sana değil bize de
13 Yorumla- +1 yıl
burcun ne
Cevap sahibi+1 yılNe alaka
- +1 yıl
farklı ki soruyoruz. herkes aynı mı olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılseksi birisisin demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMavili ayılardan yorum bombardımanı. 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğır başlı takip. erkeklerden uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel seven varda bizede kız yok işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Burada düzgün erkek yok
00 Yorumla
+1 yılYanlış tiplere fırsat veriyorsun
00 YorumlaÇok güzelsin muhtemelen
06 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olduğumu söylerler bilmiyorum. Ya düşüncesi oraya kaymasın diye ilk buluşmada ne makyaj ne giyim eşofmanla giderim genelde yani gene o niyetteler.
Soran+1 yılOlum saçmalamayın ya
Soran+1 yılYok sağ ol. Standart tipim var. Kahkaha falan atıyorum ona mı yükseliyorlar bilmem
+1 yılNormal insan kalmadı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılHerkese böyle
00 Yorumla
+1 yılNormal cinsellik hayatın yapıtaşı
00 Yorumla
+1 yılHerkes ş*refsiz mk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılçekim gücün
00 Yorumla Cokvaronlardan
03 Yorumla- +1 yıl
Onlar kim
- +1 yıl
Heee onlar ile işim olmaz benim 🤣
+1 yılÇevren kötüdür
04 Yorumla- +1 yıl
Profilinde niye gülümsemedin somurtmuşsun biraz gülmek sana iyi gelir : )
- +1 yıl
Güldüren olsa gülerim
- +1 yıl
Niye çok mu mutsuzsun
- +1 yıl
Ama hayat ne olursa olsun gülmelisin 🤣 benim gibi
- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi