Niye sadece cinsellik anlamında yaklaşıyorlar bana?

Yüz olarak kendimi cok güzel buluyorum çevremde de aşırı beğenilen biriyim çalıştığım yere gelen tanımadığım müşteriler bile güzelliğime iltifat ediyo sürekli. Beyaz tenli doğal kızıl saçlıyım. Ama vücudum normal. Kilo fazlam yok zayıfım ama öyle seksi manken gibi denecek vücudum yok boyum kısa falan. Yani bakınca yatağa atmak istenecek kadar seksi güzel vücutlu değilim. Giyimim de normal. Düz tişört tarzı spor pek giymem elbise askılı dekolte vs giyerim ama aşırı abartmam normal günlük derecede giyiyorum ondan desem coğu kız benden daha da giyiniyo dışarda. Sosyal medyada belki herkese böyle yaklaşılıyodur ama gerçek hayatta herkesten hoşlanan beğenen sevgili olmak isteyen oluyo. Bana çevreden bile hiç bu sekilde yaklaşan yok hep cinsellik amacıyla yaklaşıyolar. Evli erkekler bile yürümeye kalkıyo tabi ki karşılık vermiyorum ama versem iş yatağa gidecek. Sebebi ne olabilir ben neden hiç sevilmiyorum? Şimdiye kadar ciddi bi ilişkim bile olmadı benim hoşlandığım ilişki yaşamak istediğim kişiler hep yatağa atmaya çalıştı cok sıkıldım artık bu durumdan

Niye sadece cinsellik anlamında yaklaşıyorlar bana?