Güncellemeler
+1 yıl
Devekuşuna demişler yürü demiş ben kuşum yürüyemem uç demişler, demiş ben deveyim uçamam. Anlayacağınız bu akşam intihar edeceğim
Artık travma oluştu biri gerçekten sevse inanamayacağım.. geçen biriyle flörttük, yine aynı şekilde cinsel konulara girmeye başladı tepkimi koydum. İki aşkım dedik diye g. tü. n kalkmasın amacım s. kme. k dedi? Ben cidden bunları hak edecek hiçbir şey yapmadım? O kadar üzülüyorum ki :((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bana da öyleleri hep denk geliyor o yüzden kimseyle ne tanışmak ne de görüşmek istiyorum artık erkeklerden midem bulandı
Ne demek intihar etmek ya güçlü olacaksın ayaklarının üzerinde duracaksın erkeğe ihtiyacın yok senin intihar kurtuluş değil bilakis ebedi hayatını cehennem etmek demek akıllı ol
Teşekkür ederim
herkes değildir
Konuşma tarzını değiştir ve karşı kişinin gevşek konuşmasına da müsade etme.
Karşındaki erkeği iyice tanımadan flört dahi etme. Sanırım sen biraz aceleci davranıyorsun
Galiba problemim bu.. evet.. ama bunun bedeli bu kadar ağır olmamalı.. çabucak bağlanıyprum çünkü ve bağlandığım kişiden böyle bi yaklaşım görünce kopmak zorunda kalıyorum. Kopmak da haliyle imkansıza yakın oluyor..
Bende senin gibiyim ama bu anca beni üzüyor, sana kendine hakim ol demek istiyorum ama ben bile olamıyorum bu konuda. Dikkat et zor bir durumdayız ikimizde
Evet.. :((
:)
Benimle öyle bir sorun asla yaşamazdın, hiç öyle bir ayrılık sebebim olmadı
Ah be ya
Gel, bir şans verelim birbirimize
Aslında sende olan bir çok sebebi varda sen bilmiyorsun
Neymiş
Sonra anlatırım sana az işim varda şimdi
Tamam kolay gelsin
Burdamısın
Eve5
İstek at ordan konuşalım Olur mu
Hayır
Bakire değilim dediysen bazıları bunu fırsat olarak görüyor olabilir.
Hayır abi bakireyim
O zaman daha da ilginç. Acaba rahat takılıyorsun da bu sebepten mi böyle söylüyorlar? Gerçi aklı şeyinde olan tip için bahane bitmez ya.
Bizde ciddi ararız ciddi bulamayız şans iste
Ulan hayaat
@l_i_l_i_t_h sadece dürüst olmak ciddi olmak yetmiyormuş bugün yine konuşulan konuydu bu evet hayat yalan dolan
serseri erkekle dolaşırsan olucak olan bu. Ya kabul et ya da etme ve yaklaşma bu tiplere ama yaklaşıyorsan da bedelini ödemeyim dünya pembe olsun diye bir şey yk.
+1
KAtılıyorum
Ben cinselliğe doymuş bir erkek olarak o toplara girmem seni mutlu ederim come on
İki dakika çık o halde gizliden :(
Tamam :/
Yasadigin yerle bile alakalı o ya. Hangi şehirde yaşıyorsun mesela
Bunun sebebi yakışıklıları begenmen ve onların srnı begenmemesı
Haydaa
İki gün konusan birine de aşkım demezsin.
İki gün olduğunu nerden biliyosun? 😄 1 ay
1 ay bile erken ya
aşk öyle bir şey değli ki :D Ayrıca bir ayda ufak tefek bir şeyler istemesi de normal bence ya?
Aşk için 1 ay erken ama cinsellik için değil mi? Al işte o erkeklerden biri daha
Bak aşk başka bir şeydir. 1 ayda biri bana aşkım dese ciddiye almam. Ama her insan cinsel olarak karşısındakine çekilebilir.
Ki sana tecavüz etmemiş. Sevgilisiyle bir insanın yakınlaşmak istemesi normal değil mi?
Çocuksu kategorileştirmeler yapıyorsun bence
Bilmşyorum zaman içinde çok hassaslaştım bu konuda..
Önemli olan sevgilin dediğin kişilerin sana bunu zorlamaması ve karşılıklı istemeniz. Yoksa 1 ayda bu yaşanmayacak bir şey değil ve illa seks olmak zorunda da değil. Ama bu tarz öpüşme koklaşma şeyleri de kişileri de birbirine yaklaştırır eğer bir tarafın niyeti diğer tarafı kullanmak değilse.
Ben sana diyeyim ilerde de aynı şeyleri yaşayacaksın ama önemli olan kime nasıl şans verdiğindir.
Ömrümün sonuna kadar böyle olacak değil mi..
Yahu zaten gerçekten aşık olduğun biriyle denk geldiğin sen de yaşamak isteyeceksin bir şeyler eğer aseksüel bir kadın değilsen. Bu hayatımızın biyolojik bir realitesi.
Ama korkuyorum işte mk of ys
Korktuğun şey nedir?
Çok bağlanıp kaybetmek. Biliyorum kendimi seks de yaparsak bundan da daha çok bağlanıcam ve o gidicek benim hayatım biter o zaman o kadar emek verip o kadar bağlandığım biri giderse
Eee şöyle düşün ama o kişi vefatta edebilir. Hayatmızda birileri sürekli gidip geleblir ve terk etmese bile yine bi rşeykilde gidebilir. Bence böyle üdşünmemek lazım ve seks burada bir anchor olmamalı kesinlikle.
Seks yaşamasan bile sevdiğin kişi bırakıp gidince insana koyuyor emin ol yaşadım.
Çok kötüyüm galiba ölecem
Noldu yahu?
o kadar karaktersizleri bulman senin suçun
Şaka mısın ya?
sen şakamısın?
Erkekler işte ne beklersin.
Tipine bakalım
Yok la senle alakalı diil o herkese öyleler
demekki mesafeyi ayarlayamıyosun
sert ol çekicisin gülümseme
Çok mutsuzum ki nasıl gülümsiyim :((
kıyamam konuşmak isterdimsenle