başta bu olaylara uzak olmam onların hoşuna gidiyor ağır başlısın bu yüzden seni seviyorum diyorlar fakat sonrasında bi şekilde benimle cinsellik yaşamak istediklerini söylüyorlar yani neden böyle oluyor üzülüyorum neden benimle doğru düzgün ciddi bi ilişki yaşamak varken sadece seks amaçlıyorlar benimle çok üzülüyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Doğanın kanunu bu her canlının 2 temel amacı var hayatta kalmak ve türün devamını sağlamak. Yani cinsellik bunu engelleyemezsin. Sadece doğru kişiyi bulduğunu düşündüğün an yeşil ışığı yak gelsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılElbette öyle ama daha 1 aydır tanıştığım adam bana senle cinsellik yaşamak istiyorum seninle birlikte olmak istiyorum diyor mesela o kadar üzülüyorum ki ve hiç beraber vakit geçirmeden bunu söylüyor yani bi iki kez görüşüp bunu söylüyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılerkekler hep öyle, onlarla konuşmak zaman kaybı
14 Yorumla
Soran+1 yılAma çevremde ciddi ilişkisi olan kızları görünce üzülüyorum benim karşıma neden öyle çıkmıyor diye
- +1 yıl
benimde karşımda öyleler çıkıyor ya çok katı davranıyorm başta iyi gidyor sonra cinsellik konuşmaya başlıyorlar bende engelliyorum, o kızların nasıl ciddi erkekleri bulduklarını anlayamıyorum
Soran+1 yılKeşke sadece konuşsalar ama güvenip görüştüğüm biri oldu anında üstüme atladı sohbet muhabbet bile edemedik neye uğradığımı şaşırdım çok üzüldüm kendimi kötü hissettim
- +1 yıl
bu bildiğin tecavüz, hayırdır niye atlıyor şeyine tekme yapıştır böylelere
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bır erkek bir kadına yavsıyorsa yarısı sevgi yarısı seks ten olusır
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama daha 1 ay içinde bunu dile getirmesi normal değil gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla sabırlı olanı da beğenmiyorlar sabırsız olanı da anlamadım kadınları ben de
014 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmemek değil.. mesela görüşüyorum biriyle sohbet muhabbet yok direkt öpüp koklamak istiyor o esnada benle bişeyler yaşamak istediğini söylüyor yani tamam öp kokla ama acelesi yok yani zamanla
Cevap sahibi+1 yılTamam işte bunu yapmayan da değer görmüyor diyorum ben kendimden örnek vereyim birisiyle flört sevgili olduğum zaman çekiniyorum cinsellik konuşmaya açmıyorum muhabbetini onun bana karşı adımını bekliyorum isteğini belli etmesini bekliyorum bu da aylar yıllar alabiliyo sonuç olarak ama tabi hiçbir konuştuğum cinsellik muhabbetine girmeden ayrıldı anlayacağın bu tipler de değer görmüyor yani benden belki de benden beklentisi vardı da ondan dolayı ayrıldı bilemiyorum değişik işler
Soran+1 yılBende bilemiyorum cidden karışık yani
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun elbet çıkar biri karşına 🌹🌹
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim seninde…
Soran+1 yılPeki sana bişey sormak istiyorum 2. Görüşmede sadece öpüp sarılan sürekli ama sadece öpmek ve koklamak yapan erkek ciddi midir? Sohbet muhabbet yok tek öpüp kokluyor
Cevap sahibi+1 yılNe kadardır muhabbetiniz var bu öpüşmeden kastın ne dudaktan mı yanaktan mı
Soran+1 yılDudaktan yanaktan çekiniyorum söylerken ama her yerden açıkçası… 1 aydır falan tanıyorduk
Cevap sahibi+1 yılYani seviyor olabilir ama bunlar için 1 ay kısa bir süre sen de kısa olduğunu düşünüyorsundur diye düşünüyorum hadi yanaktan öper koklar bi' nebze anlarım ama fazlasını yapması kesinlikle şüphelidir sen çok az bi' fazlasını istediğini göstersen açılıp niyetini gösterebilir çocuk çok güvenmeni tavsiye etmem dediğim gibi 1 ay kısa bir süre bu kadarı için
Soran+1 yılZaten o öpme koklama olayını yaparken benimle cinsellik yaşamak istediğini söyledi ben dudağımdan öpmemesini istedim gene öptü… tamam sevgililikte bunlar normal ama 1 aydır konuşuyorduk ve bana her gün düzenli mesaj bile atmıyordu yani ben böyle karşılık vermeyince de benden uzaklaştı ve yazmayı bıraktı sözde “sevdiği”ydim sence haksız mıyım?
Cevap sahibi+1 yılHaklısın yukarıda da belirttim niyetini de söylemiş işte 1 ayda maalesef toplumda bi denge yok bazıları sadece cinsellik için birlikteyken bazıları gerçek bir ilişki peşinde erkek için de geçerli bu durum kadın için de geçerli buradaki sorulardan da görüyoruz anlıyoruz
Soran+1 yılEvet öyle umarım karşımıza iyi insanlar çıkar umarım 🙏🏻 fikrin için de çok teşekkür ederim 🌹
Cevap sahibi+1 yılRica ederim her şey gönlünce olsun 🌹🌹
Soran+1 yılSeninde🌹🙏🏻
+1 yılmaalesef türk erkeklerin %99 u cinsellik icin konusur o sana denilenler yalan dolan ☺️ kandrma taktikleri
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl birine güveneceğim..
- +1 yıl
Bu güveni sana karşı tarafın hissettirmesi laqzm ama karşına qüvenebilceqin insan zor çıkacak maalesef
Soran+1 yılSanırım öyle çok zor olucak…
- +1 yıl
maalesef ki öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen de seninle sadece cinsellik istiyorum
00 Yorumla
+1 yılÇokmu güzelsin gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı insanlar da şeytan tüyü vardır derler
12 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum pek öyle biri olduğumu
Cevap sahibi+1 yılKarşı tarafa sormak gerekir bence
Hep öyleler ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLibidon çok mu yüksek
00 Yorumla