Sevilmek istiyorum. Hani erkekler sevince oyle kiyamazmis ya. Baslarda enazindan. Karsilastiklarim ilk aydan boyle seyler konustular istediler oyle sevdiklerinden suphe duydum sürekli. simdi karsimda yeni biri çıktı boyle bi sohbet açıldı. Dogal olarak cok kalbim kirildi sevdigini hoşlandığını dusunmustum. Bazen sirf onlari mutlu etmek icin kendimi de kulandirttim. Ama yekin ederim ki istemedim kendim hic mutlu olamadim. Bukadar pislige batmisken nasil biri gelirde gercekten sever diye düşünüyorum. Günahlarımin bedeli mi basindan beri birkez olsun sevilmedim her gun de dua ediyorum hayırlı birini cikar allahim diye. 22 yasindayim bu yasta okadar kirginimki. Baska kizlar namusuyla iliski yürüturken ben igrenc biseye donustum. Nasi duzelirim nasi duzeltilir
+1 yılBeni gerçek manada sevenler oldu. Ama ben düşünmediğim için sevgililik sevgilim hç olmadı. Yani kanka seni gerçek mana da seven biri olsa da bu işler gerçekten zor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılSadece sana değil ki şu an sanırım her şey cinsellikten ibaret. Umarım bundan sonra seni sevecek olan insanlarla karşılaşırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hepimiz
- +1 yıl
Amin 🙏
Bu biraz uzun konu , istersen ekle konuşalım. Belli ki bayağı dolmuşsun sen , hem rahatlarsın biraz da.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılKendini kullandirtma artik. Duzgun biri cikmazsa tek olman daha iyi yoksa obur turlu hep uzulursun
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Giyim tarzın sohbetin ve bulunduğun ortamlar yüzündendir
00 Yorumla
+1 yılBı kızı tam 4 sene sevdim sevgili olduğumuz süre zarfinda 1 kere bile öyle bir şey aklimdan bile geçirmedim kader buydu herhalde o gitti başkası ile evlendi sırf babası onu istiyor diye. bazi kızlar gerçekten sevilmeyi hak etmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİste dediğim bu erkekler sevince düşünmüyor böyle şeyler. Sevilmemek beni cok yordu kalbim yoruldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla o bile bisey bende o bile yok :( cinsel ilgiye bile acim :(
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@fauno hiç sorma
Cevap sahibi+1 yıl@fauno bilmiyorum inan cinsel ve duygusal olarak bosluktayım
- +1 yıl
Kanka xen eşittir ben miyim
- +1 yıl
Senle işim yok arkadaşım ne alaka ya yazma yani görüş sahibine dedim ben
- +1 yıl
Aynen kanka konuşmak istemeyince Mahmut abi kızdı He özelden yazmışsın cevap vermeyince Mahmut abi aynen😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem istemiyordun neden yaptın kendimi kullandırttım ne demek kafana silah mı dayadılar?
00 Yorumla
1 aymaalesef aynısını bende yaşadım bunu için tek yol şu asla ama asla bunları muhatap edinmiyceksin karşılık vermiyceksin
10 Yorumla
+1 yılSeninle aynı durumdayim seviyormuş gibi yapıp kullanmak istiyorlar 😢
10 Yorumla
+1 yılHerkes menfaati bitine kadar yanında olur çıkarlar zaten var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılSen cünkü öyle tipleri seviyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum sevdikleriji sanıyorum
- +1 yıl
Bu devirde kimse kimseyi sevmez
- Cinsel Yaşam konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılelbet gönlüne göre biri çıkar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de yaklaşabilirim.
00 Yorumla Üzücü
00 YorumlaNasıl yani dinlerim öz
00 Yorumla
+1 yılbu devir böyle alışırsın
00 YorumlaYazsana
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam