Cinsel Yaşam Sırf cinsellik için evlenmek saçmalık mı sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güncellemeler+1 yıl Evlenmedende cinsellik olunca zina çok büyük günah diyor büyüklerimiz dinlemesem bügün giderimde manitam olsa gitmemede gerek kalmaz :( Sırf cinsellik için evlenmek saçmalık mı sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet saçma tabi ki de.. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Saçmalık artı gerek yok asıl evlilik cinseliği öldürüyor libidom düşer. 2 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Erkeklerin çoğunluğu cinsellik için evleniyor zaten :D 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaaani Yorumla KarlHeisenberg27 +1 yıl Kadınların çoğu uyanamadı bu duruma bakalım ne zaman uyanacaklar. Yorumla Soran +1 yıl Herkeete öyle değil ama Yorumla KarlHeisenberg27 +1 yıl Diyprum işte çoğunluk benim dediğim şekilde :D Yorumla Sedefffe +1 yıl Erkekler hakli bu konuda bizde biliyoruz cinselik icin evlendiklerini mal degiliz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Off napcaz ya 3 29 Yorumla Soran +1 yıl Sendemi benim gibisinin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor bunun için evleneceğim sanırım.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl? Gizliden 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Sen aç benn istek atim yazayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen adını yaz ben atayım Yorumla Soran +1 yıl Sen aç hemen kapatirsin sonra istek atim hemen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yaz sonra silersin sjsj Yorumla Soran +1 yıl @SlmBenGeldim82 Yorumla Soran +1 yıl Atamazsan hesabı aç ben istek atim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @34fnry ahahhsjsjsj 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl SlmBenGeldim82 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de bakmadın bi türlü mesaja Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardeş siliiyorum senin yazacağın yok Yorumla Soran +1 yıl Bana mı yazdın? Yorumla Soran +1 yıl Mesaj kutuna bakarmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @özgür1022 ajajjsjsks😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @özgür1022 özgür bey fazla özgürsünüz jsjsj Yorumla özgür1022 +1 yıl Hicte gizlenmem neysem oyum Yorumla özgür1022 +1 yıl Cevap sahibi hadii bekliyomm🥱🥱 Yorumla 34fnry +1 yıl Sende gizliydinn ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @34fnry bu muhabbet nasıl döndü ya sjjsj 😄😄 Yorumla 34fnry +1 yıl Nasil mii yoksunuz hanfendi 😅😅 Yorumla özgür1022 +1 yıl Bilmem. döndü şişeler herhalde🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @34fnry @ozgur1022 bu arada soru sahibi kendini bilmiş bi kelek. Şimdi engeller bizi 😄😄 Yorumla 34fnry +1 yıl O haldee yorumdan cikalimm 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @34fnry çıkmasak da söver zaten kendinize iyi bakın sjsjsj ben buranın bildirimlerini kapatıyorum kelek saçma sapan şeyler yazmasın diye Yorumla Soran +1 yıl Kelek sensin ergen kafanı degiştir ilk once sen Yorumla 34fnry +1 yıl Gorusuruzz. Yorumla özgür1022 +1 yıl Cevap aahibi dmdmd den devam edelim Yorumla
barbar8888888888 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Evet saçmalık insan sevdigi için evlenmeli 1 0 Yorumla
YeniÜye42555 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl "Sadece" cinsellik için evlenilmez. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saçmalığın flama taşıyıcılığı hemi de. 1 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Evlenenler var ama arada uyum da lazım 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşık olduğun için evlenmeli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hem aşk hem cinsellik için desem ama cinsellik daha payı büyük Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saçmalık tabiki evlilik cinsellikten fazladır 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Tabikii 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. saçmalık 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Saçma tabi. 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. evet sacma 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. saçmalık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet saçma tabi ki de..
Saçmalık artı gerek yok asıl evlilik cinseliği öldürüyor libidom düşer.
Erkeklerin çoğunluğu cinsellik için evleniyor zaten :D
Yaaani
Kadınların çoğu uyanamadı bu duruma bakalım ne zaman uyanacaklar.
Herkeete öyle değil ama
Diyprum işte çoğunluk benim dediğim şekilde :D
Erkekler hakli bu konuda bizde biliyoruz cinselik icin evlendiklerini mal degiliz
Off napcaz ya
Sendemi benim gibisinin
Sor bunun için evleneceğim sanırım..
Nasıl? Gizliden 😄😄
Sen aç benn istek atim yazayim
Sen adını yaz ben atayım
Sen aç hemen kapatirsin sonra istek atim hemen
Sen yaz sonra silersin sjsj
@SlmBenGeldim82
Atamazsan hesabı aç ben istek atim
@34fnry ahahhsjsjsj 😂😂😂
SlmBenGeldim82
Sen de bakmadın bi türlü mesaja
Kardeş siliiyorum senin yazacağın yok
Bana mı yazdın?
Mesaj kutuna bakarmisin
@özgür1022 ajajjsjsks😄😄
@özgür1022 özgür bey fazla özgürsünüz jsjsj
Hicte gizlenmem neysem oyum
Cevap sahibi hadii bekliyomm🥱🥱
Sende gizliydinn ama
@34fnry bu muhabbet nasıl döndü ya sjjsj 😄😄
Nasil mii yoksunuz hanfendi 😅😅
Bilmem. döndü şişeler herhalde🤣🤣
@34fnry @ozgur1022 bu arada soru sahibi kendini bilmiş bi kelek. Şimdi engeller bizi 😄😄
O haldee yorumdan cikalimm 😅😅
@34fnry çıkmasak da söver zaten kendinize iyi bakın sjsjsj ben buranın bildirimlerini kapatıyorum kelek saçma sapan şeyler yazmasın diye
Kelek sensin ergen kafanı degiştir ilk once sen
Gorusuruzz.
Cevap aahibi dmdmd den devam edelim
Evet saçmalık insan sevdigi için evlenmeli
"Sadece" cinsellik için evlenilmez.
Saçmalığın flama taşıyıcılığı hemi de.
Saçmalık, sonradan pişman olursunuz
Evlenenler var ama arada uyum da lazım
Aşık olduğun için evlenmeli
Hem aşk hem cinsellik için desem ama cinsellik daha payı büyük
Saçmalık değil apaçık mallık
Saçmalık tabiki evlilik cinsellikten fazladır