+1 yılYani şöyle bir şey var eğer insan evlendiği kişi ile anlaşabileceğin ailesine uygun olduğunu ve sağlıklı bir evlilik yürütebileceğini düşünüyorsa tabii ki evlenebilir, gerçekten ben mesela görücü usulü yapılan evliliklerin mutlu olduğunu gördüm mesela şöyle bir şey var biz birbirimizi seviyoruz diyerek yıllarca sevgili olup evlenelim bir ay içinde ayrılan insanlar da var yani olmaz diye bir şey yok, konunun cinsellik boyutuna girecek olursak cinsellik yemek yemek su içmek uyumak gibi insanın bedenen bir ihtiyacı demektir, insan bunu karşılayamadığı zaman belli bir zaman sonra arayışlara girer ve evlilik dışı ilişki yaşamaya başlar bu da kötüdür özellikle kadınlar için bu olumsuz bir durumdur şimdi burada birçok kişi sana yorumlarda saçma demiş ama bence saçma değil.
Evlen, en azından zinaya girmezsin. Hayat her zaman zorlu yani ama diyorsan ki benim okulum var kariyer sahip olmak önce bir meslek sahibi olup ondan sonra evlenmek istiyorum diyorsan bu mantıklı ama diğer türlü cinselliği bastırarak sadece bunun için evlilik yapılmaz bunu kabul ediyorum ama eğer evlilik yapmadan gayrimeşru bir şekilde cinsellikte yaşayacaksan en doğrusu evliliktir yani buna sen karar vereceksin bizim burada net bir yorum yapmamız yanıltıcı olur çünkü herkesin hayatı ve tercihleri birbirinden farklıdır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk yasitlarina bakma onlar zaten erken evleniyor, ben bile 1 ay sonra 22 olacam ve bende ayni sen gibi hic bir seyim olmadi henuz ve evliligi bekliyorum yasamak icin ve evet yalan yok bende bazen cok merak ediyom iliskiyi nasil his zevk vs insan yasamak istiyor ama sirf bunun icin de zinaya falan girmek istemem evleneyim esimle helalinden tertemiz bir sekilde doyasiya yap rahat rahat. Senin de yazdigin gibi sirf iliski icin evlenmek o konu disinda baska bir seyiniz olmaz yani evlilik icin insan sevecek saygi duyacak anlasak vs hani bunlar olmadiktan sonra sen iliskiyi birak evliligini nasil yurutecek devam ettirecen bir omur, en fazla 5 10 sene. Evlilik ciddi istir, bosanmak cok kolaydir basit bir sey asil zor olan evlenmek dogru kisiyi insani bulmak onemli olan da bu. Benim arkadaslarim evlenmedi bile ona bakarsan, tamam nisanlanan var bi arkadas ama bi tek o yani benim haberim olan yoksa evlenen hic yok henuz ve hepimiz 21 22 falaniz hani. Sizinkiler de erken davraniyor (simdiki zamanin gencleri ozellikle trdekiler hemen evlenmeye bakiyor sonra uc bes sene icinde goruyoz hooop tekrar ayrilmalar bosanmalar cocuk oyuncagi saniyorlar evliligi, ciddi istir ya evlilik sakaya gelmez). Ben yurtdisindayim mesela ve bizim burada boyle 20 yaslarinda evlenen cok nadir yani, evleniyorsa bile esi isi gucu yerinde oldugu icindir 25 falandir da hani bakacak ne bilim ev su bu her sey yerinde olup kiz da okulunu devam ettirip bitirmesine engel olmadigi icindir...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapılabilecek en saçma şey. Her ne kadar evliliği ayakta tutan yüzde 70 oranla cinsellik olsa da, kalan yüzde 30 evliliğin ömürlük olmasını sağlar. Bu konu, Türk toplumunda cinselliğin meşru olması için evlenmek zorunda olmaktan tut, sırf serbest cinsellik yaşamak için evlilik gibi ciddi sorumlulukları olan, çerçevesi Türk Medeni Kanunu ile çizilmiş bir sözleşmeyi kabul etmenin bireyleri mutsuz etme olasılığına kadar, pek çok boyutu ile uzun uzun tartışılır. Önce yetişkin insanların seks yapmak için neden evlenmek zorunda olduklarının mantıklı bir cevabını bulun. Evlenmek istemeyen, hayattaki en büyük hayali evlenip aile kurmak olmayan insanlar hayatlarını mastürbasyon yaparak mı geçirmeliler? Toplum neden cinsel isteği olan insanları evlenmeye zorluyor? "Benim sevişmem lazım, artık dayanamıyorum, o halde evleneyim" düşüncesi, bireyin özgür olmadığını gösterir. Herkes bu dayatmayı çok normalmiş gibi kabullenmiş durumda. Evleneceği kişiyi kendisi seçemeyen muhafazakar aile çocuklarının durumu daha da kötü, büyük risk alıyorlar, çünkü evlenince seksin iyi olacağının garantisi yok. Bu yüzden de bu ülkede milyonlarca mutsuz, cinsel arzuları doyurulmamış kadın ve erkek var.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik dediğiniz şey uzun soluklu bir yolculuk gibi yola çıktığınız zaman geri dönmemeniz gerekir ya da dönmek için sebebiniz olmak gerekir fakat siz bu uzun soluklu yolculuk için adım atın daha sonra bu iş bana göre değilmiş diye geri döndüğünüzde bu size hiçbir şey kazandırmaz netice itibari ile yaptığınız yolculuk ya da sizin düşündüğünüz şey bir gün iki gün üç gün bir hafta bir ay yaşadınız tamam ben artık yeter sıkıldım dediğinizde belli bir zaman sonra tekrar aynı duruma geleceksiniz yeniden mi evlenmemiz gerekiyor ve bu sefer siz üniversiteniz kariyerindesunuz boyunuzu tamamlayana kadar başınızdan on tane evlilik geçer Seda sayana yarış yaparsınız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeks için evlenmek mi :D ahsh yaptıktan sonra da boşanırsınız
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilik, cinsel birlikteliği içeren bir yönü olabilir, ancak sadece cinsel tatmin için evlenmek, birçok insan için yetersiz veya sağlıklı bir neden olarak kabul edilmeyebilir. Evlenmek, birçok toplumda ve kültürde büyük bir taahhüttür. Evlilik, sadece cinsel birliktelik değil, aynı zamanda duygusal bağlılık, maddi sorumluluklar ve yaşamı paylaşma anlamına gelir. Evlilik, sadece cinsel birleşme değil, aynı zamanda iki kişi arasındaki duygusal bağlılığın ve derin sevginin bir ifadesidir. İyi bir evlilik, bu duygusal bağın güçlü olduğu bir ilişkiye dayanır. Cinsel uyum, birçok çift için önemlidir. Ancak sadece cinsellik, bir ilişkinin sürdürülebilirliği için yeterli değildir. İyi bir ilişki, cinsellik dışında da birçok diğer faktöre dayanır. Evlenmek, uzun vadeli bir taahhüttür. Sadece cinsel tatmin için evlenmek, uzun vadede daha fazla sorun yaratabilir, çünkü evlilik daha fazla karmaşıklık ve sorumluluk içerir. İyi bir ilişki, iletişimde açık olmayı ve ortak değerleri paylaşmayı gerektirir. Cinsellik dışındaki bu alanlarda da uyum sağlamak önemlidir.
Sonuç olarak, evlenmek cinsel tatmin için bir neden olabilir, ancak bu tek başına yeterli değildir. Evlilik, daha fazla derinlik ve taahhüt gerektirir ve partnerler arasındaki duygusal, iletişim ve değerler uyumunu da içermelidir. Her iki partnerin de bu taahhütlere hazır olduğundan emin olmak ve evlenmeye karar vermeden önce iyi bir iletişim kurmak önemlidir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle bu yüzden evlenme sana kendimden örnek vereyim anlayacaksın. Ben 26 yaşındayım ve aşırı istekli bir insanım. Hala nasıl bakireyim onu bile anlamadım ama önem veriyorum buna o yüzden tabi. Neyse bende hep ergen yaşlarımdan beri evlenmek isterdim sırf evliliği merak ettiğim için yani cinsellik için çok istiyordum. Kaç kez öyle kaçıp evlenme isteğim oldu ama nasip olmadı hep vazgeçtim. Evlenmesem de hep hala cinsellik için bu isteğim sürüyordu. Sonra 23 yaşımda biriyle aynı evde yaşadım. Öyle sevdiğim biri de değildi. Aramızda bazı küçük şeyler geçiyordu sadece. Ama anlaşamıyorduk ve evlilik hayatını az çok öğrenmiş oldum. İşte o an tüm isteğim gitti. Dedim ki ne cinsellik için ne evlilik merakım asla birini çok sevmeden evlenmem. Çünkü çok sevmeden hem o kişiye katlanmazsın hem de sadece cinsellik yaşamak için yaşarsın. Duygu olmadığında cinsellik çokta bir şey ifade etmez. Ama duygu olduğunda tadından yenmez. Ben hiçbir zaman sevdiğimle bir şeyler yaşayamadım ama tahmin edebiliyorum. Sevmediğinle ise sadece o anlık zevk almak için. Ayrıca birini gerçekten sevmeyerek evlendiğinde o evlilik hayatta sürmez gözünün üstünde kaşı var diye bile batar. Kısacası seni en iyi ben anlarım bu düşünce saçma. Nasibin geldiği vakit sevdiğin biriyle evlenirsin umarım..
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılKariyer hedefin Türkiye'de mi yurtdışına gitme ihtimalin var mı? yurt dışı ihtimalin varsa diyelim ki yazılım, mühendislik tıp gibi alanlarsa evlenme çok çalış ülkeden git oradan yabancı bir erkek bulursun hayatını yaşarsın ama kariyer dediğin şey Türkiyedeki çişli taşra üniversitelerine gidip kpss kasmak ya da alese girip köy kahvesindeki dayılar gibi olan tezinde bir sürü intihal yapmış parti bağlantısıyla üniversite kadrosuna girmiş heriflere yaranıp yüksek lisans yapmaksa bence evlen değmez ya da okuldan mezun olup kendi alanında çalışma hevesin varsa bu da olmayacak yine evlen diyebilirim.
00 Yorumla Sırf cinsel birliktelik için evlilik olmaz zaten imkansız bişey ailen görücü usulüyle seni evlendirecek olsa mesela
Sen onu tanıyana kadar seversin ya da anlaşamaz ayrılırsın
Haa ailen yoksa beğendiğin biriyle direk nikah kıyacaksanız o ayrı mesele anlaşamadığın biriyle evlenemezsin yatakda da anlaşamazsın
10 YorumlaDindar insanlar için evlenmek mecburiyet ve bu evliliğin sebebide elbette helal cinsel yaşam oluyor. Eğer sende böyle biriysen mümküm olan en uyumlu insanı bulmaya çalış ve evlen kendini rahatlat. Aksi halde pskilojik ve fiziksel sorunlar yaşarsın...
10 Yorumla
+1 yılEvlilik; hem cinsel doyum için, hem de aşkı ömürlük kılmak için yapılır.
20 yaşında bir kızsın. Senin tahsilli ya da paralı olman gerekmiyor. Hem tahsilli, hem paralı, hem de iffetli, sadık bir erkeği bulduğun an evlen ki sosyal yönün güçlü bir kızsan da bulursun.
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Sadece seks için evlenilmez
seks hayatin sadece bi bölümüdür
her şey seks bakış açısıyla bi yaşam olmaz
Ama Seksi hayatın bi yönü olarak görürseniz işte o zaman hayat hayat olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaş evlılık için çok erken bence ya. Ve evleneyım dıyosun ama. Belki doyumsuz bi insansn o insan sana yetmeyecek belkide. Yaşta genç pişman olursun sonra
10 Yorumla seks için evlenmek şart değil onu beklersen çok şey kaçırırsın ama bence seks için sevgiyle olması daha iyi ve güzel ama evlenmek şart değil sadece bir tabu
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Asla, hayatını paylaşacaksın... 10 dakikalık keyifli anlarından ibaret değil hayat.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılÖmür boyu birlikte vakit geçirmek istediğin kişiyle evlenirsin. Yani en azından böyle olmalı. Kendinize yazık etmeyin sırf seks için insanla mı evlenilir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks için evlenilmez. Mutsuz olursun. Tecrübeli insanlara kulak ver. Seks yapacaksan evlenmeden de yapabilirsin.
20 Yorumla
+1 yılFelsefi bir soru gerçektennn. Yani sırf seks için de evlenilmez bence. Kendi maddi durumun olur olmaz. Evlen derim ben tabii ailen nasıl uygun görürse.
00 YorumlaEvlilik çok zahmetli bir icraât... aman sen sen ol yüzbinkere düşün bence düşünce ailenle veya tek takıl... 👍🏻😅
15 Yorumla- +1 yıl
Gençler teyzeniz haklı dikkate alın dediklerini 🤪
- +1 yıl
Poncik kalbimi kırıyorsun ama bak 🤪
- +1 yıl
Daş kalpli garı
+1 yılseks gelip geçicidir önemli olan sevdiğin ve seni seven biriyle birlikte olmaktır
12 Yorumla
Soran+1 yıliste ailemin yzuune nasil bakicam kimse bilmez ama vicdanen nasil rahat olurum ki seks yapinca
- +1 yıl
Niye bakamayacaksın ailenin yüzüne seks bir ihtiyaçtır vücudun bir ihtiyacıdır
+1 yılsırf seks için evlenilmez. sevmediğin birine dokunmayı için kaldırır mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılniye ki
- +1 yıl
nasıl niye ki? o zaman evlenmenin ne anlamı var?
olay sadece seksten ibaret olmamasina rağmen yinede bitti fakat herkes ayni olacak diye birsey yok duruma göre değişir kimi evli yapamaz kimi de evliligin adamıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılBen geçende bir arkadaşıma da söyledim. Bu saatten sonra evlenirsem, sadece düzenli seks hayatım olsun diye evlenirim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. seks, her ne kadar ilişkinin özellikle erkekler için temel motivasyonu olsa da , bence bir atımlık sperm için evde boğa beslenmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılGayet makul bir düşünce. Cinsellik de hayatın, insanın kimliğinin önemli bir parçasını oluşturuyor.
00 Yorumla
+1 yılZaten sırf seks için evleniliyor bunu idrak edemediniz mi hâlâ 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo sacma seks icin evlenmek bi insani sevip yuva kurarsin zaten
Soran+1 yılseksi sevgilinlede yaparsin
Evlenecegın kısıyı iyi secmen lazım seks konusunda penıs boyu performansı lıbıdosu eşit olmalı
06 Yorumla
Soran+1 yılama seks yapmak istiyorum ben
Soran+1 yıliste ailemin yzuune nasil bakicam kimse bilmez ama vicdanen nasil rahat olurum ki seks yapinca
Soran+1 yılsekstinf veya oral sacma ben reel seks istiyorum artik
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibido azaltıcı şeyler tüket. Seks için evlenilmez, bir kaç yıl daha sabret. Belki 25inde falan kafana göre birisi bulur evlenir onla sevişirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks için evlenmek neden saçmaydı
Helalinden namusu şerefiyle evlilik yapmak neden saçma
Seks yapmak için illaki köprü altında ki kadınlara mı yönelelim00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle yapanda var. Başkası ile birlikte olacağına evlenip nikahlı kadın ile birlikte olur ve ihtiyaçlarını giderir.2 günde bir başka amacı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılDışarda tonla adam var. Ver temiz düzgün birine ablacim
00 YorumlaBende sırf helalinden seks yapmak için ewlenmek istiyorum çoluk çocuk umrumda değil...
00 YorumlaZina yapmak istemiyorum diyorsan evlilik en doğru karar olur
00 YorumlaDüşük zekalı, evlenmeden olmazcı klasik hemcinslerinin mottosu
00 Yorumla
+1 yılHemen bu sacma ötesi yanlıs düşünceden kurtulmalisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Başka neden evlenir ki insan. Aksini iddia eden yalancı.
00 Yorumlaherkesle yapılmıyo o bu arada etkilendiğin biri olması şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenebileceğin sana hiçbir zarar vermeyeceğinden emin olduğum birisi olsa onunla seks yapar mısın
00 Yorumlatabiki böyle bir şey olmaz ciddi ilişkin olsun olacaksa
00 Yorumla
+1 yılSeks için evlenilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn başlarda mantıklı gelir belki ama sonra iş boka sarar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks için evlenilmez. nasibini bekle belki seversin
00 Yorumla
+1 yılevet peki ne kadar yüksek libidon doyumsuz bir erkek karşısında yani
05 Yorumla
Soran+1 yılcoook yuksek
- +1 yıl
bikaç şey sorcam
Soran+1 yılsor simdi
- +1 yıl
dm yazarmısn soruym
- +1 yıl
dm gell
Evlenilmez ben haftada bir kere yaparım yeter bana flortlerim var saolsunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılama cok istekliyim napicam dayanamiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik her yonden avantajli bir olaydir sadece seks gozuyle bakmak olmaz
00 Yorumla
+1 yılZinaya girmemek için evet
05 Yorumla
Soran+1 yılbence sacma kendi omrumu heba ederim oyle dini nikah kiyip tek erkekle yapmak daha mantikli bunu
- +1 yıl
Zaten dini nikat evlilik sayılmıyor mu?
Soran+1 yılresmi nikah olunca tam evlenmis sayiliyosun digeri gunahlardan korunmak icin yapiyorlar dini nikahi
Soran+1 yılama resmi nikahla hayatin kayiyor
- +1 yıl
🤔 Dini nikah olsun o zaman ama dini nikah da kabul eden bulunmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılevlenme bence bunun için evlen
lmez
014 Yorumla
Soran+1 yılama cok istekliyim versem pisman olurum ki
Soran+1 yılpişmanlikta hani psikolojik olarak ailem ne yaparsaniz kendinize edersiniz amelleriniz kendinizin diyor ama halalarimda evlenmedi amcalarimda
- +1 yıl
asla pisman olacagın birseyi yapma sana tavsiyem
- +1 yıl
illa evlenecksn diye bişi yok belki evlikil saana gore değil evlenmek istemion. yani cinsellik için degmez
Soran+1 yılama seks yapmak istiyorum ben
- +1 yıl
yap o zaman kim tutuyor seni pisman olmazsın zaten tadını alınca
Soran+1 yıliste ailemin yzuune nasil bakicam kimse bilmez ama vicdanen nasil rahat olurum ki
- +1 yıl
hayatım bak bu b
ihyayac bunu aklından cıkarma hormonların tavan zten vicdan yapılacak bidurum yok
Soran+1 yılhaklisin evet
- +1 yıl
zaten b
zaman snra
anl
caksn - +1 yıl
vicdan yapmazsn
- +1 yıl
ama dini yönüünü de düşün
Soran+1 yılhaklisin biliyorum dinin yonunu ama işte
- +1 yıl
hangimiz gunahkar deiliz ki
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok büyük saçmalık
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Her halde saçma
10 Yorumla
+1 yılSaçma olabilir ama en azından harama girmezsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılEvlen gençliğin boşa gitmesin
00 Yorumla Evlenilmez.
00 YorumlaSaçma değil aptallık ötesi
00 YorumlaSaçma mı? Saçmalığın daniskası.
00 YorumlaTabikide saçma çocuğun olacak en basitinden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSırf bu yüzden evlenilmez
00 Yorumla
+1 yılEvet saçmadır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlen rahat rahat ilişkinin yasa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılSırf seks için evlenmek saçma bence.
00 Yorumla
+1 yılBi konuşalım ne dersin 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. S.. kemezse ne yapacaksın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırf seks için evlilik olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. biraz geç evlen
00 Yorumla
+1 yılTabiki de saçma
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt