Selam bu konudan çok muzdaripim türbanlıyım ve bu konulara dikkat ediyorum ama sevişmek bunun nasıl bir duygu olduğunu merak ediyorum sevişmek için evlenmek saçmamı sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenç kardeşim türbanlı olmak sen ve allah arasında olan bir hadise bu duruma istinaden sende sevişme yatma olayına tahminimce muhafazar görüşle yaklaşıyorsun bu senin tercihin tabi sevişmek için evlenme olayına gelince evlenmemin çok farklı bir durum ve özel bir konu olduğunu sana net bir şekilde söyleye bilirim sevişmek zevk almak orgazm olmak için evlenilmez kafa yapınız tam olmasa bile baya bir uyumlu olmalı eş adayı sevilmeli sevmeli aşık olarak evlenilmeli mümkünse yoksa bir gün ne dersin biliyormusun keşke bu adam ile evlenmeseydim keşke kız kalsaydım dersin sevişmek zevk almak güzeldir tabiki ama bu senin yapında bir insan içi uygun olan seni seven biri ile mümkündür sevişmek amaçlı sakın bir bay ile evlenme seks yapmak kolay iyi kötü zevkte alırsın ama yeterince sevmeden sevilmeden olursa problem yaşayacağın aşikardır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin önceliği sevgi aşk bir insan sevdiği için evlenir ve sevdiğine dokunmak sevdiğinle birlikte olmakta zevklidir karşına çıkan herhangi biriyle evlenip Seks yapayım diye evlenme seversin hoşlanırsın o zaman evlen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugunun evlileri birbirlerinin aşkından öldüğü icin evlenmediler. Cinsellik icin evlendiler. Cogu uremek icin evlendiler. Bu ulkede cogu evlilik bu açıdan yapiliyor zaten. Bu ulkede gercekten sevipte evlenen cok nadir cift vardır. Digerleri ayrılıyor. Artık yaş sebebiyle evlenenler, aile baskisiyla evlenenler, modern gorucu usulu ile evlenenler, beylerin daha cok cinsellik, hizmetimi etsin, yemegimi hazirlasin gibi sebeplerden evlenmesi, kizlarin bakin benim kocam. var, kimin kocasi buu demek icin evlenmesi, evde kalmamak icin evlenmesi, kimi zaman kizlarinda zina etmemek icin evlenmeyi tercih etmesi gibi gibi sebeplerden evleniliyor bu ulkede. Ya da meslege gore evlilikte yapılıyor. Ogretmen ogretmenle. Doktor doktorla gibi. Cinsellik icinde evlenen cok var. Bu ulkenin gercekleri bunlar goz kapamak olmaz. Gercekten ask, sevgi bizim ulkede cok sonraki siralarda yer aliyor. Kimi ise sevmiyor zaten. Nasibim bu. Allah bana bu kisiyi layik gormus diyor. Bu ulkede gercekten sevip evlenen ciftte en azindan cevremden denk gelmedim. Vardir ama yukarda saydigim sebeplerden dolayi daha cok evlilik gerceklestiriliyor.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDigerleri ayrılıyor derken kendi icinde gruplara ayrılıyor demek istedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçma tabiki... yani ekmek sahibi olmak niçin fırın satın almıyoruz...
evlenmek aile kurmak ve çocuğa karışmak için olmalı... yani karşıma çıkan kadıla ömür boyu birlikte olmak istersem onu kaybetmemek için evlenirim... yani senin türbanlı olmandan bunu değiştirmez bence..
resmi olmayan nikah (imam nikahı) yapılabilir bence senin gibiler içinde...20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence saçma zaten eşni secerkende önceden belirli sınıraksdar sevişip yaşamallısınki doğru kişi olduğundan emin olasın yoksa ilk gece hayal kırıklıgı yaşayabilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. hmm anlıyorum tabikide evlilik saçma geliyor iran gibi ülkelerde muta nikahı var ama pek sarmıyor en iyisi ilişkiye gir gitsin
00 Yorumla
+1 yılSaçma bence, cinsellik hayatındaki insanın bonusudur. İnancına göre evlenmeden cinsellik yaşamıyorsun diye evlilik sebebin bu olursa mutsuz olursun
00 YorumlaTabiki sacma kapalısın diye seks yapamayacak mısın git yap istemediğin biriyle evlenmekten iyidir diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılseks için evlenmek saçma tabiki.. durumun şartların içinde belki mantıklı geliyordur ama evlilik seks değildir
00 Yorumla
+1 yılevet saçma çünkü evleneceğin kişi yi hiç tanımadan huyu suyu nedir bilemden evlenmek tam bir kumar ve kumar haramdır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın 25-26 lara geldiğinde çok çok aşırı isteyeceksin. Şu an evlenmesen de o zamn cinsellik için evleneceksin. Hepimiz o yüxden evli değil miyiz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Basit gibi görünse de degil aslinds ten uyumu yakalamak lazim
00 Yorumlaevlendigin adam moronun teki çıkarsa nolcak yine merakınla kalacaksın😂😜
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Saçma demeyelim ama çok riskli, umduğun gibi olmayabilir ya da sevmediğin gönlünün akmadığı adamı zevki alınca istemeyebilirsin, hayatını karartmaya gerek yok inan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden de sevişebilirsin seni yadırgamayacak bir partner bulabilirsin ve açıkçası seni çok merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle saçma. Evlenmek istemiyorum ama sevişmek istiyorum yani olamaz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürbanlı fantezim var aslında gerçekleştirmeyi ne çok isterdim
00 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım bende bunları çok merak ediyorum gerçekten ama sevişmek için evlenmek iyi olmaz bence bende hiç ilişkiye girmedim ama ilk evlendigim kişiye saklıyorum kendimi
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir gizliliğe önem veren biri ile rahatlayabilir doyuma ulaşabilirsin
00 Yorumla
+1 yılDeğill
00 Yorumla
+1 yılSaçma tabi. Birini bulup dene bence bir kere
00 Yorumla
+1 yılKimseyi sevemiyor musun? bence seks içi evlenilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mu isteklisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tanımak istesem olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır değil ayrıca kadın Kadına yaşayabilirsin
00 YorumlaUmarım herşey istediğin gibi olur..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaç sadece sevişmek ise evliliğe gerek yok
00 Yorumla
+1 yılilginc bir düsünce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😂 sırf bunun için evlenirmi insan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi