Cinsel daveti hep erkekten beklemek bazen büyük bir hatadır!
Üzerinde baskı oluşabilen erkek; kendisinin arzu edilmediğini hissine kapılabilir!
Bu konuda sizin düşünceleriniz nedir?
Cinsel daveti hep erkekten beklemek bazen büyük bir hatadır!
Üzerinde baskı oluşabilen erkek; kendisinin arzu edilmediğini hissine kapılabilir!
Bu konuda sizin düşünceleriniz nedir?
İlk ilişki için erkeğin adım atması yaygın bir durum. Kadınlar genelde basit görünmemek için bu konuda biraz kendilerini geri çekiyorlar.
Ama ilk ilişkinin ardından kadınları hep daha atak görmüşümdür. Olması gereken de bu sanki.
Seks iki kişiliktir, her iki tarafında arzuları ve istekleri vardır ve bunu karşı taraftan adım beklemeden harekete geçirmeleri ilişkiye başka bir haz katar. Kadınların erkeğini isteyip tahrik etmesi, erkegin daha da fazla isteklenmesine neden olur ki, burada aezulandigini bilmek gururunu okşadıgi içindir bu bir nevi
Kesinlikle doğru. Yani kadınlar en azından erkeğin hamle yapabilmesi için bi yeşil ışık yakması lazım. Bu devirde birine gidip teklif edince direk tacizci damgası yeme ihtimalimiz yüksek maalesef
Yani bence de konuyu bir şekilde açmak gerekli cinsellik te konuşulmalı tabi açtığın erkek te öküz değilse sana yollu gibi bakmayacaksa açılır bence hatta hoşuna gider erkeğin bana göre
Cevap
7Cevap
bence seven adım atabilir
Hata değil , arzulamdaki heves bağlı eşler daima sexste işaret verirler.
Tabi ki bana bir gelene ben üç defa gelirim. Istegi yüksekse sabaha kadar devamke
Bu ülkede en doğru davranış. Hata değil.
Erkeklerin çoğu böyle kızları basit görüyor. Öyle görmeyenlerin sayısı oldukça az. Risk almaya değmez.
Cinsellik; insanların özel hayatlarının en özel bölümüdür ve insanoğlunun en özel paylaşımıdır.. Sizin için değerli olmayan ve nitelikleri size uymayan birisiyle cinsellik yaşamak zaten basitliktir...
Velevki; bizler için değerli olan ve değerli hissettiğimiz bir insanı değerli hissettirmek onu arzulamak ve onu arzuladığımız ona söylemekten daha doğal bir şey olmadığını düşünüyorum...
Bu kişi eşim olmadığı sürece yapacağım bir şey değil.
Aynen katılıyorum
Elbette kızlar da bir el atmalı
Hata
Sende yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?