Sizce seksi başlatan hep erkek mi olmalıdır? Genelde öyle olduğunu duyuyorum. Bence erkekler de bu daveti almak ister. Kadın da her istediğinde bence erkekten davet beklememeli istiyorsa kendisi davet etmeli.
#tutku

Selamlar,
Hayatım boyunca sadece bir tek kadın tanıdım bu konuda. Kendisi net ve gayet cesurdu. Tabi ki Türkiye bu cesareti göstermek farklı bir boyut. Bende kadın olsam bir erkeğe güvenmek adına bir sürü mülakattan geçirirdim. O yüzden ülkemizde cinsellik hala büyük tabu ve kadınlarımız libidosuz sanılıyor.
Selamm. Hayir tabi ki. Önemli olan kim daha cok arzuluyorsa ilk davet ondan gelmeli. Bizim milletimiz de ya ben kızım sekse davet etmem kendimi kötü gösterir düşüncesi var. Asla oyle bir sey yok. Ki sekse davet eden kadın erkeğin gözünde daha yükselir. Beni arzuluyor düşüncesi ile libidosu artar. Sahsi düşüncem kimin daha çok arzuladığı Önemli. Bu yüzden kimin libidosu o an yüksekse o davet etmeli. 💙
Teşekkürler 💙
Valla benim görüşüm direkt olarak karşılıklı başlamasıdır yok erkek istemiş yok kadın vs vs o ortam çiftlerin birbirini arzulayacak olaylar ile gelişir , seks öncesi hazırlık evrelerini tamamlamak ve pozitif dokunuşlarda bulunmak da fayda var...
Erkeğin davet etmesi, zaten oldukça klasik ve sıradan bir durum.. Alışılmış bir şey olduğu için de bazen çok da heyecanlı ve anlamlı da olamayabiliyor..
Asıl keyifli olan kadının davet etmesi.. Daha sıra dışı ve daha heyecanlı mutlaka..
Sag ol..
Cevap
57Cevap
Davet kim arzuluyorsa ondan gelmeli. Ama Türk kadını sanki erkeğini sekse davet ederse kendini aşağılanmış gibi hissediyor.
Selam gadası 🙃
Eskiden böyle bir şey söz konusu derdim. Ama artık devir çok değişti. Kadınlarda seks daveti yapabiliyor.
İki tarafta birbirine fikirlerini rahatça söyleyebilmeli. İstemek konuau sadece erkeğe özel bişey değil sonuçta o ne zman isterse yapmak saçma olur. Kadınlarda fikirlerini söylemeli. Ayrıca fikirlerini dobraca söyleyen kadın daha mutlu eder
Yaani istiyorsan bir şekilde belli etmelisin. Mesela ben söylemeden işaret, duruş, o an isteği belli eden bir kıyafet ya da iç çamaşırı, sessiz çığlıklar davettir benim için
bazı kadınların yaptığı en büyük hata bu bence hep erkekten atak bekliyolar biraz dişiliğinizi gösterin yahuu
nasıl davet edilir hangi kartpostala yazılır hiç bilmem, kadın davet ederse ok etmezse de bir eden oluyor elbet
Bence yanlış erkekler kadar kadınlar da seks yaşamayı ister ve haklarıdır ve kadının seks davetinde bulunması da gayet doğal bence
Genelde ben ederim ama arada kızlardan da sık sık seks daveti alıyorum kimi de bana gelip beni deli edip o şekilde yapanda var
Sadece erkekten yahut kadından beklemek doğru değil. Hangisinin isteği daha ağır basıyosa ya da kim ilk önce yaşamak istiyosan bunu doğrudan söyleyip eğlenceli dakikalar hatta saatler geçirebilir. Benim düşüncem bu
Değil. Kadının girişken olanını, isteğini gizlemeyenini severim.
Yani insan bu istiyorsa kendini belli etmeli. Kadini erkegi yok bunun.
Biraz duyarlı olup ilk adımı siz de atabilirsiniz. Her ilki erkek yapmasın artık ya.
Aynen ya sürekli erkeklermi isteyecek, birazda kızlar istesin
Hayır, kadınlar ilk adımı attığında daha seksi bile oluyor
Cesur kadın bir başka oluyor genelde böyle partnerler i tercih ediyorum
kadın da başlamalı. o an kim istiyorsa o başlatmalı
Kadınların davet şekli bence daha farklı olmalı... Bir gülümseme.. Bir bakış gibi...
Karşılıklı olmalı her şey , kadında belli edebilmeli erkek te.
O dediğin Eşler arasında daha sağlıklı olur karşılıklı.
Bir kadın tarafından istenilmek, arzulanmak bizim de gururumuzu okşar. Bizim de hakkımız bence. Kucağıma oturup kulağıma fısıldayarak hadi s... k beni demesi kadar ateşleyici bir şey olamaz bence.
beklemek, beklememek kısmı sorun değil hadi tamam biz davet edelim ama gelmiyonuz ki:/ gelin
Kızlar hazır sofaya konmayı daha çok seviyorlar anladın😉
Zaten davet ediyorlarki hiç cekinmeden :) bize firsat bırakmıyor çoğu
Doğru değil, arasıra bayanların teklif ettiğini duymak görmek istiyoruz.
Karşılıklı olursa daha iyi.. bazem de kadından gelmeli
kesinlikle öyle çünkü sonuçta onunda libidosu yükselebilir zevke ihtiyaç duyabilir değilmi @saklitutkular
Tebrikler cidden mantıklı bir soru gördüm ilk defa
Teşekkür ederim 😇
Rica takip 😉
seksi sadece erkekler istemiyor kadınlarda istiyor kadınlarında davet etmesi lazım
Evet kesinlikle kadın da davet etmeli ve bu çok hoş bir çekicilik yapar bence
seks yapma olsun doğal bir istektir. Kadın da seks isteğini arzusunu erkeğine belirtmelidir.
Evet erkekler adım atmalı
Kadın da başlatabilir burada sınır yok.
Bi erkek olarak o teklifi duymak daha hoş olur mssn
kadında istemeli bence
ülkemizin en büyük problemi
Böyle bir davete kucak dolusu çiçekle giderim
uyumlu ciflerde bu sorun degil
Ne alaka kadında istemeli ve bunu hissetirmeli
seks doğru kişi ile candır ♥️♥️♥️
hep erkeklerden beklemek saçmalık
kadın başlatınca da kesinlikle çok ateşli oluyor
Değil kadının aktif olmasını istiyoruz