Buna kabul eder diye cevap vermek, kolay olanı seçmek olur. Ben kendimden örnek vereyim; duygusal olarak bir şey hissetmediğim ya da beğenmediğim kimseyle cinsellik yaşamadım. Yani erkeklerin de beğenileri, zevkleri ve tercihleri var. Ha nefes alsın yeter modunda dolaşan erkekler çoğunlukta mı evet; ama her erkeği de aynı kefeye koyarak genelleme yapmak yanlış diye düşünüyorum...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen etmem yeterince güzel kadın gördüm. Abaza ve sapıkta değilim. Teklif eden kişiyi sadece vücudu yüzünden kabul etmem bir şeylerinden etkilenmem lazım ses tonu olur zekası olur yüzü olur ya da fiziği olur ama sadece fizikle olmaz her fiziği olana verseydik adımız çıkardı ahahdkdf
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu teklifin nasıl bir ortamda geldiği de önemli. Yoldan geçen kadın pat diye seninle seks yapmak istiyorum diyorsa arkasından bir çapanoğlu çıkabileceğini düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılGenelde erkekler midesizdir kabul eder ama ben duygusal olarak bir şey hissetmediğim ya da en azından hoşlanmadığım bir kadınla cinsel şeyler yaşayamam
02 Yorumla- +1 yıl
Bende hoşlantı duymadığım erkekle yaşayamam 🤥🤥
- +1 yıl
@Tuğçetoffee insan olmak bence bunu gerektirir diğeri midesizlik kalitesizlik zaten ruhun ve zihnin zevk almadıktan sonra bedensel zevk bir yere kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır etmiyorlar genelde evet bir çok kişi ediyor ama arada bazıları etmiyor biz de gidip onları tutuyoruz zaten
00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek cinsellik teklifine balıklama atlar güzelliğe bakmaz
611 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu abaza zaten özellikle bu sitedekilerin ne olduğunu sanki bilmiyormuşuz gibi burada Cool görünmek için kabul etmem diyorlar halbuki evde düz duvara tırmanıyorlar
- +1 yıl
Karsını aldatmaya insan göster anlından öperim
Soran+1 yılAynen öyle şerefsiz hepsi karısını sevgilisini aldatmayan erkek bulursan çok şanslısın öp başına koy yani o kadar
- +1 yıl
Oda yok o yüzden salla gitsin
- +1 yıl
Saydırın saydırın, niye aldatıyorsunuz diye hic sordunuz mu , ilgi yok bilgi yok elinde tif koca gelmiş sevgili gitmiş bakanınız yok , sarışın uzun boylu rus kızı hi deyiveriyor tam boşlukta olduğumuzda, turist yazık yol bilmez diye yardım edelim derken kızdan bir ilgi iki gülücük, içimiz çiz ediyor olan oluyor erkek ilgi ister ilgi , çay yap getir aşkım börek çörek yapayım diye sor , suç kimde
- +1 yıl
Ne alaka anasını satayım her vajinası olan insanla sorgusuz sualsiz direkt yatağa girdiğimizi felan mı sanıyorsunuz ne kadar mantıksız ve sığ düşünüyorsunuz ya midesizleri bırakın
- +1 yıl
Okadarda abartma bnece düşmedik yani dibe
- +1 yıl
Kadınlar sanki çok namuslu onun bunun altına yatarken
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlar bile artik uzun boylu kasli gorunce direk Kabul eder duygu ikinci planda artik Erkekler de eskisinden daha gorkemli
64 Yorumla- +1 yıl
bla 185 boyunda yakışıklı bir erkekle çıksan penisi 14 cm olsa terk eder misin? Kalınlığından çok mennunum ama uzunluğu biraz canımı sıkıyor.( Burdan böyle bir sorduğum için çok özür dilerim
Soran+1 yılAynen öyle kadınlar bile beğendiği kişiyle yatarken erkekler mi yatmicak Allah aşkına bide burada kabul etmem falan yazmışlar yersen
- +1 yıl
Abla rica etsem soruma cevap verir misin? ( Bir kız benden hoşlanıyormuş ama ben cinsellikten korkuyorum mennun olmaz diye)
Cevap sahibi+1 yılSoyle bir sey hayatinda biri varsa Kadin veya Erkek etmemeli ederim diyen Seref yoksunudur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki eder. Ama etmeyenler olacaktir cunku saka yapildigini sanabilir sevgilisi sordurmus sanabilir. bukadar kolay teklif eden birinin hasta olabilecegini dusunup bulasmasindan korkabilir.. Ama bunlarin disinda dini butun bir insansa o da uzule uzule reddetmek zorunda kalabilir.
Ama bunun disinda her erkek yabanci bi kizdan teklife baliklama atlar. Biz kizlar gibi degiliz taniyip alismamiz sevmemiz gerekmiyor hoslanmamiz bile rlgerekmiyor😀20 Yorumla
+1 yılHayatında biri varsa egosunu tatmin etmek için bile red eder her şey cinsellik değildir erkekler için yani cinsellik için herşeye razı geldiklerini düşünmüyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır. Uyum şart. Ruh çevren uyumu olmalı. Aynı zamanda temizlik bakım aura da çok önemli. 🤗🌸😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl100 erkekten 99'u kabul eder kabul etmeyen 1 tane de sonra pişman olur
20 Yorumla Güzel bayanın aldatıcılığı, çekiciliği daha şeytani tabikii ama inanç ve kişiliği daha yukarıda olan erkek için bunlar da işe yaramaz ve reddiyat yapar. Rüya değil yani örnekleri var🥷
10 Yorumla
+1 yılŞimdi yalan atmiyim şimdi eyer işkillenme olursa ve biraz bike şüphen olurss hayır derim yani şimdi başıma ne gelir bilinemz kendimizi güvenceye alalım ama onun haricinde olabilir ama böyle yani
00 YorumlaTürkiye kadınlar için açık büfedir. Kimi canın istiyorsa git direkt söyle. Kabul etmezse de bir şey kaybetmezsin. Zaten öyle bir ihtimal de yok. Çok çirkin değilsen.
00 Yorumla
+1 yılGerçek Müslüman bir erkek kabul etmez haram der uzak durmaya çalışır
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence güzelim ve kabul etmeyen çıkıyor. Fiziksel olarak beğendiğim bir çocuk vardı teklif etmiştim "duygusuz bir şey yaşamak istemiyorum" diyip reddetmişti.
312 Yorumla- +1 yıl
Vvauu
- +1 yıl
Bir kere mi reddedildin
Cevap sahibi+1 yıl@Sheldon999 Başka reddedenlerde olmuştu. Her önüme gelene teklif ediyorum gibi olmasın. Hoş olan, beyefendi, benim beğendiğim kişilere teklif ediyorum onlarda zaten çoğu kadının beğendiği kişiler oluyor... sevgilisi olan oluyor "Başkasını seviyorum" ya da "sevgilim var" diyip reddediyor. Sevgilisi olamasa da benim teklif ettiğim erkeklere zaten yoklukta olcak erkekler olmuyor genelde.
- +1 yıl
Sen neden duzenli ilişki yapmıyorsun. İçinde duygusallık yok mu
Cevap sahibi+1 yıl@Sheldon999 şu ana kadar hiç kimseye duygusal olarak bağlanmadım, aşık olamıyorum.
- +1 yıl
Beni takip eder misin konuşabilir miyiz merak ettim
- +1 yıl
Abla kusura bakma ama sana bir şey sormak istiyorum beni beğendiğini sevgili olmak istediğini söyleyen bir kız var. ( Benimde boyum 185 elim yüzüm düzgün) ama penisim 14 cm sence sevgili olsam bu kızla beni terk eder mi? Penisim küçük mü? Yakışıklı bir erkeğe teklif etsen penisinin boyu 14 olsa onu bırakır mıydın? Zevk verir mi sence yeteri kadar kalın ama 14 cm? ( Böyle bir soru sorduğum için çok özür dilerim. Soracak bir karşı cins yok)
Cevap sahibi+1 yıl@Gizli21325454 14 cm iyi hiç sıkıntı yapma. Ayrıca seviyorsam 11-10 cm olsa da bırakmazdım.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 5 yıldır sevdiğim bir kız vardı. Bu sene tıp kazandım kilo verdim burun estetiği ve jawline dolgusu yaptırdım inşallah beğenir beni
- +1 yıl
Seninle tanışmak isterdim doğrusu
- +1 yıl
Helal olsun çocuğa
- +1 yıl
Bize denk gelmezki anasını satam bakar bakar konuşmazlar
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Cogunlugu düşünmez bile hemen kabul eder bence
21 Yorumla- +1 yıl
Şşş
Akıllılar kabul etmez altında bir hainlik yatıyor diye düşünür
20 Yorumla
+1 yılGöreceli bir kavram uyum önemli önceliğim yakın götten et kesmemek biraz uzak olsun çevremi çok tanımasın yaşanan onunla kalsın sadece o bilsin
01 Yorumla- +1 yıl
Eğerki önden zevk alamıyorsa götten denemek ister ben tarım değil benle flört yapan partnerim olursa tabiki önden yaparım benim zevkim bu götte hasar olur oturamazsın rahat yürüyemezsin
Dul bir arkadaşı reddettim. Balık etli ve ateşliydi. Onunla diyaloğumun o şekilde olmasını istemedim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadın güzel hastalık taşımıyorsanız. Başa bela olacak tipte değilse istekli kadını dikeriz ama her kadında olmaz
00 Yorumla
+1 yılSonuçta bir erkek bir bayan yanyana geliyorsa bunun bir sonucu olması lazım dimi amaç belli burada neden kabul etmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen etmem. Bunun hastalığı var, karşındaki temiz mi, organ mafyası mı, bunu istemesindeki amacın altında bambaşka bir şey mi yatıyor, belki seni videoya çekip o video ile tehdit edecek gibi bir sürü soru gelir aklıma ve çekilirim doğal olarak
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende var.
Hayatında biri varsa veya saglıgına dikkat eden biriyse etmez hastalıklı olabilirsin digerleri erkekse eder
00 YorumlaFiziği güzel olmasa bile kabul ederler bu devirde :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEskorta giden erkek cinsinin gitmem demesi komik
+1 yılCinsellik teklifini her erkek kabul eder. Buna emini olun. İtiraflari dinleyebilirim isteyen varsa
10 Yorumla
+1 yılİnanç değerlerine sıkı sıkıya bağlı değilse, her erkek kabul eder.
10 YorumlaEdepli erkek etmez ama bu zamanda onlardan var mı bilmem
12 Yorumla- +1 yıl
Demir kilise ne güzel bir yer.
- +1 yıl
İlla vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılA*m olsunda şamyelden olsun demiş atalarımız.
bide yakacakla s*keceğin kötüsü olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEtmeyen erkek yok derim, banada teklif gelse kabul ederim sonuçta karşılıklı zevk alınacak dimi
00 Yorumla Ben etmem şahsen, bırak da bir erkeğin kabul etmeme sebeplerini erkek yazsın sen değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kabul eder. Yalan söylemesin kimse. Hele ki cinsellik afrikasında yaşıyorken.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Teklif edende seçici olmak kaydıyla, neden edilmesin edilir
00 Yorumla
+1 yılKadın istediğini alır. Gerisi boş laf. Boşta olan bir erkek hayır demez. Diyemez de değil demezzz
00 YorumlaŞimdiye kadar yapmadım evlenmeden de niyetim yok yapmaya zina dan uzak dururum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDindardır Kabul etmez, Morali bozuktur piskolojik olarak kötüdür etmez, Şüpheyle bakar ziraa genelde böyle bir teklif eden yok bayanlardan, altında ne var der çekinir.
00 Yorumla
+1 yılHiçbiri değilim sadece kendimi eşime saklıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Teklifi kabul eder mi? Yahu altındaki hatunu bırakıp gelir.
00 Yorumla
+1 yılVajinayi yalamicaksam vakumlamicaksam dilimi icinde gezdirmiceksem kabul etmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğendiğim birine teklif etmiştim ama reddedi. Değerli ve olgunsa herkesi kabul etmez.
26 Yorumla- +1 yıl
Bırakta sana teklif etsinler
Cevap sahibi+1 yılPeşinden koşulmayan adam zaten değersiz oluyor %90. Değerli olan kimse değerinin aşağısında olan birinin peşinden koşmaz aklı var ise.
- +1 yıl
Abla 185 boyunda yakışıklı bir erkekle çıksan penisi 14 cm olsa terk eder misin? Kalınlığından çok mennunum ama uzunluğu biraz canımı sıkıyor.( Burdan böyle bir sorduğum için çok özür dilerim)
Cevap sahibi+1 yıl@Gizli21325454 14 cm pekle bişey yapılmaz zaten makro penis sınırı 12 cm 💁♀️🕊🕊🕊
- +1 yıl
Bende 18 yine keşke biraz daha büyük olsun diyenleri gördüm
- +1 yıl
Helal olsun ona
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenel olarak elektrikli süpürgeye sokan bir ülkede yaşıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde düz duvara tırmanıp burada kabul etmem yazıyorlar flksjsjs
Cevap sahibi+1 yılHihi yav he he ben kız. profili ile kimlere ne fotolar çektirdim havlattğm bile oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeneyimlerim bunu, yüzde doksan evet der, dediler bana da.
12 Yorumla- +1 yıl
Abla 185 boyunda yakışıklı bir erkekle çıksan penisi 14 cm olsa terk eder misin? Kalınlığından çok mennunum ama uzunluğu biraz canımı sıkıyor.( Burdan böyle bir sorduğum için çok özür dilerim)
- +1 yıl
Sanada demelerini niye ekliyon yoruma 😅
Hiç başıma gelmedi edermiyim etmezmiyim o anki psikolojime bağlı
00 YorumlaSevgili varsa, sadık bir kişilikse kabul etmez, bunun yanında çok muhafazakar arkadaşlar da var, böyle bir durumdan uzak durmak isteyen kişiler de var. Bunlar harici kabul eder elbette.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenelde eder ama hemen deme biraz tanışın edin ondan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ederim ama sevişmeyi bilen ise sürekliliği olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılJigolo muyum ben niye her önüne gelenle yatıp kalkayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ne yapar eder atlatırım.
00 Yorumla
+1 yılkesin diye bir şey yok ama yüzdesi yüksek kalır kabul eden kesimin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah korkusu olan haram-helal düşüncesinde olan biri zaten yapmaz.!
00 YorumlaSeks öyle hemen olacak bir şey değil onu istemen ve arzulaman lazım
00 Yorumla
+1 yılTeklif gelirse geri çevirmem degerlendiririm aklını başından alırım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılBen bile yatarım
20 Yorumla
+1 yıl2 kere teklif oldu kabul etmedim
09 Yorumla
Soran+1 yılTm kardeşim inandım :))
- +1 yıl
Kim olduğunu da kanıtlarım istwesen sorun yok ciddiyim kim olduğunu söylerim mors olursun
Soran+1 yılHe tm hepinize teklifler yağdı da siz kabul etmediniz işte Aynen kanka :))
- +1 yıl
Valla oldu yemin ederim gitmedim kanıtlayım istersen
Soran+1 yılİnternetten kız hesabı açan harun abi kandırmış seni geçmiş olsun kardeşim
- +1 yıl
Hayır ne alaka deli misin
Soran+1 yılHadi diyelim gerçekten teklif geldi o zaman sen kendine ve vücuduna güvenmiyorsun kız beğenmez diye korkmuşsundur
- +1 yıl
Hayır be ne alaka sebebi belli evlenince kızın yüzüne bakmam ben başka birisi ilişki olursa bide gerdek gecesi anlami kalmiyor arti dinime saygım var
- +1 yıl
Yoksa ben yani nefsi felan yüksek birisiyim
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Hayır ben kabul etmem.
019 Yorumla
Soran+1 yılİnandım
Soran+1 yılErkeklerin eli değil aklı şeyinde zaten mk burada kabul etmem diyenlere de inanmıyorum :))
Soran+1 yılTm
Soran+1 yılKabul etmeyebilirsin normal ama kabul etmem diyen erkeğin gay olma ihtimalide var tabi..
Soran+1 yılErkeklerin duygu olmadan seks yapabildiği bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey kadınlar öyle değil
Soran+1 yıliyi misin arkadaşım asıl asosyal içine kapanık olanlar kızlarla ilişkiye girmez giremez..🤦🏻♀️
Soran+1 yılEe içine kapanık yazmışsın aynı şey zaten..
Soran+1 yılKızlara selam veremeyecek kadar içine kapanıksa bir kızı nasıl düt söylesene bana..
Soran+1 yılS*kecek
Soran+1 yılYa bırak ya yok normal erkekler duygusuz seks yapmazmış bilmemne he aynen inandım tamam asıl herhangi bir sağlık problemi olmayan hormon bozukluğu olmayan hiçbir erkek fiziği güzel bir kadını asla reddetmez reddediyorsa ya sağlık problemi vardır ya da kesinlikle gaydir.
Soran+1 yılHe ok tm
+1 yılHerkesi kabul etmem öyle sey mi olur ak
07 Yorumla
Soran+1 yılEskortlara paralar döken erkek milletinin ksde yazdığı görüşler: hayır etmem :)
- +1 yıl
Ya he ak he 😅
Soran+1 yılKabul etmeyebilirsin normal ama kabul etmem diyen erkeğin gay olma ihtimalide var tabi..
- +1 yıl
Hayır bu doymuşlukla alakalı. Gay olan hiçbir kadını istemez. Saçmalıyorsun kısaca.
Soran+1 yılSen kendini Amerika'da falan sanıyorsun galiba?😂 Burası Türkiye Türkiye'de kim doymuş Allah aşkına
- +1 yıl
Eskidendi onlar. Kusura bakma ama şu an amerikadan beteriz. Neredeyse sevgili olan herkes ilişkiye giriyor. Bence sen çok geri de kalmışsın 😂
Soran+1 yılSevgili olanlar giriyor zaten sevgili olmayanlar değil anandır geride kalmış ;)
+1 yılKendini erkek sanan kabul eder. Adam olan etmez.
10 YorumlaKız çevresi çok olan adam istemez belki.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. nefes alsın yeter :)))))))) derler
10 Yorumla
+1 yılKizlar daha ab*za emin olun
10 Yorumlaederim ben sapığım sanırım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Gönder bı bakiyim fiziğe hadi
00 YorumlaKabul etmeyen çıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Geç bile kalınmış
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat