Cinsel Yaşam Eşimle birlikte olmak istemiyorum. İsteğimi nasıl değiştirebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Uzun bir süre ayriydik. Tekrar bir araya gelince de böyle oldu. Güncellemeler+1 yıl Süper soru🥰🙏 Eşimle birlikte olmak istemiyorum. İsteğimi nasıl değiştirebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Olmuyorsa olmuyordur zorlamaya gerek yok belki de bir şeyler bitince yaratamazsın bu senin elinde olan bir şey değil. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım, çok tesekkurler Yorumla
осаменост Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Sevmiyor ve bedenini istemiyorsan zaten bitmiş bir ilişki. Ama önceden istiyor olaylardan dolayı ise zamana bırak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Çok tesekkurler Yorumla осаменост +1 yıl Rica ederim Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Ayrı olduğunuz dönemde başkasına aşık mı oldun. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla 1asosyal +1 yıl Üzücü bir durum.. Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla 1asosyal +1 yıl Sen şimdi ona ihanet ettiğini düşünüyorsun. Cunki sadece duygusal değildi aşkın Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gönlünü kırmış tekrar kazanması gerekiyor. İnşallah sorunu çözer mutlu olursun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tessekkurler Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Zamana bırakırsan kendiliğinden canın istediği için çözülürsün bence ya 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Çok tesekkurler Yorumla OnurcanANK +1 yıl 😌 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. araya zaman girdiyse özlem olmalı ama sizinki garip bisandinizmi? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla eray1970 +1 yıl bosandiysan niye hala eşim diyorsun 😁 Yorumla Soran +1 yıl Evlendik Yorumla eray1970 +1 yıl tekrarmi evlendin 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Evet.. Yorumla eray1970 +1 yıl kendine kötülük yapmışsın yani aynı evde yaşayan iki yabancı gibisiniz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunu deneyerek tekrar ısınmaya çalışın bağ kurun bunu onada anlat sevmiyor musun acaba 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ayrıldın da tekrar birleştinix Yorumla Soran +1 yıl Özel bir durum aslında. Ama ben sevmiyorum kendisini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatsan belki yardımcı olurdum kafanda birşeyler otururdı Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurker Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim ama sevmiyor isen başlamamamk daha iyi eziyet yani Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. arzulaman lazim. biraz sure ver 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Anladım, tesekkurler Yorumla hasegec +1 yıl sanal da konusun yazisin once Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya Yorumla hasegec +1 yıl samimi soyluyorum gun icinde ayip konularda yazisin. Yorumla Soran +1 yıl Denicem bunu Yorumla hasegec +1 yıl aksam da ona istinaden bir ortam oldurmaya calisin, giyim, ic camasiri, davranis vs. %100 etkili yontem :) Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla hasegec +1 yıl habrr ver sonucu Yorumla Soran +1 yıl Tm🤣 Yorumla hasegec +1 yıl 😀😀🙌 Yorumla
Htmllll Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Bu is olmaz artik 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi Yorumla Htmllll +1 yıl Ayri kalip hala çekim yoksa bu is olmaz Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Değştirmen anca fantezi kurgusuyla olabilir 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zor olur h3ves kactiysa 1 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bi kez formülü uygula 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Formül ne peki Yorumla Uzm_psk +1 yıl Bunu 2 satırla nası anlatayım gizli sormuşsun Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Ayrilin bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Olmuyorsa olmuyordur zorlamaya gerek yok belki de bir şeyler bitince yaratamazsın bu senin elinde olan bir şey değil.
Anladım, çok tesekkurler
Sevmiyor ve bedenini istemiyorsan zaten bitmiş bir ilişki. Ama önceden istiyor olaylardan dolayı ise zamana bırak
Anladım. Çok tesekkurler
Rica ederim
Ayrı olduğunuz dönemde başkasına aşık mı oldun.
Evet
Üzücü bir durum..
Maalesef
Sen şimdi ona ihanet ettiğini düşünüyorsun. Cunki sadece duygusal değildi aşkın
Gönlünü kırmış tekrar kazanması gerekiyor. İnşallah sorunu çözer mutlu olursun
Tessekkurler
Zamana bırakırsan kendiliğinden canın istediği için çözülürsün bence ya
Anladım. Çok tesekkurler
😌
araya zaman girdiyse özlem olmalı ama sizinki garip bisandinizmi?
Evet
bosandiysan niye hala eşim diyorsun 😁
Evlendik
tekrarmi evlendin 🤔
Evet..
kendine kötülük yapmışsın yani aynı evde yaşayan iki yabancı gibisiniz
Bunu deneyerek tekrar ısınmaya çalışın bağ kurun bunu onada anlat sevmiyor musun acaba
Neden ayrıldın da tekrar birleştinix
Özel bir durum aslında. Ama ben sevmiyorum kendisini
Anlatsan belki yardımcı olurdum kafanda birşeyler otururdı
Tesekkurker
Rica ederim ama sevmiyor isen başlamamamk daha iyi eziyet yani
arzulaman lazim. biraz sure ver
Anladım, tesekkurler
sanal da konusun yazisin once
Nasıl ya
samimi soyluyorum gun icinde ayip konularda yazisin.
Denicem bunu
aksam da ona istinaden bir ortam oldurmaya calisin, giyim, ic camasiri, davranis vs. %100 etkili yontem :)
Anladim
habrr ver sonucu
Tm🤣
😀😀🙌
Bu is olmaz artik
Cidden mi
Ayri kalip hala çekim yoksa bu is olmaz
Değştirmen anca fantezi kurgusuyla olabilir
İçinden gelmiyorsa değiştiremezsin
Gayet normal bence zaman tanı kendine
Zor olur h3ves kactiysa
Bi kez formülü uygula