Sekste hangi tarafın daha baskı olması gerekir. İpler daima elinizde mi olmalı yoksa karşı tarafın sizi domine etmesine izin verir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Sekste hangi tarafın daha baskı olması gerekir. İpler daima elinizde mi olmalı yoksa karşı tarafın sizi domine etmesine izin verir misiniz?
Bu kategorinin fenomenleri acilen buraya çeki düzen vermeli. Cinselliği sadece fantezi ve zevkten ibaret olan insanlara eğitim vermeleri gerekiyor. Bol bol benceler üretilmeli. Buradaki insanların cinsel eğitimi SIFIR!
Yorumları ve soruları okudukça hayattan soğuyorum.
Cevap
9Cevap
Bence kadın domine etmeli.. kadın baskın olup ipleri eline alırsa daha iyi olur. tabi kendim için diyorum her insanın düşüncesi farklıdır.
Tabi ki herkesin kendi görüşü 😃
Dimi :D
Bence sırayla olmalı bu işler tadını tam olarak çıkarabilmek için 😄 sevişerek savaşmak gibi zaten kazanan her daim erkek olur 😂
Kazanan niye erkek olsun ki 😃
O adrenalin ile kazanmak mümkün olduğunu düşünmüyorum 😂 erkek gücü sonuçta istediğini alır
Güç savaşına dönerse illaki 😂
Dönüşür illaki eğer erkek isterse
Yok kadın domine olsun diyorsa eğer tabiki işler değişir 😄
Diyen desin 😃
Demek isteyen der 😃
Domine edilmekten hoslanmam. Itaatkar adamlarla daha zevkli. Ezik cirkin adamlari tercih ettigim anlami cikmasin burdan.
Peki itaatkar erkek bir sürpriz yapip olayı bir güç savaşına çevirirse o erkek seni domine etmeye basabilir mi sence (sen istemediğin halde) gücü yeter mi?
@Gizem_Yolcusu fiziksel gucten bahsediyosan hic sansim yok. Ben istemedigim halde beni bir seye zorluyosa bunun adi cinsel fantezi dominasyon falan degil bunun adi taciz tecavuzdur.
Ben bunu çoğu kız arkadasimin üzerinde denedim hepsi memnun kaliyordu Bir tanesi tıpkı senin gibi Domine edilmekten hoşlanmayan bir kızdı taaki gücümü hissedene kadar💪 zamanla bu onunda hoşuna girmeye başladı:)
Hatta deneyimlerimden yola çıkarak şunu söyleyim senin gibi dominant karakterli kadınlar erkeğin gücünü hissetmekten daha çok zevk alır istisnalar olabilir. geneli gücü hissedene kadar karşı çıkar
@Gizem_Yolcusu ben erkegin gucunu bana karsi fiziksel olarak hissetmekten hoslanmiyorum. Gucunu adamlik yaparken kullansin. Istedigim bir sey oldugunda onu bana sunma gucu olsun. Bos bos seyler beni sadece sogutur.
Belki de bunu sana hissettiren erkek olmadığı içindir. Eski kız arkadaşım da senin gibi konuşurdu gücümü iliklerine kadar hissedince bütün fikri değişti
@Gizem_Yolcusu yahu is te mi yo rum. Bi sal beni ya
Peki zorla güzellik olmaz:)
@beingyourwoman Bende erkeğin itaatkar ruhlu olanını severim 🔥 aynı kafadayiz 🤣 Bu arada söylediğin bir şey çekti dikkatimi fiziksel güçten bahsediyorsan hiç şansım yok erkeğe karşı demişin diğer üyeye. Neden öyle dedin ki kuzu bir erkekle güç yarışına girdin mi ki hiç gücü bana yeter diyorsun?
@Deepinloves onun sorusu o yondeydi. Guc yarisina girmeme gerek yok. Siska adamlari degil kasli yapili adamlari tercih ediyorum. Hem fiziksel hem maddi gucu olan yakisiklilari. Yani kasli yapili bi adam elli kiloluk bi kadini tek koluyla tasiyabiliyorken kesnlinlikle sansim yok
@Gizem_Yolcusu Her kızı öyle sanma yersin Osmanlı tokadını suratına 😉
@Deepinloves Zaten sertlikten yanayım sorun yok:)
@beingyourwoman Gücü yetmesi için ultra yapılı olmasına gerek yok zaten:) Bak ben 1.83 76 kilodayım daha bana gücü yeten kız çıkmadı karşıma (içlerinde uzun süredir spor yapanlar da vardı) bu doğanın kanunu. Tabi bu gücü yatak dışında kadına karşı kullanmak acizliktir.
10 birlikteliğin 8inde erkek domine etmelidir.
Kadın veya erkek fark etmez ama daha çok domine etmek erkeğin görevidir
Kadın istemese bile onu domine ederim 💪 onlarda hayran kalır
Sırayla olabilir, iki zevki de yaşamak gerek. Olgun kadınlarla olduğunda femdom daha cazip geliyor.
Ufak bir düzeltme: Femdom değil de kadının dominant olması diyelim. (Femdom çok başka bişeymiş :D)
Evet 😃
Ben tüm gerekenleri söylerim. Canını sıkma.
Canımı sıkmıyorum zaten
Yanlış yerdesin 😃
Tabiki de, net kadın olmalı. Lakin, T. C dominant kadın mı var?😄
Domine edilmeyi severim. Gücüyle, tavrıyla tüm bedenimi ele geçirsin isterim.
Kim kime geçirebilirse dişini
Hemfikiriz. Sertlik ve hakimiyet erkeğe daha çok yakışıyor.
Erkek etsin, etmeli.
Erkek
Erkek
Erkek
Erkek
Erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?