Ben eşimin, sevdiğim insanın, karşı tarafın ilk konuşmayı yapmasından yanayım. Çünkü bence en doğrusunu o bilir. O söyler ve o karar verir. Ben onun karşılığı ve mutluluğu olmayı seviyorum. Ve zaten her konuda onun layığı olarak yaşamak beni mutlu ediyor. Onun hislerinin, düşüncelerinin, mutluluğunun karşılığı olmayı değerli buluyorum. Dolayısı ile onun kullarına uymayı, onun düşüncelerini dinlemeyi, onun zamanına değer vermeyi ve onun sınırlarını benimsemeyi severim. Onu olduğundan başka biri gibi davranmasını istemem asla. Dolayısı ile onun isteklerini daha çok önemserim. Karşımda ki insan da benimle benzer duygu ve düşünceleri paylaşıyorsa zaten birbirimizi yeterince sağlıklı anlıyoruz demektir. Her şey birlikte zamanla konuşulur, paylaşılır. Sağlıklı ve güvenli bağlar birbirimiz için kalıcı değerleri zamanla üretir. Ben her konuda ona güvenmeyi seviyorum. Dolayısı ile bir şeylerden bahsetsin veya bahsetmesin bana eşlik etmeyi sevdiği sürece bende hep onunla devam etmek isterim.
45 Yorumla- +1 yıl
Hocam nerelisiniz? Göz ve yanak yapınız çok farklı
- +1 yıl
@boyga_ayana merhaba, kişisel iletileriniz için lütfen mesaj gönderin. Yorumlar konu dışı olmaması gerekiyor, teşekkürler. ☺
En İyi Cevaplar
Hangi taraf açmalı diye bakılmamalı. İlişkilerde herhangi bir zorunluluk o ilişkinin geleceğini etkiler. Çünkü rahatlık ve huzurlu bir ortam olmasını engeller.
Bu herhangi bir konuda bu şekilde olabilir ki buna cinsellik de dahil. İki taraftan herhangi birisi ben açmalıyım diye düşünürse ya da o açmalı diye düşünürse bu rahatsız eder.
Hatta eğer iki taraf da aynı şekilde düşünüyorsa o konu hiç açılmayabilir, evlilik aşamasına gelinir, evlendikten sonra da konuşulmaz. Sonra gelsin sorunlar gitsin aldatmalar ve ayrılıklar.
O yüzden "gereklilikten" çıkartıp "normalleştirmek" gerekli. Bu ne kadar normal olursa ilişki için de o kadar iyi olur.
Kalıplardan, yargılamalardan, inançlardan uzaklaşmak gerekli...
17 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılO veya sen hiç fark etmez.
Aradaki sohbet ve çekim zaten konuyu bir şekilde oraya getirir.
Önemli olan şey aradaki uyumdur.
Eğer ki ona karşı yoğun hislerin var gerçekten mutluysan, seks konusu sana sorun çıkarmaz.
Aksi durum da zaten bahane gibi olur uzaklaşırsın.06 Yorumla- +1 yıl
Anlamsız tartışmalara girmiyorum.
- +1 yıl
Hak etmen gerek.
- +1 yıl
Bir şey yapman için yönlendirmem. İçinden gelmesi gerek
Neyse iyi geceler
- Kişisel Gelişim+1 yıl
Merhaba ☺️ Bu konunun oturup uzun uzadıya konuşmaktansa süreç içerisinde adım adım kendiliğinden gerçekleşmesini beklemek daha sağlıklı olacaktır. Bırakın zamanla yakınlaşma gerçekleşsin. Eğer ilerlemek istemediğiniz bir zamanda atak gelirse beklemek istediğinizi hazır olmadığınızı iletin. Bunu yaşayacağınızı düşündüğünüz biriyse size saygı duyup sabırla hazır olacağınız anı bekleyecektir. Aynı şey iki taraf için de geçerlidir. Zamanlama ilişkinin her noktası için en önemli konudur. Zamanı geldiğinde iki taraf da hazır olduğunda zaten konuşmak yerine harekete geçeceğiniz doğru anı bekleyin. 😉
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana kalırsa ilişki belirli bir aşamaya geldikten sonra her iki taraf da açabilir ama erken aşamada kimsenin bu girişimde bulunmaması taraftarıyım. Daha neyi seversin, sen kimsin demeden seks moduna girilmesi bana çok ters geliyor. Kadın en azından cilve yapabilir yani erkek de şapşal değilse anlar. Anlamıyorsa da onun kabahati demektir. Keyifli geceler.
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaten direkt açılmadan önce karşılıklı olarak o raddeye bir şekilde gelinir. Erkek hafif esprilerle yoklar, kadın karşılık verecekse verir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kadın açmalı
04 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyiz baro ama sadece ikimiziz bu konuda lonely bebişş 😂
- +1 yıl
Bu konuda bile yalnızız desene :D :D
- +1 yıl
He laaa xkfk
- +1 yıl
dfdfd dimi
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılKanka bi kızla konuşuyorum 1 haftadır normal konuşuyorduk hep telefondan bi gün uzanıyorum dedi bende ne giyosun dedim hiçbişey dedi yanıyor mu dedim evet dedi o günden beri kız beni telefonda arayıp yapıyoruz daha 20 dakika önce yaptık bana diyor ki yanıma geldiğinde beni 2 saat seversin 4-5 gündür böyle libidosu çok yüksek seksting yaparken her şeyi diyor azgınlıkla daha demin bitince dedi ki biz birbirimizi kullanmaya başladık bitti dedi ahahahaa dünde bunu dedi demin yine yaptık ahahah kısacası 2 tarafında niyeti varsa her şey oluyor
226 Yorumla- +1 yıl
Hayırrrr 😈😈
- +1 yıl
I ı
- +1 yıl
Kimse yoldan çıkmaz yolda olduğu sürece beybii ;)
- +1 yıl
Bende deeeelimm
- +1 yıl
Ne zaman olduk kiii beybi 😈
- +1 yıl
Bana gönder onu 😬🤩
- +1 yıl
Sitroen
- +1 yıl
Bende o kız
- +1 yıl
Başka kapıya
- +1 yıl
Diğerini diyorum knk sıkılamışsındır ondan
- +1 yıl
Kendin bul piyasada
- +1 yıl
Manita bol
- +1 yıl
Bu aralar yok gibi
- +1 yıl
Kış olum herkes evde kafeleri gez
- +1 yıl
Ordan bulucaksın şu anlık
- +1 yıl
Yazın her yer bizim
- +1 yıl
Hahaha çıkıyorum öyleyse caddeyeee
- +1 yıl
DJ im ben cluba alim seni
- +1 yıl
Bi enerjimi at manitayla
- +1 yıl
Enerjini atarsın bi kız veririz ordan
- +1 yıl
Hangi şehirdesin , Mersin ben
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılZaten opusme esnasında eller kollar haraketli iki tarafta istiyor sa ordan devam eder istemeyen zaten o an beden dili ile yansıtir hazir olursa istemeyen taraf belli eder bu sefer konusma mevzusu ilk zamanlarda kötü imaj verebilir ama zaten samimiyet oluşunca ve birbirinize güvenmeye baslayınca bu kötü algı oluşmaz ve kesinlikle rahatlıkla havadan sudan konuşur edasiyla rahatça konuşulması gerekiyor aksi halde mutsuz bir cinsel yaşam ve ayrılık pesine gelebilir
10 Yorumla Bence erkekler kadının açmasını beklemeli çünkü erkek açınca çok aceleci davrandıkları için biz direk uzaklaşıyoruz kadınları beklerlerse kadınlar zaten ne zaman açacağını bilir bende hep öyle oldu sevgilimi hep ben ilk öptüm ilk ben davet ettim herseyi ilk ben başlattım hep
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. İlişkide 1 yıldan önce konusu açılmamalı. Cinsellik üzerine ilişki kurulmamalı
1 yıldan sonra zamanla çiftler her yönüyle birbirini tanıdığı için konu zaten ara yerde kendiliğinden açılır. O zaman konuşulacak olanlar konuşulur.
Konuşulduğuyla kalmalı çiftler birbirinin ilgi alanlarını cinsellik düşüncelerini öğrenmeli
Evlenmedende cinsellik yaşanmamalı112 Yorumla- +1 yıl
Bende 26 yaşıma gireceğim. Bence yaşamamak en doğrusu. Dediğim gibi özel bir şey. Öyle hayatımı adayacağım ömrümü birlikte geçireceğim evleneceğim kadar çok aşık olmadığım biriyle neden her şeyi yaşayayım ki. Sende pişman olmazsın umarım yaşadığına yaşadığın kişiyle evlenebilirsin umarım boşuna olmuş olmaz
İlişkide değilde evlilik aşamasındayken açmak daha mantıklı bence her iki taraftan biridir açabilir hiç sorun yok
05 Yorumla- +1 yıl
Benim bir gelirim yok çünkü ne işim var ne engelli maaşım
Bu hafta da basketbol branşına katılmaya gideceğim o da olmazsa tamamen benim hayat bomboş geçecek ne birikimim olacak ne evim ne arabam
5 defa sevdim ve reddedildim engelliyim diye benim elim kolum çalışıyor ayağa da kalkıp ihtiyaçlarımı giderebiliyorum spor yapıyorum ama o kızlar beni tanımadan etmeden istemedi bu yüzden daha da aşık olmuyorum olmaktan da soğudum
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta cinsellik çağımızda erkeklerin sadece uzun kaslı ve zengin olan yüzde 20sinin yaşayabildiği bir lüks olduğu için bu lükse kimin nasıl erişeceğine saygıdeğer hanımefendiler karar verirler. Aygır mangır gırgır üçlüsüne sahip olan erkekler teklifçi de olsa reddedilmezler teklif bekleseler de yalnız kalmazlar. Diğer erkekler teklif etse sapık, etmezse ezik görülürler. Özetle kadınların bakış açısı herşeyi belirler.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf birbirine güveniyor ve bunu istiyorsa önce üstü kapalı bunu karşılıklı onaylatmali sonra isteyen o an ateşi yükselen kişi konuşup bir karşı tarafı yoklamali ya da açık sözlü olmak hoşuna gider mi bilmem ama direk bodoslama dalıp konuşmakta olabilir ama kiminin hoşuna giderken kiminin gitmez
00 Yorumla Her iki taraf açabilir. Bir birliktelik yaşanmak isteniyorsa rahatça konuşulmalı. Ama genelde erkekler açar bu konuyu. Kadın biraz daha çekingen olabilir çünkü acaba ben sorsam benim hakkımda kötü düşünebilir düşüncesi de gelebilir. Ev dekore falan konuları genelde Kadın açar sonra erkek ayak uydurur ve düşünceleri söyler. Cinselliği de erkek açar Kadın ayak uydurur ve düşüncelerini söyler.
00 YorumlaAy ne alakası var derse desin yani öyle diyecek Adama'da istek belirtilmez zaten. Canım isterse asla bekleyemem onun isteğini yani söylerim anında
413 Yorumla- +1 yıl
Allah Hidayet versin. ÖLÜM VAR. En fazla ortalama 25 bin Sayılı gün yaşayacaksın, o da 1 saniye sonrasının garantisi yok. Ne cilveli ve güzel Hatunlar gençler öldü veya yaşlandı.
- +1 yıl
Namahrem, özel , aile diyr kavramlardan bihabersiniz belli ki , burada herkesin içinde ( sapıklar dahil ) anlatma utanmamasını siz paylaştınız. Ona günah deniliyor , eşinizle helal zaten.
- +1 yıl
Herkesin bilmesi günah zaten , aile ne demek , İslam ve medeniyet ne demek bilmiyor musunuz? Sokaktaki kediler gibisiniz
- +1 yıl
Ben Allahın Kelamını konuşuyorum, saçma diyebilir misin şimdi yine? Benim Dindar olup olmamam önemli değil , alakası da yok. burada neyi belirtmek için varsın , Haramı mı? Ben tebliği...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer ikisi de istiyorsa kimin önce başlatacağı önemli değildir... Önceden kimin açtığından başka sevişme sırasında da erkek de kadın da her türlü müstehcen konuyu konuşursa cinsellikten daha fazla haz alırlar... Cinsel terimlerin bilimsel veya ingilizce adı yerine halk arasında kullanılan adı konuşulmalıdır...
Deneyin isterseniz...01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskidendi kötü kadın genellemesi şimdi iyi kadın diye bir kıstas olmadığından kelin köre misali kimsenin kimseye dili uzanamıyor. Çünkü aynısını o da yapıyor belki daha da abartısını. Evli bir bayan arkadaşımın onlyfansa kaydolduğunu gördüm eşinin haberi yok 😨🥴
00 Yorumlaben asla açmamda kız açarsa korkarım acaba başkasınada yaptı mı benden başkasınada yapar mı diye :(
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbenim sorumun bir başka versiyounu ama olsun
İki taraf da eşit şartlarda eşit şekilde baskilayabilir ama bunu istemeleri gerek genelde erkekler daha çok rahat yetiştirildikleri için daha az baskılamayı tercih ediyor
06 Yorumla- +1 yıl
hı hı tabi tabi
- +1 yıl
ve birde güncellediniz yazık sizin adınıza üzülüyorum
- +1 yıl
ne olduğunu yakında anlarsın siteden engellenince
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın tarafı açarsa daha kolay olur, erkek zaten açıyor ve erken zamanda olduğunda yanlış karşılanıyor. O yüzden erkek tarafı geri çekilip, kadın tarafı ön plana çıkarsa, daha sağlıklı bir iletişim ve ilişki yolu olacağı kanısındayım.
014 Yorumla- +1 yıl
Derken? 😨
- +1 yıl
Ben aslında yoğum, görünmez takılıyordum, korkularımla yüzleşmek adına😨
- +1 yıl
Öyle diyorsunuz sonra yalnız bırakıp ortaya koyup gidiveriyorsunuz😨
- +1 yıl
Evet şimdilik, peki sonraki günler? 😨
- +1 yıl
Ya yalnız bırakılırsam korkusu var şimdi😨
- +1 yıl
Korkuyorumdur o yüzden😨
- +1 yıl
Korkularıma alışmak lazım ne yaparsın işte, bende istemezdim😨
İlişkilerde illaki cinsellik konusu açılacak diye bir şey yok ki. Cilve vs yaparsın ama daha fazlasını yapmazsın. Bence bu konu açılırsa işin gizemi bozulur, bir süre sonra birbirinizden sıkılırsınız
20 Yorumlaİlişkide cinsellik konusunu erkek açmalı bence çünkü kızlar diğer konularda da olduğu gibi bu konuda da çekingen davranır kıza konuşmak isteyip istemediğini sorarım konuşmak isterse bu konuyu konuşurum istemezse konuşmam😊😊
00 Yorumlaistekli olan açmalı, direkt teklif etmek en kestirme yolu. Bir erkek olarak, isteğimi belli etmek en doğal hakkım, buna kimse taş koymamalı. Toplumsal yargılar bir taş, ortadan kaldırılsa müthiş olurdu.
00 YorumlaKimin canı istiyorsa onun açması lazım...
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bence kadın açmalı. Çünkü erkek istediği zaman bu konuya girebilir ama karşı tarafın bu konuya karşı tutumunu, hazır olup olmadığını, tepkisinin ne olacağını bilemediği için ne yapması gerektiğini kestiremez.
00 YorumlaTaklit edilemeyen tek şey cesarettir demişler aslında kişisel anlamda benim için cesaret gerektiren bir şey değil ama Türkiye toplumunda cesareti olan açar bu genelde erkekler olur kadın açarsa kaşar damgası yer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu iki tarafında birbirine bakış açısına bağlı birbirine güvenip sevdikten sonra olur ancak ama ben yine de konuyu kadının açmasından yanayım çünkü kadın güvenirse kendiliğinden tüm kapıları açar zaten 😊
00 Yorumla
+1 yılCinsellik açılacak bir konu değildir. Libido yükseldiyse, ten uyumu varsa ve ortam müsaitse mıknatısın metali çekmesi gibi kendiliğinden başlıyor zaten... :D
05 Yorumla- +1 yıl
Siz Müslümanlara bol mutsuzluklar öyleyse :D
- +1 yıl
Mutluluk tensel zevk kadar basit bişeyse sizin için (hayvanlar da aynı şekilde haz alıyor sonuçta) İNSAN kelimesinin anlamını kavrayın önce sonra mutluluğu basit hazlara sığdırılacak kadar indirmeyin lütfen
- +1 yıl
@derin___denizz tamam siz öyle yaparsınız kendi ilişkilerinizde :))
+1 yılHiç farketmez arada bir çekim varsa konu dönüp dolaşıp oraya gelir zaten bu ne erkeği yatağa atma meraklısı ya da kadını kötü kadın yapmaz mevzu dönüyorsa 2 kişi için de dönüyodur
10 YorumlaDetayda yazdıkların başlangıç aşamasında öyle algı oluşturabilir ama ilerde iki tarafında açabilecek kadar rahat seviyeye gelinmesini beklemek lazım.
10 YorumlaDuruma göre kimin açacağı sekillenebilir bence yaa
Karşımızdakinjn ne düşüneceğinden bu kadar emin olamayız yani beyin okumaya gerek yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir seviyeye geldikten sonra karşılıkli hissettirme ve adım atma yoluna giriyorsun zaten
20 Yorumla Bunun cinsiyeti olmamalı. Planlı da olmamalı. Akışa göre erkek ya da kadın fark etmemeli.
20 YorumlaBence açılmamalı.. böyle konular için evliliği beklemek daha doğru olur.. sonra iyi sonuçlar ortaya çıkmıyor
20 Yorumla
+1 yılHangi cinsiyetin açtığından çok zamanlama önemli benim gözlemlediğim kadarıyla. Doğru zamanda açıldığı sürece iki taraf için de durum yargılamadan uzak ve keyifli oluyo.
00 YorumlaBu konuda neden bu kadar acele ediyorsunuz. Yanlış anlama daha yaşın genç. Yani belki de çok pişman olacaksın.
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Erkek tarafının büyükleri bir araya gelip, kız tarafına uygun bir üslupla, münasip bir dille durumu açsınlar. "Bizim oğlan, kızınıza boylu boyunca, evire, çevire..."
00 Yorumla
+1 yılFarketmez. İki taraf da açabilir. Şu algı oluşuyor, bu algı oluşuyor dediğin şeyi sen kendi beyninde oluşturuyorsun. Cinsellik normal ve doğal bir şey. Aksini iddia eden yobazdır.
00 Yorumla
+1 yılKadın açarsa bu kadın o… mu diye düşünülür? İki tarafta ister bunu kimse kimsenin hakkında düşünmez
01 Yorumla
+1 yılBen açarım konuyu kimseyi bekleyemem. İstiyorsa bana katılır zaten istemiyorsa kendi bilir 😊 zorla kimseye güzellik olmaz ki. Ben şansımı denemeyip pişman olamayayım da önemli olan o.
00 YorumlaKadın erkekten önce düşünür bu konuları. Kadın açınca arzulu erkek açınca sapık oluyor. O yüzden ben Tc kızlarıyla pek seks yapmıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer durumda kadın kötü olacağı için kadın açsa daha iyi bence. Yani konuyu 😃En azından daha çok zevk alır iki tarafta 😃 Erol Egemen yoksa, zaten o iş kolay 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa mk bu toplumsal cinsiyet yüzünden insanlar rahat rahat ilişkilerini de yaşayamaz oldu keşke yurtdışında doğsaydım artık psikolojim bozuluyor bu ülkede sevgili olmayı bile beceremiyoz
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin kadınlara yüklediği olumsuz şeyler işte. Cinsellik yaşayan kadına k*şr demek gibi
- +1 yıl
Ya ne alaka ya niye kaşar diyelim
Kötü gözle bakma nedir abi, zaten belli bir samimiyet yakalanınca içinizdeki istekli kadın çıkıyor ortaya, hiç rahat durmuyorsunuz. Siz biraz belli etseniz her şey daha hızlı ilerler
00 Yorumla
+1 yılİki tarafında libidosu yüksekse en alakasız konuda bile cinsellik açılıyor emin olun. Ve karşılıklı olunca çok daha güzel oluyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. erkek acarsa aklı cükünde erkek imajı olur ki bu kötü algı olur. kimi kız sen beni yatagamı atmak istiyorsun der. benim oyum kıza.
00 Yorumla
+1 yılfark etmez.
Cesur olan taraf önce davranır.
Her zaman mühim olan hangi tarafın daha istekli olduğu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bilmiyorum kadın acmalı gibi geliyor. Anlamıyoruz çünkü ima felanda anlatamaz. Sonra bi bakıyorsun istiyormuş. Ama anlamamışsın reddettiğimi sanıp bozuluyor.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa anlatsam uzun giderde alt metin denilen bişi var sizde Özetlerse ima yoluyla anlatım dolaylı şekilde aktarma Sözlerin arasına fazladan anlam barındırma Söylenen şeyden fazlaca anlam verme ima etme olgusu Bu bizde yok Düz mantık Net konuşma özü sözü bir Sorun iki tarafda karşında kini kendi gibi sanıyorya Kadın sadece bu konuda değil birçok şeyde Bu şekilde anlatım yapıyor. Adam anlamıyor. Çünkü erkeğe göre 2+2=4 bu kadar.😄 Net açık söylenmesi gerek E Adam tahmin yurutup bence istiyodur dese bu seferde ters zamana denk geliyor. İşin içinden çıkmak zor Yani bu yuzden kadın soylese daha iyi
Cevap sahibi+1 yılYok daha çok şöyle : 2 aslında 2 ama değil o aslında 3 orada gizli bir +1 var. Sonuç 1+2+2 =5
Cevap sahibi+1 yılSorun yok ya mazoşistim ben zaten 🤣
Cevap sahibi+1 yılÖyle nede olsa dahilikle arasında ince bi çizgi var derler.😎😄👍
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle iki ucu b... değnek sırf o yüzden ben açmam muhabbeti karşı taraftan beklerim kadınların işaretlerini algılamak gerekli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Fark etmez aslında biri baslatmali sohbet hesabında erkek baslatmali bence ama yanliş anlasılma olabilir bayanda oyle 😂
00 Yorumla
+1 yılKadın ya da kızın açması her zaman iyidir. Erkek en azından kendini iyi hisseder, cesaret bulur, fırsatçı ya da aklı uçkutunda durumuna düşmez.
00 Yorumla
+1 yılBir süre sonra hangi taraf açarsa açsın sorun olmaz ama ilk 6 ay dan önce açılması saçma işte o zaman yanlış anlasilabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. kadınlar eve atmak algısı diye bakmasa sorun çözülüyor aslında :D
Şaka bir yana kadınlar için dezavantajlı bir durum
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Konu açmak nedir? Bu kendiliğinden gelişir, iki tarafta isterse olur, istenmiyorsa olmaz.. karar verip hadi yapalım biraz yapay kaçar
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlay sevgililikten ibaretse Zaten s mek için beraberdir. İster aç ister açma ama o hep açmak isteyecektir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğin "konuşmak" için olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla Cevaplara bakim dedim paragraflari görünce ben kitabıma dönsem daha...
00 YorumlaKimse açmamalı
İkiside şey oluyor o zaman
Erkek açarsa sapık
Kız açarsa o00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Çekim , uyum güven varsa konuşulur. Rahatsız olursan itici gelir yapılan espri bile..
00 Yorumlaİlişkinin seviyesine göre değişir ama anlık gelişmeli her şey bence
00 Yorumla
+1 yılNormalde erkek daha girişkendir bu konuda ama, kadınlar da istiyor bazen direkt olarak.
00 Yorumla
+1 yılKız ya da erkek farketmez amaa Genelde erkek açar 🙂
00 Yorumla
+1 yılbu sorundan çok profil resmindeki dolarlar ve yüzüğün dikkatimi çekti
00 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler