Erkek
Kadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Dengeli olması seksin güzel olması için iyidir ikiside istekli olursa süper. Erkek çoğu performansı sergilediği için illa birininki yüksek olacaksa erkeğinki olmalı yönlendirmeli ikna etmeli sevmeli hazırlamalı.
🔥 Sekste en güzeli iki tarafın da aynı anda ateşlenmesi.
💃 Kadın istekli olursa erkeği çıldırtır.
🕺 Erkek istekli olursa kadını şımartır, arzuyu tavan yaptırır.
✨ Ama en güzel an; ikisinin de aynı anda "beni istiyorum" moduna geçmesi.
Bı taraf isteksiz olursa zaten ölüyle yapar gibi olur tövbe bfjdjd... iki tarafta istekli olmalı ama yönetmek için erkek daha istekli olsunki kadın da açılsın
Her iki tarafta aslında ama biri baskın olacaksa kadının istekli olması daha önemli malum baş ağrılarından dolayı
Cevap
57Cevap
Merhaba! Bence kadın çünkü kadın istekli olunca adeta gözlerinden alev çıkacak gibi oluyor ve her dokunuşta titreyen vücudu daha çok zevk veriyor.
ikisi de
Kadında erkekte istekli olursa ilişkide zevkli olur
Kadın için erkek erkek için kadın, karşı tarafın istekli olması daha çok haz verir
cinsellik kadına odaklı yaşanır. bu nedenle kadının isteklilik durumu daha önemlidir
Aslında ikisi de bunun kadını erkeği yoktur. Tek taraflı yürümez ki cinsel birliktelik.
Kadının istekli olmadığı seks derhal son bulmalı. Tadı tuzu olmayan bir şey çünkü
Ben daha çok istekliyim kadın da olursa daha ateşli oluyor
%70 kadın %30 erkek bana göre. Kadın erkeği ateşlerse ilişki uçar. Normal Anal oral seks derken yatak odası ateşten yangına döner. Boşalırken fışkırır gider
Benim için kadın almalı sexs esnasın da kadının zevk aldığını görüp erkek daha çok istekli daha çok sert yapar ön sevişmeden içine girenler bilsin ki kadın o cinsellikte zevk almaz Sxte bencillik olmaz karşıklı olursa daha çok inlemeler istekler olur
Hiç seks yapmadım ama kadının azgınlığı, isteği ve sert ifadeleri tahrik eder bence. Kadın sert bir tonla "s. k beni " demesi seksi daha heyecanlı ve güzel yapar
İki tatafta istekli ve iştahlı ateşli olmalı. Ama kadınlar çabuk pes edıyor 3 ten 4 ten sonra yoklar
iki tarafinda istekli olması lazimki. tek tarfsa ilerlemez
Kesinlikle 😎👍
iki tarafın cilveleşerek başlaması güzel olur
Eşit derecede olsun yoksa bir taraf ayva yer
Bayanlar ne kadar istekli olursa okadar ateşli geçer
Erkekler hep istekli oluyor kadın daha da istekli olursa daha güzel olur
KArşılıklıdır bu, iki tarafta istekli oldugunu göstermeli.
İki tarafta istekli olmalı, seks tek başına yapılan bir şey değildir zaten:
Her iki taraf istekli olursa
İkiside olmalı ama erkek baskın
Bir taraf isteksiz olursa kötü olur.
İki taraf da istekli olmalı. Amaç o zaten.
Kadının isteğiyle erkek daha @zıyor bence o yüzden kadınlar ve mastürbasyon yaparken sizde de vajinal bölgeyi erkeğe sürtüyor gibi üstünde geziyor gibi hissedip arzuluyor musunuz
Kadın kesinlikle erkek zaten ister kadın istekli
Olursa daha fazla ister
Kadın çünkü ne istediğini biliyor nasıl yapılması gerektiğini bilir ve cekingeler ortadan kalkar
Tarafların dikkatine yaz kızım sekste önemli olan iki kişinin de istekli olmasıdır 😀😀😀
😆😆😆
Kadının isteği daha önemli
Kadın azdırır yönlendirir erkek yönetir. Orkestrayı yönlendiren marstro gibi düşünebilirsin😂
Kadının isteği erkeği harekete geçirir
Kesinlikle
İki taraf aynı olunca güzel
kadın tabi..
2 tarafta istekli olmalı
Kadın istekli olursa erkekte iyice azar
İki tarafta istekli olmalı
Cabalamasi çok iyi
İkiside olmalı ama bence kadın daha önemli
Kadin ya da kız ikiside
Tabiki de kadın. Erkek zat n istekli
Kadın olursa erkek zaten ucar