Güzel bir kadınla seks yapmak yeterli mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her güzel kadın veya her yakışıklı erkek sekste başarılıdır diyemeyiz. Çok güzel ama sekste tırt çıkan kadınlar da gördüm, vasat güzellikte ama seks tanrıçası gibi beni alıp uçuran kadınlar da gördüm.
Kadın güzelse öyle bir şeyin olması imkansızdır, fit bir bedene sahip kadın her zaman iyidir ve sekste mükemmel performans gösterebilir
Yaptığı spor fitness, dövüş sanatı, voleybol veya yoga gibi vb. Türler de bir çok spor var zaten ve sporcu olanların hiçbir zaman seks hayatı kötü de geçmez geçmiyor da
İşte herkesin yanıldığı nokta bu pisliği güzel olan kadın veya erkek olsun seksi de iyi yaşayacak veya yapabilecek diye bir öngörüde bulunmak çok gerçekçi bir teorinin olmadığına inanıyorum
Var tabi ki o ihtimal. Ne kadar güzel olursa olsun o kadın bir odunsa erkek için sıkıcı olur. Tabi sapık erkeklerden bahsetmiyorum, onlar için kadın bile olmasına gerek yok biliyorsunuz ne kadar iğrenç şeyler olduğunu..
Cevap
24Cevap
Kadının güzelliği ile değil bence ikisinin de performansı ile ilgili durum.. ama daha çok da duygular olmalı.. duygusuz sekse karşıyım
Selams🙋🏻♀️
Güzellik/Yakışıklılık seksi kesin olarak iyi kılmaz..
Güzelliğin seks üzerinde olan etkisi max görsellik olur..
Ama muhteşem güzelliğe sahip bir kadın sevişmeye gelince berbatsa o sevişmeyi güzellik kurtaramaz..
O sevişme p*rno izlemeye döner..
Güzelliği ve seksiliği karşısında mastürbasyon yaparsın falan max, ama sıra sekse gelince o sekste sıkılırsın..
Kadının güzelliği tek basına yetersiz, seks elbette başarısız olabilir..
Hayır yoktur çünkü kadın güzelliği ile zaten erkeği avcunun eline almıştır erkek heyecandan çok fazla zevk almıştır kadından çoğu erken orgazm oluyor ve en büyük zevklerini tecrübelerini bu şekilde yaşıyorlar.
Öyle mi
Kadın beceriyor adamı üstüne çıkıp
Olabilir kadın sana arzu duyuyorsa iyi ama kuru kuru sadece senin için zorla yapıyorsa berbat
Aynen
Elbette var.
Adam tecrübesiz ise
Kadının zevk alması umrunda değilse
Kadına zevk vermeyi bilmiyorsa
Oral vb istekleri iştahla karşılamıyorsa
Hem bedenine hem ruhuna hitap edemiyorsa
Kadın Adriana Lima olsa yine faydası yok.
🌹🌿✨
Kadın odun olduktan sonra istediği kadar güzel olsun. Öyle yatıp bekleyen kadın ile hiç bir şey güzel olmaz.
Elbette tiple değil tecrübeyle alakalı bir durum bu
Tabi ki de hayır kadın sadece güzel diye seks yapılmaz bence
Var. Güzel ama sopa yutmuş gibi yatan bir kadın hiçbir erkeğe zevk vermez. ya da bencil olan partnerini tatmin etmeyen kadın çok güzel olsa da erkeğe yeterli olmaz.
Bence alAkasi yok cinsel cekim uyum ve birbirini arzulamak zevk almak önemli. fizik belki tahrik edici bir unsur dur.. performans bir adım önde diyorum bu konuda.
Evet yatakta hicbisi yapmayıp kıpırdamasa berbat bir seks olur
Belki erkek çirkin o yüzden kadın için kötü bir seks olacak. Neden ana obje güzel kadın oluyor burada.
fiziği önemli yatakta kadının yüzü pek mühim değil. Doggy ile halledersin hani
güzellik önemli tabi ama esas olan istekli ve arzulu olmasıdır
Güzel olması değil performansı ve seksten ne anladığı önemli olan
değil seks bir sanattır herkes sanatçı olamaz
Olmaz olur mu çirkin insanlarin daha iyi seviştileri rivayet ediliyor 😅😅
evet ihtimal vardır
güzellikle seks tecrübesi bir değildir
Sekste güzellik yetmez, hünerlerini güzel sergileyebiliyormu o önemli.
@Mabollaaa olamaz mı?
@Mabollaaa şansın bile yok.
Oranı elleme sarkar buramı elleme morarır
Kotu olma ihtimali var tabikide
Elbetteki var. Seks güzellikle değil tutkuyla yapılır... Biblo güzeli olup da seksi mahveden yüz binlerce kız var yeryüzünde shshhshssh
Cok guzel kizlar cok kotu sevisebiliyor, hic beklemediklerin de cildirtiyor, biraz piyango.
Bence var, her güzellik %100 başarı diye bir şey yok
Bakımsızsa elbette
Evet var, her şey güzellik değil. 😂
seks bence hiçbir zaman kötü olmaz
Yoktur kaliteli ilişki olur
güzel olması bile yeter <3
Hayır yok.
Yeterlidir
Yok bence
Vardır
var bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?