Anlamıyorum. çevremdeki kadınlardan sürekli eşini memnun etmenin erkeği şımartacağını bazen süründürmek gerektiğini falan söylüyorlar. sonra kocasına düşkün birini görseler istekli yaftası yapıştırıyorlar. ben istekli biriyim ve bu cidden sorun mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkeğini memnun edersin, eleştirilirsin. Etmezsin, ilgisizlikle suclanırsın. Bu nasıl bir çelişki? Birincisi kendisini memnun eden kadını erkeği baş tacı yapar. Neden şımartın ki? Aksine bunu yerine getirmediği zaman, erkeğin gözü dışarıda olacaktır. Tehlikeli bir durum yani. Kadının kocasına düşkün olması ve istekli olması gayet normal bir durum. Bir arkadaşın dediği gibi " toprak olup gidecek. Ver gitsin.😄
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok doğal bir istek ve yaşam tarzı..Çünkü yaratan yaratırken üreme iç güdüsü ile yaratmış ve bu da doğal olarak Seksi meşru zemine getiriyor.. Hayvanlarda bile dişi istemeden erkek bir hal edemiyor.. Seksi seven bir kadın kişilikli ve kültürlü bir erkek ile birlikte olur ise hem erkeğine zevk ve mutluluk yaşatıyor hem de kendisi yaşıyor... Kadın seks düşünemez ve sevemez diyen erkekler ahmak ve birilerinin köpeğidir.
00 Yorumla
Evli bir erkeğim. Evli bir kadın eşine bu işkenceyi yapınca eline ne geçiyor. İnan merak etmişimdir. Kadınlar böyle davranıyor. Sonra adamlar gidip aldatıyor. Eğğğ sonra bizimki her çiçeğe konar. Kardeşim konuyorda neden? En uyuz oldupum şey anlattıpın durum
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAptal türk kadını örnekleri. Erkeği süründğrecek de kendisi ne yapacak? Kendi de hayatın zevklerini yaşayamayacak. Erkek de mutsuz olacak, kadın da. Beynini, zihniyetini sökeyim öyle düşünen kadınların.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde hayır ama Türk toplumunda sanki bu bir suçmuş gibi davranılıyor çünkü bir şey uydurmuşlar adını diye koymuşlar ve bunun altında kendilerini kısıtlıyorlar halbuki dinlemek bir insanın cinsel özgürlüğün olmaması demek değil
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteksiz kadınlar bir süre sonra kocam beni daha cirkin bir kadınla aldattı. İnanabiliyormusun benim gibi güzel bir kadıni... diye hikayelerine devam eder. Sen seviyorsan cinselligi kim ne karışır eşinle istediğini yaşa. Böyle garip insanlarında senin hayatına zarar vermemesi için he de tamam de hayatindaki özeli anlatma kendinden uzak tut. Milletin genel yargıları senin özel yasantina uymaz. Zaten kadinlarin küsmesine erkekler çok dayanamaz. Yok kisitlayim şöyle yapiyim vs sözünün gecerliligini eşindeki degerini kaybettirir. Eşin seni ukala biri olarak görmeye başlar kendi senden soğur.
00 YorumlaSeksi sevmeyen mi var diyecem şimdi var ölü gibi ruh gibiler 😁 Azgınlığım aşırı yüksek benim ama benim gibi yüksek libidosu olan bir partner seksi seven bir kadın isterim yani her türlü fanteziye açık olur. Bu aralar libidosu yüksek ve sert seven kadınlara ölüyorum jsksksdk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@zgın kadın sevmem erkekler de sevmez kendini çok isteyeni. Erkek sevmeyi sever. Tutkulu olmak başka @zgın kadın olmak başka.
62 Yorumla- +1 yıl
Sen erkekleri tanıdığına eminmisin
Soran+1 yıl@canerrcennet 5 erkek beğenmiş
+1 yılSüründürmek için kocalarının koynuna girmezler, sonra adamlar başkasının koynuna girince de , kocam beni aldattı derler. Kocan değil senin o küçük beynin kendini aldatıyor. Evde yemek yoksa çarşıda heryer restorant.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence birkadinin Seksi sevmesi mukemmeldir hele hayal ettiklerini fantazilerini korkusuzca ortaya koyup sekste yönetici olabiliyorsa arada ve arzulu sevişip saldırıp sınırları yok yasaklari yoksa baş tacıdır bastacii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka ya saçma boş ver takma insanlar boş boş konuşuyor kocan yani tabiki yapacaksın tutkulu bi kadın olmak istekli olmak suç değil huzurlu güzel bir şey bu bizim doğamızda var ve kocanla yapıyorsun kimine mutluluklar dilerim
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır değil. Sen çevrendekilere bakma. Aksine çok iyi bişey bence
81 Yorumla- +1 yıl
Öğretmen misin hemşire mi
+1 yılYooo boş ver onları önemli sizin mutlu olmanız kocanı mutlu etmen
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Hayır kötü bir şey değil. tam tersi ilişkiye katkı sağlar, kadın olsun erkek olsun şu şımarmayacaksın mantığını doğru bulmuyorum. bunlar eskimiş düşünceler
İlişki karşılıklı özveri ile olur00 Yorumla
+1 yılSana bunları diyenler kadınlığını kullanarak kocalarına her şeyi yaptırabileceğini düşünenler. E kocası da bir yerde sıkılınca vay ben niye aldatıldım diye ağlarlar. Gayet normaldir sevebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAksine iyi bir şey. Eşin de bu konuda seninle aynıysa süper.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır aksine güzel bir şey.. sen diğerlerinin dediğine bakma.. sonra kocamın gözü dışarda diye söyleniyorlar 😂😂
00 Yorumla
+1 yılKime göre neye göre sorun? İsteklilik durumu bizim elimizde olan bir şey değil ki sen istekli olmayı seçmiyorsun bu içinden gelen bir şey ve bu durum kötü değil
00 Yorumla
+1 yılHayır kötü bir şey değil aslında. Kötü olan senin bu düşünceni arkadaşlarına veya tanıdıklarına belli etmen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bakma sen onlara erkeği elde tutan haz ve gazdır... yerinde kararında tabii. diğerleri sadece kafa zikkiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılO kadınlar bence çok yanlış düşünüyorlar. Hiç te şımartmazsın. Ne saçma bir düşünce bu böyle.
Hiç kötü bir şey değil. Olduğun gibisin.00 Yorumla
+1 yılKadın istekli olmalı..
Erkeğine bunu hissettirmeli..
Evin her odasında Anı yaşamalı..10 Yorumla
+1 yılKimseye yaranamazsın ki isteksiz olsan da sorun bulurlar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılÇevredekileri boş ver sen onlara uyarsan kalırsın ortada
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyanın en güzel şeyi bu sor bakalım isteksiz kadın seven çıkacakmı
40 YorumlaKimseyi takma sen hayatını yaşa umarım herzaman mutlu olursun mutluluğu hak ediyorsun bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı bir insanın Seksi sevmesi kadar doğal bir şey olamaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen etrafındaki kadınları dinleme. Nasıl davranmak istiyorsan, içinden nasıl geliyorsa öyle davran.
00 Yorumla Çok normal bir şey. Anormal karşılamak ülke insanının öküzlüğü.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe sorunu ve sen mükemmelsin onlar anca panda gibi yatsınlar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılsağlıklı her insan seksi sever sevmeze bile korkmaz seksten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güzel bir şey. Erkeklerin hepsi seksi sevdiğini düşünürsek özellikle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. boş ver sen baskalarinin lafini kocana karsi istekli olmandan dogal birsey yok. Yatakda ruh gibi yat ac bacakları is bitti olmaz. zaten istekli kadinlar her zmaan 1 sıfır önde başlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. İnsanlar her zaman konuşacak bir şey bulurlar. Sen kendine bak kendi doğrularınla hareket et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocana istekli olcan tabi ki. Hiç sorun değil.
Ama yerinde ve zamanında00 YorumlaAsla sorun olmaz keşke hayatımda senin gibi biri olsa
00 YorumlaHayır tabiki yüksek libido herzaman iyidir😋
110 Yorumla
+1 yılHayır neden kötü bir şey olsun ki sonuçta onunda hakkı.
00 Yorumla
+1 yılYoq la sikis kötü olur mu hic
32 Yorumla- +1 yıl
@barrella siqtir ol lannnn
Değil doğal hakkı ama doğru kişiyi bulması Lazım
20 Yorumla
+1 yılGüzel bir şey❤🔥
81 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kötü bir şey değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neden sorun olsun yaa çok mutlu olursunuz aksine
00 Yorumla
+1 yılErkeğin sevmesi kadar normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerince naz yapacaklae
00 Yorumla
+1 yılHayır, değildir. Her insan seksi sevebilir
00 Yorumla
+1 yılSevmeyenler bilmeyenlerdir…
00 Yorumla
+1 yılHayır kötü bir şey değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılkoca istekli ise harika degilse basına dert
00 Yorumla
+1 yılneden kötü olsun ki... :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevmemesinden yakınıyoruz biz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Çevrendeki kadınlar canım onlara bakma sen
00 Yorumla
+1 yılManyak omlar uaaa iiinamöoırısj
00 Yorumla
+1 yılİstekli kadınlar harika
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Niye kötü olsun aksine çok iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Nayn değil her insan keyfine göre
00 YorumlaBen de merak ediyorum maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma düşünceler. Sonra erkek niye dissari gidiyor
00 Yorumla
+1 yılO arkadaşların sa. l. ak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine vermemeye çalışan kadının günahı büyük
01 Yorumla
Soran+1 yılbunun günahı yok dinle bağdaştırmayın bir şeyleri de. istemez yapmaz kimse seks kölesi değil.
Aksine adamın işine gelir
00 Yorumlagüzel tanışalım bence
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılKötü bir şey değil, mükemmel oral yapıyorsa süper
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende öyleyim bizi alan yaşadı s. tir et onları
66 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Az-Tr maalesef
- +1 yıl
seks silah gibi kullanırsa kadınlar namludan çıkan mermi mutlaka seker kendine girer boynuzu yer bu yüzden doğru yoldasın
Cevap sahibi+1 yıl@canerrcennet amca anlamadım inş güzel bi şey demişsindir
- +1 yıl
seks i diyorum erkeğe karşı isteklerini yaptırmak için silah gibi kullanan kadın mutlaka aldatılırrrrr
Ne amcamı yuh dede deseydin ya fotoda amca gibimi duruyorummm - +1 yıl
Seni tasdikledim yani güzel bişeh söyledimmm
- Devamını Gör (16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam