Bizde ilk zamanlarda cok kisa suruyordu. Ben dayanamiyordum acikcasi ama iliski surdukce ve daima seks yasandikca bu durum zamanla degismeye basladi. Afedersiniz simdi de tam tersine dondu. Ilk baslarsa 5 dk olan sure Şu an 20 - 25 dk araligina geldi. Tabi devam edilmek istenirse sure daha da uzuyor.
Erkekten erkeğe değişiyor şu kadar süre demek yanlış olur. 5 saniye 2 dakika diyen bayanlara bakma erkek arkadaşlarına sorsan ruh gibi yatakta yatıyorlar derler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bizde ilk zamanlarda cok kisa suruyordu. Ben dayanamiyordum acikcasi ama iliski surdukce ve daima seks yasandikca bu durum zamanla degismeye basladi. Afedersiniz simdi de tam tersine dondu. Ilk baslarsa 5 dk olan sure Şu an 20 - 25 dk araligina geldi. Tabi devam edilmek istenirse sure daha da uzuyor.
kişiden kişiye değişir ama öyle tüm gece yaparım böyle yaparım şöyle yaparım laflarıyla gezen erkeklerin 10 saniyedir
Cogul konismasakk
Bende istediğim kadar o konuda çok tecrübeliyim kendimi tutma konusunda ama bu kişiden kişiye değişir
her erkegin farkli nasil her kadinin islanmasinin veya bosalma suresinin ya da orgazmi farkli oldugu gibi
1 saatten az sürecekse üzerimi soyunmam. Hiç gerek yok
Normal de 20-30 dk arası , alkol varsa 40 dk bulur bu sadece birleşme süresi
Değişiyor benim bazen 10 dakika bazen 20 dakika 30 40 değişir psikolojik
Genelde değişir benim ön sevişme dahil 25 dk 15 dk ön sevişme 10 dk iccraat
seks sadece gir çık olsaydı süresi belliydi ama saatlere zevkleri yaymak için sevişmeyi bilmek gerekir bende süreç olayı yok
Değişir kadından kadına bile değişir mesela ben bir kızla 2 saat bosalamamistim
Erkekten erkeğe değişiyor şu kadar süre demek yanlış olur. 5 saniye 2 dakika diyen bayanlara bakma erkek arkadaşlarına sorsan ruh gibi yatakta yatıyorlar derler
Ben 3saat surdurup genelde botjyor seks
ben saatlerce yapıyorum
Hiç bitmiyo bende 🙈🙈
33 dakika sürüyor. Git gel 18
Bu kişiden kişiye değişiyor
Kişiye göre değişir bu benim ki uzun sürüyor
kadın bitti demeden bitmez
Erken boşalan 3 dakika sürüyor
Genel mi yoksa kişi bazlı mi
Genelde
On sevisme dahil 15 20
Performansa bağlı saatlerce yapılabilir.
Kaç dakika sürdürdüğünü bağlı
O anki duruma bagli, bazen 5 dk bazende 45 dk
Benim 15 dakikadan fazla sürüyor
kişiye göre değişir. sana kaç dk lazım
5 ya da 10 45 dk diyenlere inanma
Ön sevişme yarım saat zaten
1 saatten az sürerse şehir meydanına çıkıp eşek gibi anırırım. Ama eğer 1.5 saat sürerse sen çıkıp eşek gibi anırıcan. Kabul mü?
Beş felan
erkeğe göre değişir
20 en fazla oda