Hayalinizdeki tutkulu sevişme nerede nasıl kiminle dökülün bakalım ❤️🔥👀

Pamuk eller klavyeye ♥️🍷🥂
Hayalinizdeki tutkulu sevişme nerede nasıl kiminle dökülün bakalım ❤️🔥👀

Pamuk eller klavyeye ♥️🍷🥂
Tutkulu sevişmekten için önce uygun bir ortam olmalı bu ortam olarak dusu banyosu yatağı geniş bir ev ya da oda olmali birlikte guzel bir yerde yemek ve hafif içli içip eve ya da odamıza el ele gelip bir kahve içtikten sonradan, soyunup birlikte duş alıp önsevişme ile ilişkiye baslariz. Uzun süre duş altında sevişip yalaşmak tenler tene geçerken duş altında her yerine temas edilerek tutkusu artırılması gerekir. Sora havluya sarıp yatak odasında kurulayıp nemli vücudun dudak yanak gidik gerdan memeler göbek vagina topuğuna kadar opulmedik yakanmadik emilmedik yerini bırakmazsın 69 olup uzun uzun oralsekse karşılıklı tutkuyla oral seksi karşılıklı istekli olarak yapıp misyoner pozisyonunda giriş yapılmalı, sonra ters çevirip prone bone pozisyonunda devam etmeli, sonra dagy pozisyonunda yaptıktan sonra, kucağa alıp cow gril pozisyonu, sonra partner arkaya eğilip rodeo pozisyonunda hareketlenecek ve burgu pozisyonunda dönerek ters cowboy pozisyonunda enerjisini doyasıya atacak sonra kaşık pozisyonuna evrilip son olarak bacak omuzda en derinine içerecek wyni anda bosalarak tutkular tavanda birbirimizi kilitleyerek bitirirken bir süre kilitli kalıp aletle birlikte eller vücutta geçinmeye devam ederken dudaklar diller sevişmeyin tadını almalıdır
Tabi ki de arzulamaktır.. ve birbirlerini yükseltmeleridir.. ama her şeyden de önemlisi aşk ve duygu olmasıdır.. yani iki ruh tek beden de birleşmeli. Ben mesela kendim için konuşacak olursam.. her şey planlı gitmeli tabi ki de bazen spontane de gidebilir ama sevdiğim kadınla birlikteyken zamanın durmasını isterdim o an sadece o ve benim kalbim olmalı..
yavaş başlanmalı sonra da her bir detayı inceleyerek devam etmeli.. onun mutlu olması ve birbirimizi mutlu etmemizi görmemiz daha çok yükseltir bizi zaten 🌺
Sorunun cevabı kendi içinde gizli. İki tutkulu beden varsa yansın buralar😂
Samanlık bile alev alır , arabadaysa yedek yangın söndürücü bulundurmak lâzim. 😂
Aşk’tır, gerisi fasa fiso. Sevişmelerinin anlamsız, basit, tatsız, tuzsuz olduğunu aşık olduğun insanla sevişince anlarsın. Çünkü aşk bütün duyguları barındırır, arzu, tutku, şehvet, çekim, uyum vs. Tam anlamıyla orgazm yaşamadığımız bir birleşmeden “tutkulu” sevişme diye bahsetmek yanlış geliyor bana. Aşkla yapılan sekste; ruhun, bedenin ve bütün duygular o anda boşalır.
Çok güzel açıklamışsın, bende seninle aynı düşüncedeyim.
☺️🌸
🌺🙃
Cevap
10Cevap
İki insanın birbirlerine olan bitmeyen arzusu lazım. Yoksa tutkulu bir sevişme olamaz zaten. Bunun bir kuralı yok hisler yaşattırır kurallar değil.
İki tutkulu beden.. Yer, zaman, mekan pek önemli olmuyor bunlar olduktan sonra..
Göz teması bence... Her bir aşamada birbirinin gözlerine bakmak. Aldığı zevki gördükçe daha da haz almak 🤍
Kendimi nasıl hissediyorsam öyle yaşıyorum. Bazen öpmek bazen yalamak bazen ıssırmak dudaklarımla oynamayı severim
ten uyumu ve o uyumu yakaldığın sevgili kişisi ile kendini akışa bırakmak
Minibüste başlayıp sinamada dokunma ile devam edip kartal sahilde kayalıklarda seviştiğim bir an vardı öğün hala aklımda
Sevişme isteği ilk geldiği anda nerede olursa hemen sevişmeye başlamaktır. Zemin hazırlamaya kalkınca büyüsü kaçar
Kuralsız bir sevişme...
Taktik maktik yok. Bam bam bam
Kesinlikle
Eti Tutku ile hazza ulaşamaktır.
Estafurullah kardeşim, aniden gelen cevaplar valla.🙄
Yer mekanın öneminin olmaması
Yaptığımız mı yapmak istediğimiz mi
Romantizm.
önce bir sevişelim de :D
Alfa olmaktır
Çorapsız