1 yılkadınların çoğu gerçekten sevildiğini, aşık olunduğunu bilmek ve hissetmek ister.. oysa en iyi taklit yapan erkek bile bunu sevişme anında yansıtamaz.. sevişmeye odaklanır.. oysa aşık bi erkek tüm dikkatini ve ilgisini karşısındakini sevmeye odakladığından sevişmedeki orgazmı doruk noktasına penetrasyon olmadan ulaştırır.. geriye sadece zirveyi hissetmek kalır. uzansa zaten alabileceği bişeydir kadın için o an.. bu da pastanın üstündeki son dokunuş misali eklenen bir çilek gibi bütünün küçük bir parçasıdır..
Aşk, kadınların içgüdüsel olarak bu sebeple aradıkları bi duygudur. Erkeklerin neden çok azında bu duyguya yatkınlık mevcuttur? Aslında cevap bellidir. Henüz gözü açılmamış erkeklerdir aşka yatkınlığı olan. Genelde kadınların kendilerine yalan söyledikleri bi konuyu anladıklarında onları hemen aldatmaya yönelir erkekler işte bu durumdaki erkekler gözü açılmış erkeklerdir... böyle böyle onlarda yalancı olurlar.. Çünkü kendilerine yalan söylendi bi kere.. diyeceksiniz ki tüm erkekler böyle mi yalancı oluyor hayır.. annesinden başlar bu kandırma olayı. annesi çocukluğunda ona yalan söyler.. derken komşunun kızı.. bu erkek kullanıla kullanıla artık kullanılmamayı ve karşı tarafı kullanmayı öğrenir.
efendi erkek grubu ise gözü açılmadığından içindeki saf sevgiyi, aşkla yansıtabileceği kişiyi bulduğunda prensesler gibi davranarak yukarıda tariflediğim kadınların içgüdüsel olarak arzuladıkları duyguyu onlara yaşatırlar..
bütün bunlar bilinçli bi tercih mi yoksa şartların onlara sağladıkları imkanlar mı emin değilim. Ama şunu temin ederim ki ufacık olaylar birbirine bağlıyor durumları.. o küçücük olayları yorumlama şeklimiz hayatımızdaki kocaman değişiklikleri etkiliyor.
bütün bunları nereden biliyorsunuz derseniz bakireyim. Ancak iyi bi gözlemciyim. Bi de çok darbe yedim eşten dosttan.. sevgilim olmasını umut ettiğimden.. haliyle öğrendik bişeyler. Tespitlerim yılların birikmişliği ve gözlemlere dayanır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. önce karşılıklı olarak her iki tarafın da temizlik konusunda temiz bakımlı olması şartı vardır.
erkek cinselliğe hazır yaratılmıştır. ama kadın ilgi sevgi ister.
saçma sapan filmlere inanmayın. filmler kadını köle gösteren filmlerdir.
oysa gerçekte erkeğin kadına ilgi sevgi göstermesi gerek. kulak memesinden ayaklara kadar öpüp yalayarak kadını hazırlamalı şımartmalıdır.
genital organı yalayıp sulandırarak sulu sulu emerek kadını defalarca boşaltması gerekir.
sonra da kadının arzuladığı türde pozisyonlarla ilişki yaşamalıdır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle sana katılıyorum ama bunu bir görev olarak değil sevgi dilin bir çeşidi olarak birbirini ruhsal bedensel büyük bir tutkuyla milim saniye saniye yaşamanın verdiği o doğal akılta olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkatılıyorum kesinlikle, erkekler erken boşaldığı için kadınlar mahrum kalıyor o zevkten
101 Yorumla- 1 yıl
kadınlar hep ısyan hep ısyan ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılön sevişme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim..
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?,,,+
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl@handemine Saçma sapan erkekleri kendi harçatığınız süreçe tatmin edemiyecekler kendi ihtiyaçı karşılandığını çekip gitticek... bende herhangi bir kadın yapmadım.. ve erken boşalmada yok yapmamış kişi karşıma çıkarsa sadece ben istiyor değil o ne zaman isterse yapacam.. yaptığımda da ilki ön sevişmeye sonrada tatmin edeceğim orgazm olduğunda boşalıcağım... o küçüklerle takılmaya devam... :)
00 Yorumla
1 yılOnce kadini ni mutlu ediceksin seks den keyif alasin bak ondan sonra Neler olur zaten
03 Yorumla- 1 yıl
Kadin mutlu olmazsa zaten Erkek bitiktir
- 1 yıl
Tsk ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılZevkine bak keyfini yaşa.
Tek kural bu 😄 erkekler hayır kurumu mu önce kadını mutlu etsin
00 Yorumla Kadının kendinden önce erkeğini memnun etmesidir tabi
07 Yorumla- 1 yıl
bak şimdi gereksiz, erkekler çabuk boşalır bu biyolojide de var ve bir erkek olarak bunu biliyorsundur bence bilmiyorsan eğer araştır. Kadinlar daha geç bosaldigi için yarım kalmamalı yarım kalırsa eğer her gün ağlarsınız aldatıldım diye. Yani konunun cinsiyetle alakası yok biyolojik bir durum bu, anladın mı boş insan?
- 1 yıl
Bak şimdi ömründe babası dışında erkek eli tutmayan çılgın bakire ergen, hemcinslerin max 45 dakika 1 saatten fazla dayanamaz kurur. Kuruduktan sonra demirden dalga olsa sokup devam ettiremezsin seksi. Sağda solda okuduğun, gerçek dışı hikayelere bakarak gerçek ilişkileri anlamaya çalışmanı, çılgın bakireliğine veriyorum ve gülüp geçiyorum. Önce erkeği tatmin et, sonrasında sen ve cinsiyetin nasılsa tatmin olursun düşük zekalı boş karakter :d
soruya gerekli cevap verilmiş modalar soruyu silin lütfen
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Katılıyorum kadında erkekte mutlu olmak ister
00 YorumlaTabi ki yemeğe hızlı değil yavaş başlamak daha önemli, bodoslamadan dalınmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Partnerini mutlu ettiğini görmekten alınan zevk büyüktür erkeğin orgazmindan
00 Yorumla
1 yılYok yaa kadın niye erkeği memnun etmiyor kendinden once
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAynen öyle olması gerekir. Erkek zaten zevkini alır her türlü bundan.
00 Yorumla
1 yılEvet erkek çabuk memnun olan bir varlık bu sebeple daha sakin olmalı yavaş gitmeli
00 Yorumla
1 yılhttps//youtu. be/dM0n9Ek-D2M? si=K5OBAlVviKLQPlkb
18 Yorumla- 1 yıl
Senden bi iyilik isteyebilir miyim? burada temiz abazan olmayan arkadaşlarım var senin mesaj kutusu patlamıştır hepsini tacizden şikayet edip banlatır mısın? Şansları yükselsin 😀😀😀😀
- 1 yıl
Abazanlar engeli yiyince kadınlara yazanlar azalıyor bunlarında şansı artıyor ön plana çıkıyor 😀
- 1 yıl
Sen benim reel yaşantımı görseydin yok artık dersin 😀😀😀
1 yılKurallara bağlı kalmamak? 🙃
52 Yorumla- 1 yıl
Düzgün partner seçememişsin diye yorumladım
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılKadını memnun etmektir zevk almasını sağlamaktır
00 Yorumla Kadınımın altımda orgazm olusunu izlemek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kadını düşünmeli erkekkkkk
00 Yorumla
1 yılRakibe sert girmek yasak
00 Yorumla
1 yılKuralmı varmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
1 yılBuna uzun bir ön sevişme demeliydin ⚡
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Delice yalamak, emmek...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 656 cevap paylaştı.
1 yılUzuuun sürmesii ve kesinlikle oral
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. 2 tarafında iş bittiğinde mutlu olması.
00 Yorumla
1 yılBencil olmayan partner dir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle öyle haklısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Sulandıradacak şelale gibi yapacak kadını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılBen şahsen partnerimi rahatlıtıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKatılıyorum
00 Yorumla
1 yılKatılıyorum
00 YorumlaKadının suyunu getirmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAynen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSert sevişme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet dogrusu bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOral sart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılKural yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar