Beni sevdiğinden eminim, sizce seven cinsellik düşünmez mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz sevgilimle yoğun çalışıyoruz sırf o işi yapmak için buluştuğumuz zamanları biliyorum devir değişti, yok dokunmaya kıyamaz, yok bilmem ne ayaklarını geçicekler. Sevgilim bana dokunmazsa ben ona dokunmazsam gider aldatırım bile. Seven adam daha istekli olur. Ha şöyle ayırt edersin eğer ısrarcı davranmıyorsa şayet gayet seviyordur
94 Yorumla- +1 yıl
Zinq
Cevap sahibi+1 yılEvlilik dediğimiz olayı seksten ibaret biliyorsunuz gerçekten şaşırtıcı. Seks yapmak için yazılı imzalı belgeye ihtiyaç yok, spontane gelişen bir olay. Evlenince doya doya yapmama gerek yok istediğim her an sevgilimle kucak kucağayız. Sana da tavsiye ediyorum sen bir gerginsin ye biraz kendine gelirsin🫶🏼😅 @Asena_1
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu devirde birçok kişi Aşk'ın cinsellik olmadan yaşanmayacağını söylüyor, ama bence gerçekten seven insan sevdiği kişi hakkında asla cinsellik düşünmez; çünkü Aşk yürekle yaşanır, y. rrakla değil...
39 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik hayvani bir duygudur ve hayvanlar da Aşk'ın ne anlama geldiğini bilmezler.
- +1 yıl
İyi o zaman aşık olup evlenince 31 çekmeye devam edersin, aşkıma kıymayım diye.
Ayrıca bilgin olsun bilimsel olarak insan da hayvan kategorisine girer.
Bak mesela sen de kendi doğana uyup senden farklı düşünenlere bütün hayvani duygularınla giydirip durmuşsun.
Sen de bir hayvansın küçük Ömer. 😉 - +1 yıl
Ama insan her ne kadar hayvan kategorisine girse de düşünen, iradesi olan bir canlıdır. Mesela hayvanlar yolda giderken yolun ortasında s. çarlar, ama sen hiç yolda yürürken yolun ortasına s. çan bir insan gördün mü? 😂
- +1 yıl
Bunu " İnsanlar da hayvan kategorisine girer " diyerek geçiştiremezsiniz.
- +1 yıl
Bana mı katılıyorsun?
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi eylem gerektirir 👍
Seviyorum demekle olmaz, seni mutlu edecek bir şey söyle ve izle örneğin çikolata seni mutlu ediyorsa ve biliyorsa arada bir çikolata alıyorsa sana eylem var demektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeven sevdiğiyle değil de başkasıyla mı cinsellik yaşamalı sence?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu insan sevdiğini arzular. ama adam gereçkten seviyor mu bilemeyiz. bazı beyinsizler damacana ile kadını bir tutacak kapasitade beyinsiz olunca emin olamıyoruz durumdan
10 YorumlaNiye düşünmesin ya noluyo sanki erkekler değer verdikleri kadınlarla birlikte olmuyo mu gerçekten sevince cinsellik olmuyo mu oluyo gayette yaani
20 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünen biri evlenmeden cinsellik düşünmez yaşamaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek sevdiğiyle seks yapmayı ister. Bırakın artık şu saçmalığı. Başkasıyla mı yapmayı istesin seni seviyor diye?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç birşeyden o kadar emin olma.. babana bile guvenmeyeceksin bu hayatta benimkide öyleydi gözümün önünde ağladı hatta seni çok seviyorum kaybetmek istemiyorum seninle evlenicem dedi ama o terk etti beni
02 Yorumla- +1 yıl
Verdin mi ya sende
Cevap sahibi+1 yıl@tugrul3461 verdim oldu mu
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılseven sevdigine sevgisini farkli sekillerde dile getirebilir demek ki senin ki bacaklarini omuzuna alinca sevgisini belli ediyor 😂😂
00 Yorumla Seven düsunür cinsellik seninle beraber neticede bu cok normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır seven insan da cinsellik düşünmeli sevgilimi çok seviyorum ve her gece onunla cinsellik düşünmeden uyumuyorum o da beni çok seviyor aramızdaki çekim çok yüksek
00 Yorumla
+1 yılYakin da evleniceginiz için yolunu yapıyor bence şimdiden seni arzuladigini göstermeye çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılDusunur ya niye dusunmesin türk toplumu sevgiyle Seksi ayri gibi dusunuyor ama sexle aşk iç içedir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünür canım niye düşünmesin. Sevdiğin ile yapacaksın.
00 Yorumla Neden düşünmesin? Ama sadece cinsellikse düşündüğü o zaman sevgisinden şüphe edebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Düşünür yapar da bir. sorun görmüyorum bunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Cinsel istediğini ve istegini bilir saygı duyar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven insan arzular elbette ama yine de bir sınır koymak gerekir
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar süredir berabersiniz yani baştan beri mi böyle yoksa sonradan cinselim yaşadığınızdan beri mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seviyordur ama cinsellik seviyorsunuz normal bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünaha girip de beni cehennemlik yapacak olan adam, evet, beni sevmiyordur. En büyük aşk ALLAH'TIR. Sevgilim de evlilik olmadan bana dokunmaya çalışırsa beni düşünmüyordur, kendisini düşünmüyordur, yani bana aşık değildir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuda bişey mi ben farklı fanteziler seviyorum bana uyumasını isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven kişi cinsellik düşünür. Ama ilk amacı o olmaz. Konu zamanla oralara gelir
00 YorumlaDüşünmezse sıkıntı insan sevdiğini arzular
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTc toplumunda düşünmez kanka, eskorta gider yine de sevdiğini s2mez 😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo biz de evlenicez aileler tanıstı ve nerdeyse her bulusmada biz de cinsellik yasıyoruz ne var bunda
00 Yorumla
+1 yıldüşünür düşünmüyorsa sıkıntı vardır
10 Yorumla
+1 yılEvlenicez derken nişanlımisinz
10 YorumlaSeven insan bekler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünür de evlenmeden olmaz, olmamalı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. evlenmeden verdin mi yoksa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Düşünür ama önceliği olmaz
00 YorumlaParçalar bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar sıklıkla buluşuyorsunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıltemel onun uzerine kurulu ise sorun var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Değişir o duruma göre
00 Yorumla
+1 yılSeven düşünür ama dokunmaya kıyamaz kıymamalı da
00 Yorumla
+1 yılNe alakaa sevince daha çok düşünür
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte daha cok olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnikah tarihi aldıysa seviyordur
10 Yorumla
+1 yılNe fark eder vermişsin zaten🤣
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu düşünmek için geç mi kalmışsın ne 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenin rahat takılın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen çok da evlilik hayallerine kaptırma yine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğiyorsa
ardına bakma00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral mi icine mi giriypr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu kişiden kişiye değişen bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evliliğin stajı yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılNe kdar ileri gidiyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni bozmuyor sadece kalça arasindan git gel yapıyor
- +1 yıl
Anladım peki senn düşüncen nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince duser bu seks istegi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yokya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmez
00 Yorumla İlk onamı verdin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDusunur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHobaaaa amaç buna evrilmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Düşünür
00 Yorumla
+1 yılUykum geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlen miyecek zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep mi oluyor
05 Yorumla
Soran+1 yılHep.
Cevap sahibi+1 yılDüşünür
Cevap sahibi+1 yılDdm gelir msin bi
Cevap sahibi+1 yılUykun yoksa
Cevap sahibi+1 yılGryo mu içine hiç
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle evleneceğiz yakında, buluşmalarımızda hep cinsellik yaşanıyor. Sizce seven cinsellik düşünmez mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat