Nişanlandığımız andan itibaren sevgilimle doğru düzgün konuşamaz olduk. Seks aşağı seks yukarı ya. Artık geri dönüşü olmayan bir yola girdik, cinsellik yaşamalıyız diyo. Bu ne ya? Ben bu adamla sevişmek zorunda mıyım, nişnalılığın kodu bu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle sevişme, nikahın oolsa bile düğünün olmadan ya da merasim. Olduktan sonra aynı eve birlikte girdiğiniz bilininceye kadar sakin sevişme , yüzeysel de olsa sevinme, anladığım kadarıyla ileriyi geriyi pek düşünen bir tip değil. Yarın bir sorun olsa ortada kalakalirsin yıkılırsın. Nisanlilikta cinsel ilişki söz konusu değildir çok istiyorsa ver yüzüğü eline tekmeyi yapıştır.
260 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAsla bunu yapma. Bu zamana kadar beklediniz, bundan sonra da bekle. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Ya senden vazgeçerse, ya ölürse, ya o ölüp gittiği halde hamile kalırsan. Sakın sakın nişanlınla böyle bir hata yapma.
150 Yorumla
Ne münasebet zorunlu? Yaşanacak şeylerin sınırları kişiden kişiye değişir. Bunun tek bir doğru cevabı yok. Senin ne istediğin önemli. Rahatsız oluyorsan tatlı dille bunu söyle.
111 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı cevap👏🏻
+1 yılZorunlu değil ten uyumu açısından bazı şeyler yaşamak gayet doğal. Bundan çekinme bence evlendikten sonra mutsuz bir cinsel hayatın olacağına yolun başından dönersin
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
94Cevap
+1 yılYani tabii nişanlılık döneminde seks yaşanacak diye bir zorunluluk yoktur bu iki kişiye göre değişebilen bir kavramdır Yani iki tarafında isteğine kalmış bir durumdur Ama tabi şöyle bir durum var ki Sürekli seninle seks konuşması ve başka bir şey konuşmaması akıllarda Ciddi anlamda soru işareti bıraktırır Tabii ki
150 Yorumla
+1 yılValla seni bilmem de bana ters bu tarz insanlar. Nişanı cinselliğe açılan bir kapı olarak görüyor sanırım senin ki çok aptalca ya. E zaten evleniceksiniz sık dişini ne bu ya çocuk oyuncağına döndürdüler işi. Gerçekten seven adam bekler. Keyifli geceler.
50 YorumlaZorunlu değil yaşamak ama konuşmak iyi olur. İnsanların beklenti, korku, istekleriin kırmızı çizgilerini birbirleriyle paylaşmalarında ne kötülük var ki? Adam kocan olacak sonuçta.
80 Yorumla
+1 yılMerhaba kardesim tek bisey soracam
Genelde nişandan sonra imam nikağı kıyılır
Kıyıldımı cevabın hayırsa
Şehvet konuşamassın dil in zinası sehvet konusmaktir
Onunla yatamassin direk zinaya girmiş olursun
Nisanlin müslümansa bunu ona hatirlat
Zina sadece üreme organı ile degildir30 Yorumla
+1 yılBenim ablam resmi nikahını yaptı evini düzdü.. Düğünden sonra geçeceklerdi.. Düğün olmadan 1 hafta önce boşandılar.
Yani nişan geri dönüşü olmayan yol değil.. Yanlış bir seçim yaptırmasına izin verme. Üzülen sen olursun80 YorumlaBu ne saçma sorudur, kimse seni birşeye zorlamıyor ve zorlayamaz, mecbur değilsin nişanlıyken yapmaya, istemiyorsan yapmazsın konuşmak istemiyorsan konuşmazsın, fakat sevişmek istemediğin kişiyle evlenme planları kurman tuhaf değil mi?
Hani sabretmeyi tercih etsen evlenmeden olmaz desen anlarım da, sevişmeye mecbur muyum diye düşünmen anlamsız, sanki evlenince yatakta satranç oynayacaksınız asdagagsggs20 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama nişanlın hafif odunsu galiba geri dönüşü olmayan bir yola girdik, sevişmek şart, kemerleri sıkı bağla,!!
Gerçi bu durumda kemeri sıkı bağla demesi teorik açıdan pek mümkün görünmüyor ama neyse ☺️ nişanlılığın kodun da bir şey yok... Neyse ben susayım dilim sivrilmeye müsait şu an bu konular da özellikle20 Yorumla
+1 yılEvleneceğiniz için senin cinsellik hakkındaki görüşlerini, fikirlerini merak ediyor normal olarak çünkü o yoldasınız konuşmanda bir sorun yok cinsellik istemediğin müddetçe de yaşamazsın seni zorlayamaz ama sevin en azından cinselliği nişanlanmadan önce sorup istememiş sırtlan değil.
10 Yorumla
+1 yılBak kuzum nişanlı ya da evli değilim ama şunu diyebilirim sana sen kimsenin seks kölesi değilsin. Erkek kısmi islamdaki kadın kocasının cinsel isteklerini yapmalı cümlesini duymuş ya. Tamam kadın koledir. Ama seks kölesi. Ha bu ara anal oral ne varsa ters düz seni becermenin yoluna bakar
13 Yorumla- +1 yıl
İslamla ne alakası var , dindar olmayan erkekler nikahsız her şekikde yapıyorlar.
Dindarlar dan bazıları imam nikahıyla yapıyor.
Bazısıfa hiç yapmıyor ama bu durumun islamka alakası yok.
Daha aralarında nikah yok bu sebeble o dediğin geçerli değil - +1 yıl
@hayalimatmazel iyide bu kuzum ne oldu da birden nişanı yapınca adamın seks dürtüleri tavan oldu. Dünkü bebeğim dediği kıza birden şöyle severim bu kadar severim diyerek görevlerini tebliğ etmeye başladı. Ben bunu yazan kıza derim ki şimdiden ağırlığını koy yoksa ipini verdiğin adam seni köpeği gibi kullanir
- +1 yıl
@hayalimatmazel pardon telefon yazımı otomatik düzeltmiş severim kelimeleri severim olacak
Seks yaptıktan sonra nişanı atma ihtimali yok mu? Var. Belki de amacı budur. Göstermelik bi nişan yaptı ve amacı seks yapıp sonra da seni terk etmek olabilir. Düğün yaza olacaksa nikahı erken kıyın böylece bu ihtimali düşünmeden kocanla istediğini yaşarsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yooo ne zorunluluğu? Hatta evlendikten sonra bile bunun yapmak gerekmez.Çocuk sahibi olmak istediginde boş kabı ver eline doldursun spermiyle, sana dokunmasina izin vermeden hamile kal. Bu senin en doğal hakkin. Evleneceksin diye birinin altına yatmak namussuzluktur.
00 YorumlaSakin yapma. Ne olacağı hoc belli olmaz. Oldu ki evlendiniz adam bunu yüzüne vurur. Oyle erkekler cok. Başkasıyla nişanlı olsaydın onla da yatardın der suratına vurur. Kimseye güvenme. Seviyorsa evlenene kadar bekler. Sırf onu mutlu etmek icin de yapma. Emin ol başına ne geleceğini bilemezsin. Nişanlın da olsa güvenme bu konuda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda bazı insanlar saçmalıyor terketmek kolay değil belli seviyeye gelmişsin aileler tanışmış Nişan atılmış sırf seks konuşuyor sürekli diye terketme... güzel dille rahatsız olduğunu söyle anlayışla karşılayacaktır diye umuyorum baktın alttan alttan mesaj veriyor eskisi gibi hafif bir yakınlaşma olabilir diye düşünüyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Cidden çok haklısın ya bu sitedekiler öyle kolaymış ki terk et boşver başkasını bulursun diyorlarki
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişan sonrası seks elbet zorunlu değil ama siz bir yolunu bulup imam nikahı kıyın. Helali olmadan cinsel konulara girmek eğer önem veriyorsan bu kutsal müesseseye dinen haramdır. Temelini sağlam ve helal at. Ne olmuş ki lavuğa aklı hemen skn e varmış. Al da kurtul len diycen olmuycak
10 Yorumla
+1 yılGelin ata binmiş ya nasip demiş düğün olabileceğini kim garanti edebilir ki binlerce insan var nişan döneminde ayrılan istemediğin şeyleri yapma tavrın tarzın net olsun ona da söyle akıllı ve sabırlı olsun 🙄
30 Yorumlanişanlıyken ne zorunluluğu olacak ki. evlenmediniz daha. ya nişanı atarsanız ne olacak. nişanlılık dönemi birbirinizi tanıma dönemidir. her nişanlanan evlenmiyorki
30 Yorumla
+1 yılSaçmalamış ve gerçek yüzünü ortaya çıkarmış. Ağırlığını koyup mevzuyu kapatman lazım. Orta Asya'dan beri gelen Türk torelerine uygun değil. Ama niyetin varsa da kimse bsy diyemez. Sadece pişman olacağın şeyleri yapmamani tavsiye ederim.
10 YorumlaNişan evliliğin kapı eşiği gibibir şeydir ama evin içi değildir. Dolayısıyla bir çok şey konuşulur bir çok şey isteğe bağlı olarak yaşanabilir ama istenirse ha cinsel konuları konuşmak insanı evliliğe hazırlar ama iki taraf da istemeli bunu.
10 Yorumla
+1 yılValla herşey hazırken 2 hafta kala ayrılan çift gördüm nişana güvenme derim
61 Yorumla
+1 yılZorunlu ne yaa öyle saçmalık mi olur karşılıklı istek önemli yoksa tecavüz olur onun adı seks değil..
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kesinlikle yaşamamalısınız.
Bu konuda kendisini mutlaka uyar.
Bundan rahatsız olduğunu da mutlaka söyle.
.20 Yorumla
+1 yılAslında zorunlu değil ama genelde erkeklerde libido patlaması olduğu için dayanamıyor, hatta şimdi sevgili iken seks yapanlar bile var ama bunu zorla yaptırmak doğru değil zaten kadın seks objesi değildir.
00 YorumlaDönülmez yol ne alaka be
Ölüm mü ki dönüşü olmasin.
Ben kadın olsam böyle düşünen biriyle evlenmem.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlılık döneminde bu gibi teklifler sunulmamalı çünkü nişan atmak boşanmaktan daha kolay. Nişana kadar bekleyen düğüne kadar da bekleyebilir.
30 Yorumla Nişan da olsa neyine güveniyor zırtapoz yarın ayrılsanız nişan atılsa ne olacak olan sana olacak ona bir halt olmaz
30 YorumlaEvlenmeden g*tten verip namus ayağı yapan çok kişi var burda. Ben bu adamla yapmak zorundamıyım dediğin kısma takıldım, yapmam dediğin adamla niye evleniyorsun, yoksa derdin para mı diye bir düşündüm.
10 YorumlaDeğil elbette lakin birbirinizi tanımanız açısından faydalı olacaktır bir ömür yaşanacak uyumsuzluklar varsa ortaya çıkmış olur ama çok konuşup abartmamak gerek çünkü sıkılmışsın
10 YorumlaNişanlısınız diye birliktelik yaşamak zorunda değilsiniz. Istemiyorsan bunu net bir şekilde belli et. Onun konuşma amacı evlenince nasıl bir cinsel hayatınızın olacağı merakı.
10 Yorumlaseks hayatınız yoksa gereksiz. öncesinde varsa dinlemen gerek. evlenince de aynı olucak. fakat bakire falansan, cinsel hayatınız yoksa ilişkiye girme. sağları solları belli olmaz
10 YorumlaTekmeyi koyacan anam. Kimse için cinsel obje değilsin.
40 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok. Tepkini göster. Nişanlandın diye kimsenin altına yatmak zorunda değilsin.
O kadar beklemiş. Biraz daha beklesin..20 YorumlaEvlilik icin o kadar stres, zaman, masraf edecek. Yatakta onu mutlu edip edemeyeceğin uyum vs bilmek hakkı. Yolun neresinden dönerse kar. :D
20 Yorumla
+1 yılne alaka ya? nisanli ve ya sevgili ayni sey sayilir eger nikah kiyilmadiysa. konusmak istemiyorsan bu mevzulari acma dersin olur biter. zorla konusacak degil ya. zaten sen istemedigini bildigi seyi zorla yapiyorsa bu iliskide problem var demektir
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir zorunluluk yok tabi, severek nişanlanmadınız mı? Nişanlının konuşmak istemesi de doğal abartmamak şartıyla. Abartmaktan kastım her dk da cinsellik olmaz.
00 Yorumla
+1 yılKimse seni zorlayamaz. Belli ki asıl amacı cinsellikmiş ben olsaydım yol yakınken bırakıp kendi hayatima devam ederdim. Yoksa bir ömür böyle geçmez, kadın yıpranır..
00 Yorumla
+1 yılOna istemiyorum diyemezsin artık kötü hisseder ama onu güzel dille ikna edebilirsin olmaz evlenmeye az kaldı vs bekle daha güzel şeyler olacak simdi olursa güzel olmaz falan de soğut onu.
00 Yorumla
+1 yılSeni cinsellik için mi alıyor? Böyle mi hissediyorsun. Çünkü öyle bir izlenim veriyorsun.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılasla degil ilişki yaşayıp sonra nişanı atıp kızı ortada bırakan çok var?
30 Yorumla Kıstas nişan değil... Ben ilk görüşte yaşadım, bana kalırsa siz takıntılısınız, kimi paketlerde bile deneden almayınız ibaresi bulunur...
10 Yorumla
+1 yılya karşılıklı bir çekim olurda bir şeyler yaşarsın
ama sırf bütün durumu ona bağlamak saçma..
yani nedir bu ısrar onu anlayamadım bak10 YorumlaYoo öyle bi zorunluluğun yok evlenene kadar bekleyebilirsin istersen ve sen yaşamak istemiyorsan o da evlenene kadar beklemeli
10 Yorumla
+1 yılGelin ata binmiş ya nasip demiş bence nikahtan önce hiç bişiy yaşama derim sana sen beni dinle
20 Yorumla
+1 yılYaşama tabi ama bu dönemde konuşun tanıyın birbirinizi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişme ama konuşmakta bir sakinca yok aksine faydası var. Birbirinizin neyi sevdiğini neyden tatmin olduğunu neyi sevmediğini bilmelisiniz. Sexting yapmak buna yarıyor işte sonra yazıyorlar yok tatmin etmiyor yok yalamıyor diye.
00 YorumlaHayır kesinlikle seks yapmak zorunda değilsin. Aşağılık kompleksi olan erkeklerden nefret ediyorum! :/
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOneki yatıp sevişip seks yapanlar bile var beden olarak tanımakta önemli ilk gece. önüne bi canavar cıkmasın sonra
00 Yorumla
+1 yılCinseliği itici gören Dişiler Panda ülkesinde Pembe bir küvette yaşasın o zaman😒
10 Yorumlahiç yapmadıysanız benden tavsiye yapma niianşılılık hali ne olcağı belli olmaz ayrılırsınız kalırsın öylece
10 Yorumlaöncede de vardır ama dememiş nişanda dolayı rahat olduğu için sana teklif ediyor yapıp yapmamak sana kalmış kimse zorla yapamaz
00 Yorumlahayir degil ne mağlum yarin nisani atmayacağı akilli ol yanlis birsey yapma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlla yapman şart değil konuşabilirsiniz bunda sakınca yok bence
10 Yorumla
+1 yılnisanliyken seks olmaz ileride yapin evlenince adam akilli konusamiyonuz mu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl sabrettiyse bunca zaman. Siz düğün gecesini hastanede geçirirsiniz bel kırar abazaliktan
10 Yorumla
+1 yılsakin kabul etme bune simdiden su koyverdi acelesi ne. belki Nisan bozulcak.
10 Yorumla
+1 yılÇok itici , evliliği bir kez daha düşün böyle biriyle. İstemiyorsan zorlamaya hakkı yok
10 Yorumla
+1 yılİstediğini verirsen yarı yolda bırakabilir dayan az daha
10 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar yapmazsan beklerse seni seviyor demektir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeri dönüşü olmayan bir yol? Sanırım asla ayrılmana izin vermeyecek, dikkatli ol umarım kötü olaylar yaşamazsın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin evlenme sebebini nişanlılık döneminde daha iyi anliyorsun
Sana değer veren zaten bu kızı edicek ama evlenmeden ölürsem diye düşünür. ski kopsun.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. İleriye gitmeden nefesini hisset. ten uyumu için. Uyumsuzluk olursa içine sinmezse sal gitsin. .
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nişandan sonra sevgilim sürekli seks konuşmaya başladı. Nişan döneminde cinsellik yaşamak zorunlu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım