Bak siz gende güvenmeyin burada denk geldim kiz sormuştu gene adamın biri bunlara gay demiş bunlarda rahat rahat 1 sene soyunup giyinmislwr yaninda 1 sene sonra gay olmadığını öğrenmişler sizde katakulleye gelmeyin diye dedim
Ben birde gece rahatlıklan yanayım kısacık kasiklarimda duracak kadar kısa şort ve askiliyla yatarım öyle alışmışım. Bi erkeği tetikler mi bu yakın arkadaşta olsa?
Sende iradeliyim ayağına hem seksi giyincen hem aynı yatakta yatcan sonra benim suçum yok sen beni becerdin dicen... Karakter diye de bişey var azıcık araştır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aseksual Teşhisi ortadan kaldırınca gelemeyen pişmanlık hissi
Kesin öyle olduğunu biliyorsun diyelim?
Asekdüelde olsa erkek sabah ereksiyonu olur aleti kslksr bir yerine bstar matar
Yok emin olma öyle sakat işler !!! kalkmayan penis yok dünyada 😹😹 aseksüel meseksüel filan boş laf
Kalabalık bayram seyranda yer yataklarına yatırıyorlardı kalkmadığı olmuyor dinlemiyor kimseyi
Karşı cinsle olursa uyurum çünkü benimde pek farkım yok.
Aynı yatakta yatıp aseksuel olduğunu da bilmek fena sıkıcı olur
Bu arada yatacağım kişiyi aseksuel kadın olarak düşünüp yazdım
Adamın aseksuelligini bitirmek istiyorsan uyu
Aseksüel öyle kolay biten bişey değil zararsız olur
Sen gende deneme derim lan aseksuel se senle niye yatmak istiyor hic düşündün mü?
Biz teklif ettik ya eğlencesine 😅 oda bizden gibisinden utandı istemedi amaekabul etti gibi
Bak siz gende güvenmeyin burada denk geldim kiz sormuştu gene adamın biri bunlara gay demiş bunlarda rahat rahat 1 sene soyunup giyinmislwr yaninda 1 sene sonra gay olmadığını öğrenmişler sizde katakulleye gelmeyin diye dedim
Tabi siz bilirsiniz
Aseksüel değildir o 😄 uyanınca yazarsın buraya
Sen bence azgınlıktan soruyorsun bunları.
Alakası yok
Peki canım
Ölüyü diriltme de 😂
Aseksüel erkek zararsız değil midir?
Neye göre aseksuel olmuş ama alet kalkmiyorsa zararszdr ama alet kalktığı halde ben yapmam diyosa yalan söylüyor
Ay bilmiyorum o kadarını
Ben birde gece rahatlıklan yanayım kısacık kasiklarimda duracak kadar kısa şort ve askiliyla yatarım öyle alışmışım. Bi erkeği tetikler mi bu yakın arkadaşta olsa?
Yav git bacım vereceksen ver sende bu kaa oyuna gerek yok
İrade diye bir şey var insanız ya hani?
Sende iradeliyim ayağına hem seksi giyincen hem aynı yatakta yatcan sonra benim suçum yok sen beni becerdin dicen... Karakter diye de bişey var azıcık araştır
Çok mecbur kalsakmi?
Evet
Belki
Asla güvenmem
Neden peki açar mısın biraz?
Deepinloves dm gelir misin
Aseksuel garip bir yönelim ama asla güvenme derim
Tehlikeli bir oyun bu!
Mecbur kalsam yatardm ya sen
Sen yaptnmi
Yıllar önce evet
Oldumu bisey
Hayır çünkü zararsızdi. Yaz olduğu için bildiğin kısacık mini şort ve askılı vardı hemde yinede bişey olmadı mışıl mışıl uyuduk
Vayy be
Hiçmi tepki vermedi😊
Hiç hani bildiğin kız gibi uyudu.
Halen öylemi bu kisi
Muhtemelen
Musaden olursa bisey sorcm burada değil ama olur mu
Olrmu
Asejsüel ne ya
Hayır