Seks dürtüsü kaybetmek
Tat alma duyusu kaybetmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence seks Dürtüsünü kaybetmek daha kötü Hasta anımda bile açıkçası hatta corona iken bile seks Aklımın hep bir tarafında vardı bir şeylerden tat almak çok da önemli bir şey değil bence seksin yanında😂.
Tat alma duyusunu kaybetmek daha kötü bence, seks yapmayınca kimse ölmüyor, hayat yine devam ediyor lakin hiçbir şeyin, yiyeceğin tadını alamamak daha kötü, yudumladığın kahveden keyif alamamak mesela, insan tat duyusunu kaybettiği vakit ot gibi yaşar hayatı. Sekste bir bakıma tat almaktır, tat ve haz aldığın bir durum zevk verir sana, tat duyusunu kaybettiği vakit kişi seksten haz alamaz ki, çünkü seks bütün duyularla yaşanır, seks dürtüsünü duyular harekete geçirir, duyular sayesinde de kişi seksi daha iştahla yapar. Duyuların varlığı daha mühim diyorum, seks dürtüsünü de harekete geçiren duyular çünkü.
Cevap
25Cevap
Korona döneminde tat dugum kayboldu ve cidden hayat zehirdi. Cinselliğin olmayışı bedende bir zarara yol açmaz. Sakin bir hayat olur. Cinsel dürtü gidebilir
Bence aşkı bulamamak yani hayatta bir kere bile sevilmemiş olmak ve yalnız kalmak daha kötü.. çünkü seks önemli değil zaten.. vücudun ihtiyacı.. ben umursamıyorum.. tat alma duygus8u da aynı şekilde anlamı yok benim için. çünkü yemeklerden bile zevk almıyorum hayatımda hiç.. ama aşk olsaydı en azından o zaman yaşadığımı hissedebilirdim ben bu dünyada..
Beklemediğim bir soru daha. Hangisini kaybedersek kaybedelim eksik oluruz. Hepsinin farklı bir anlamı var.
Sevdiğine cinsel istek duymazsan yarım kalırsın. Karşındakininde bir beklentisi olur. İstemeyerek yaparsan 2 taraf içinde işkence gibi olur. Kendini kötü hissedersin. Kadınlık/erkeklik olarak kendi sorgulamaya başlarsın. Eleştirirsin.
Bir yemeğin tadını alamazsan sadece yaşamak için yemek yemiş olursun. Farklı lezzetlerin tadına baksan bile hiçbir şey anlamazsın. Aklından hep "Acaba tadı nasıl?" diye geçer.
Bunlardan birisi eksik olsun insan karşı tarafı kıskanır aslında ve "Ben neden böyleyim?" der.
Yine mi şaşırttım
Şaşırttın. Bu aralar derin düşünüyorsun gibi.
Her zaman
İkisi de birbirinden kötü. Sonuçlar eşit çıkarsa en doğrusu olur.
Dürtüyü kaybetmek kandaki serbest dolaşan testosteron seviyesiyle ilgili, depresyona girmene neden oldularsa zaten dürtü kaybı kaçınılmaz. Sadece dürtü değil hafıza kaybı halsizlik gibi yaşamıyor hissettirecek şeyler yaşarsın. Neyseki çözümü tıbbi olarak mümkün.
Tat alma duyusu eşine bağlı, partner hesabı gidersen bir süre sonra kokonalar tat alma duyunu kaybettirir. Her zaman özel ve heyecan verici türde eşin olursa tatsızlık yaşamazsın.
Tat alma duyusunu kaybetmek kötü...
Ben inselim. Keşke seks dürtümü kaybetseydim. İstediğin zaman partner bulamadıktan sonra ya da maddi manevi sebeplerden dolayı evlenemedikten sonra seks dürtüsü insana bir şey kazandırmıyor. Ancak mastürbasyon ve p*rno bağımlılığı yapıyor.
Her zaman seks yapamıyorum param olup kaliteli bir eskort bulamadığım sürece ama her zaman yemek yiyebildiğim için, çay içebildiğim için tat alma duyusuna her zaman ihtiyacım var.
Tat duygusunu kaybetmek daha kötü.. Tat duygusu herşeyi kapsıyor.. Seks de de büyük bir önem arz ediyor.. Mesela seks de sevdiğin kadının ya da adamın tadını da alamamış olacaksın.. Oral seks yapıp tat alamamak çok daha kötü diye düşünüyorum..
İkisini de kaybetsek.. ölmeyiz.. zamanla alışır insan.. tıpkı herşeye alıştığımiz gibi.. fakat seks dürtüsünu kaybettiğim zaman bundan sadece ben etkilenmiş olmam.. biri varsa hayatımda bu mevcut ilişkimi de fazlasıyla etkiler.. hatta ilişkinin sonunu getirir.. ikiye bir oyla seks galip gelir.. seks en baskın dürtüdur.. hatta kimi zaman bırak yediğin şeyden tat almayı.. açlığıni unutturur insana..
Bu soru beni çok düşündürdü ya :) valla ben seks dürtüsü dicem galiba.
Görüşleri okudum da herkes yemek peşindeymiş yalaaaaaaaaa.
Bu soruya hiç düşünmeden tat alma duygusu derim. Cinsel dürütlerim kaybolunca yiyip de yaşamanın ne anlamı var. Hayatımda cinsellik yoksa ölürüm daha iyi. 😂😂
seks 10 dakikalık bir eğlence. Tat alma duyusunu sürekli kullanabiliyoruz hem de farklı yollardan.
Tat almayı kaybetmek daha kötü bence🥲 koku ve tat bağlantılı şeyler hepsi giderse üzülürüm 🥲
Tat duyumu kaybetmek sanırım hayatımın en kötü olayı olmuştu koronada. Hayat zehir oluyordu. Yediklerimden zevk almıyordum ve bu yüzden 10 kilo daha vermiştim. Tat duyusu önemli
Tat alma duyusunu kaybetmek kadar kötüsünü hayal etmek bile zor. Çok üzülerek seks dürtümü kaybedeyim, içim kan ağlıyor ama ağzımın tadı kaçmasın ya lütfen.
Bu soruda önemli olan beynin bir bölümünün işlevini kaybetmesi kötü bir durumdur ve bunların ikisininde olmamasını dilerim, sağlıklı yaşamak kadar, başkada güzel bir şey varmıdır?
Tat alma duygusunu kaybetmek daha kötüdür bence, seksten bir tat haz almazsan o seksten hiçbir şey olmaz, dürtüyü kaybetsen ne olur ki yine aynı şeyi yapmaya niyetleniyorsun
Tat alma duyusunu..
Tat alma duyusunu kaybetmek en kötüsü. Ne yediğinden anlıyorsun, ne içtiğinden anlıyorsun. Lezzet kavramı hayatından yok oluyor.
Tat alma duygusunu kaybetmek çok önemli, yapılan araştırmalarda uyku ve yemek yemek seks ten önde.
İkisinin arasında gittim geldim , zor soru , tadını almamak işkence gibi olur
İkiside kötü ama beni seks dürtümü kaybetmek daha çok üzer sanırım.
Tat alma duyumu daha sık kullanıyorum. Kaybedersem baya üzülürüm
Seks dürtüsünü kaybetmek daha iyi. Tat alamazsam kafayı yerim. 🤦♂️
Tat alma duyusu daha önemli çünkü yediğimizin içtiğimizin tadını alamamak çok daha kötü...
Tat alma giderse hiçbirşeyden tat alamazsın, kokunun insanda tetikleyici etkisi var.
Hani agzımın tadı kaçtı artık hicbiseyden tad alamıyorum derlerya
İşte ordayım
Seks dürtüsü kaybedilmiş de yaşanır ama tat alma duygusu daha önemli bence.
Tat ve koku alma duyusunu kaybettim o yüzden önemi yok onun 🤭
Hangimizin tadı var ki? Bi de seks gitse, yaşanmaz olur artık :)
tat alma ki zaten fakirsen tat alamazsin zaten
Bence tat alma duygusu
Tat alma duygusu yemek de lezzet önemli
Sağlık daha önemli diye düşünüyorum
Yani hangi seçenek?
Soru yemek mi? su mu? Gibi olmuş 😂
tat alma duyusu olmadan yaşayamam
Sexs yapmasak da olur...
Seks dürtüsünü kaybetmek
seks dürtüsünü kaybetmek
Hiçbir şey yemek sevdamdan önemli değil.
Tat alma duyusu kaybetmek
Tat almak en engüzel hiz ve lezzetidir
Seksiz hayat geçerde yemeksiz geçmez.
Seks dürtüsü kaybetmek
tat alma duyusu tabiki ya
Tat tabıkı ama dıgerıde olmasa olmaz ya
İkisinden birini kaybedince olan yine sekse oluyor
Tat almak daha kötü gibi geldi. Seks zaten yok
Tat alma sekssiz olmaz
Tat alma duyusu kesinlikle
Tat alma duygusu daha kötü
Tat duyusu gidince sekstende tat alamam zaten