zamanla illaki bazi seyler azalacak. Fakat azalacak diye " cok seks yapmayalim bıkmayalım " demek dunyanin en kotu fikri. Cunku istek yapmakla azalmiyor yaşalınca azalan birsey, ayrica belki sevdigini kaybedeceksin veya o seni kaybedecek oyuzden dişin varken yiyecen, s. kin kalkarken düt
Azalma demeyelim de normal e dönüyor düzene giriyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İki şey vardır bir insan yaşamak istediği arzularla azgınlığını gideremek dindiremez saklayamaz iki yaşanan ve unutulmayan varsa onu aklından çıkaramaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
zamanla illaki bazi seyler azalacak. Fakat azalacak diye " cok seks yapmayalim bıkmayalım " demek dunyanin en kotu fikri. Cunku istek yapmakla azalmiyor yaşalınca azalan birsey, ayrica belki sevdigini kaybedeceksin veya o seni kaybedecek oyuzden dişin varken yiyecen, s. kin kalkarken düt
o kişiye karşı doygunluk yaşarsan azalır başka kişiler ararsın ama ona bağlılık ve ten uyumu varsa yıllar gecsede birakamazsin ilk günkü gibi olursun
Azalma demeyelim de normal e dönüyor düzene giriyor
İki şey vardır bir insan yaşamak istediği arzularla azgınlığını gideremek dindiremez saklayamaz iki yaşanan ve unutulmayan varsa onu aklından çıkaramaz
Düzenli seks hayatı olunca, kişinin arzuları normale döner.
Azalma olmaz. Ama yaptıkça insan doyuma ulaştıkça belirli periyotlarla ister
Evet eşler arasında zamanla azalıyor alılıyorlar birbirlerine belki de hep aynı şeyler olduğu için
eşler arasında evet ama dışarı karşı ilgi artar farklı zevk ve tadlar konusunda :D
Hiç yaşama fırsatım bile olmadı henğzı
Yasa gorrrr
Aynı kişi olunca azalıyor evet
Yoo nedeen öyle olsun
bence azalmaz çiftler anlaştıktan sonra
Azalmaz hep ister
Bence bu çift uyumu ile alakalı.
Zamanla monotonlaşıyor
aynı kişiyle seks yapmaktan sıkılırsın
Tek kişiye yönelik olan ilgi azalır.
Kötü cinsellik libido öldürür
iki taraf ta bu konuda yumulu olursa bence azalmaz