Ya arkadaşlar 24 yaşındayım üniversitesi son sınıf öğrencisiyim hiç sevgilim öpüşme seks yapmadım evet çok istekliyim bulunduğum üni yerleşkesi kadınları beni azdırıyor ama bir şekilde kendimi günahtan uzak durmaya çalışıyorum aşkı da cinselliği de ilerdeki eşim ile yaşamak istiyorum atama kendi ekonomik bağımsızlığı kurabilirsem 2 yıl içinde artık evlenmek istiyorum bu isteklik yüzünden günaha girmek istemiyorum. Yakın bir kız arkadaşım var sevgilisi ile uzaktan ilişkisi var benimle çinsel ilişki yaşamak istiyor işte bak son iki ay kaldı bir deneyim yaşa buluştuğumuz da yakınlaşıyor göğüs uçlarını görecek şekilde giyiniyor hem de sütyensiz beni tahrik ediyor ona mesafe koydukca red ettikçe daha da üzerime geliyor bir başka dershane kız arkadaşım kendisi teklif etti gece birlikte olalım senin hiç sevgilin olmadı rahatlatayım vs diyor bunu yakın arkadaşlarıma anlattığım da yap gitsin rahatlarsın isteklign azalır kısmetin açılır diyor ama ben de ilerde ki eşime ihanet etmek istemiyorum günaha girmek istemiyorum bilmiyorum cikmazdayim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen böyle birine hala arkadaşım diyorsun arana mesafe koy senin düşüncelerine saygıları yok gibi, bir anlık zevk için pişman olursun bence ilerde eşine karşı mahcup duruma düşmek istemezsin gerçekten temiz bir insan istiyorsan sen de öyle kal
05 Yorumla
Soran+1 yılYa işte mesafe koydukca kaçtıkca bana nasıl bakmaz beğenmez hırsına giriyor normal muhabbet ders için oturalım diyorum her seferinde cinsel isteğimi sezdiği için beni tahrik ediyor cilvelişiyor yakın arkadaşlarım yap git rahatlarsın baskı yapıyorlar ben kendimi biliyorum evet istekliyim ama günaha girmek istemiyorum nasıl bakır isem ilerde eşim de bakır olacak ona ihanet etmek istemiyorum onunla birlikte yaşamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu kızla mesafeni koru gerekirse konuşma, belliki iradesel olarak zayıfsın pişman olacağın bir şey yaparsın istemeden de olsa
Soran+1 yılEvet iradem bu konuda zayıf ve dediğin gibi bı anlık zevk uğruna dönüşü olmayan bir pişmanlık yaşamak istemiyorum iyi ki varsınız teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, hakkınızda hayırlısı
Soran+1 yıl😊😊😊😊
+1 yılIhtiyaç her zaman olur ama sekse olan ilgide düşer
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer boyle dusunuyosan yasama kimseyle ise başlayınca da evlenirsin sabret
16 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle sabrettiyorum bazen dayanamıyorum kız da beni tahrik ediyor sırf yapmamak için mastürbasyon yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılSabret sen yapma görüşme o kızla o zaman kızlarda ne merakliymis kendi teklif ediyo şaşırdım bu kadar nasıl rahat
Soran+1 yılAynen ya buranın suyu çıkmış kaldığım üni yerleşkesi Muğla Kötekli sağlam olan buraya bozuluyor adeta buradaki cafeler barlar genelevlere dönüşmüş kızlar eğlenmek dedikleri affedersin sikis sokus başta ben de şaşırdım alıştım artık
Cevap sahibi+1 yılErkege teklif edilmesi ilginç geldi o kadar mi dustunuz
Soran+1 yılKötekli kızları böyle işte ama
Soran+1 yılÖzelden konuşalım mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzalmaz böyle düşünüyirsan ilişkiye faaln girme
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum özel de konuşalım mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yazının bir kısmının moralimi bozmasına yetti.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Cevap sahibi+1 yılMoral bozucu bir şey gördüm okadar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBakire misin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası