Seks yaptıktan sonra istek azalır mı?

Ya arkadaşlar 24 yaşındayım üniversitesi son sınıf öğrencisiyim hiç sevgilim öpüşme seks yapmadım evet çok istekliyim bulunduğum üni yerleşkesi kadınları beni azdırıyor ama bir şekilde kendimi günahtan uzak durmaya çalışıyorum aşkı da cinselliği de ilerdeki eşim ile yaşamak istiyorum atama kendi ekonomik bağımsızlığı kurabilirsem 2 yıl içinde artık evlenmek istiyorum bu isteklik yüzünden günaha girmek istemiyorum. Yakın bir kız arkadaşım var sevgilisi ile uzaktan ilişkisi var benimle çinsel ilişki yaşamak istiyor işte bak son iki ay kaldı bir deneyim yaşa buluştuğumuz da yakınlaşıyor göğüs uçlarını görecek şekilde giyiniyor hem de sütyensiz beni tahrik ediyor ona mesafe koydukca red ettikçe daha da üzerime geliyor bir başka dershane kız arkadaşım kendisi teklif etti gece birlikte olalım senin hiç sevgilin olmadı rahatlatayım vs diyor bunu yakın arkadaşlarıma anlattığım da yap gitsin rahatlarsın isteklign azalır kısmetin açılır diyor ama ben de ilerde ki eşime ihanet etmek istemiyorum günaha girmek istemiyorum bilmiyorum cikmazdayim
Seks yaptıktan sonra istek azalır mı?