Cinsel Yaşam Tuzu çok yiyince libido mu yükseliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Tuzu çok yiyince libido mu yükseliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. 3 beyazdan uzak durursan cinsellik daha keyifli olur. 0 0 Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Zannetmiyorum ben yok denilecek kadar az tuz kullanırım ama libidom genelde yüksek olur 0 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. yok knk o keçilerde oluyo fındık fıstık bal pekmez falan yapar 0 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme yıkan tuzlu suyla ahahahhhshdnsbxndbdndbxnd😂😂😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ya tuzu az yiycen ya da libidona ne iyi geliyorsa onu yaşayacaksın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yatmadan önce kendi ağırlığınla 15-20 squat yap libidoyu görürsün. 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet tuz düşürer şeker arttırır ekşi yersende bir şey değişmez 0 0 Yorumla
AltınGozluAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Hayır yavrum tansiyonun yükselir 😉 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. libido değil tansiyonun yükseliyor 1 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hiç duymadım 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. oluyo öyle şeyler. çok mu yedin :) 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yok ya... 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tatlidir o :) 0 0 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Bunu duymadım hiç 0 0 Yorumla
unmyeong Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl enerjin yukselir 0 1 Yorumla unmyeong +1 yıl ya da tansiyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
3 beyazdan uzak durursan cinsellik daha keyifli olur.
Zannetmiyorum ben yok denilecek kadar az tuz kullanırım ama libidom genelde yüksek olur
yok knk o keçilerde oluyo fındık fıstık bal pekmez falan yapar
Yeme yıkan tuzlu suyla ahahahhhshdnsbxndbdndbxnd😂😂😂😂😂
ya tuzu az yiycen ya da libidona ne iyi geliyorsa onu yaşayacaksın
Yatmadan önce kendi ağırlığınla 15-20 squat yap libidoyu görürsün.
Evet tuz düşürer şeker arttırır ekşi yersende bir şey değişmez
Hayır yavrum tansiyonun yükselir 😉
libido değil tansiyonun yükseliyor
Hayır yaa ne alakaaa 😂
Keçi misiniz siz kardeşim?
Benim bildiğim düşüyor
Abla ne alak geçimisin sen
Kafalar süper.. şıkır şıkır :D
Tansiyon cıkıyor
hiç duymadım
oluyo öyle şeyler. çok mu yedin :)
Yok ya...