Mutlaka denk gelmişsinizdir; şu şu yenirse libido artar, şöyle performans olur, böyle etki eder vs.
Peki gerçekten etkiliyor mu yoksa bize mi öyle geliyor?

Mutlaka denk gelmişsinizdir; şu şu yenirse libido artar, şöyle performans olur, böyle etki eder vs.
Peki gerçekten etkiliyor mu yoksa bize mi öyle geliyor?
Senin niye sorunda görüş yok anlamadım, 4 saat olmuş soruyu soralı🧐 Neyse ben güzel bir görüş yapayım da belki bir eig alırım belli mi olur😅
Ben genelde tatlılarla ilgili bir şey duymuştum.. Bir de bir macun mu ne varmış, mesir mi ne galiba onun hakkında 😂
Lisede mutfak okuduğum için bir ara niye bilmiyorum arkadaşlar merak edip o macundan getirtmişlerdi manisadan
Sinifta 3 kızdık, 12 erkek vardı. İşe yaradığını söylüyordu ama lise dönemi işte pek emin değilim, ciddi düşünceleri mi bu yöndeydi yoksa bedenlerini yeni mi kesfediyorlardi da böyle böyle kendilerini mi ortaya çıkarmak istediler emin değilim.
Ben genel olarak zaten libidomdan bir eksiklik cekmedigim için fark etmedim yediklerimin etkisini, sağolsun libidom her daim yanımda yar ve yardımcım😂
1) Erkeğim 😂
2) Zor soruyorum 🙃
Yoksa gizlenip atıyorum, eşimi 12 kadınla aldattım iyi yapmış mıyım diye sorsam böyle olmaz 🤣
Lise döneminde libido etkisi ölçmek zor ya o saylanmaz jfkdk
Libidon yar ve yardımcın olmaya devam etsin 😂🙏
Amin amin Allah başımdan eksik etmesin🙃
Teşekkürler 🙃
Ricalar 🙃
Arttıranları var benim daha çok sigara ve kahve isteğimi arttırıyor. sigara genelde tam tersi düşürür derler ama bende stresi azalttığı için sigaradan sonra sürekli isteğim artıyor
Kendindeki etkileri fark etmen güzel 😀
Fark ediyorum abi uygulamalı olarak :D bak sen zorlamadan ben söyledim
Hahaha 😂
E biliyorum hrr zaman daha fazlası olduğunu, üşeniyorsun 🤣
Bir bu kadar da yerin altında var da şimdi insanların içinde gerek yok kendimi övmeye :D
Hahaha bak 🤣
Cevap
1Cevap
ben de öyle yiyecekleri anlamıyorum su içsem arttıryor benim
Su içsem kilo aldırıyor değil miydi ya o 😀
bu sefer ufak değişiklikler yaptım bence tamamen psiklojik bir durum libido işi
Hiç denemedim ama faydası olan vardır illa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar