İlk yaptığım sekste canım çok yanmıştı bugün ikinciyi yaptım içimde olmasından zevk aldım o penisin içimdeki tadını hissettim bi yandanda öpüşüyodıuk çok keyif aldım ama boşaldı ikinci daha keyifliydi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
İlkinde korkmuş kendini kasmışsındır. Bugün ise korkulacak bir şeyin olmadığını bilerek rahat yaptın ve zevkini aldın
arada olur öyle sey senin yogunlasmana partnerinin performansına psıkolıjık durumuna baglı bir sürü etken
İlki alıştırma turu gibi , ikinci daha rahat oluyor
İlkinde yol açılmış ikincide yol kullanılmış alışmış sjsjnsjs
🤣🤣🤣
İlkten heyecanlı olduğun için pek bir şey anlamıyor olabilirsin
Kafanı vermemişsin ya da bu konu hakkında çekincelerin var.
Her cinsellik yasadiginda daha çok sevk alırsın.
Zevk hissetmen saglanmis send eisteginle ona kavusmussun
Kendini artık tanıyorsun yani bedenini bedenini tanımak güzel birsey
İlkinde zar yirtildigi için acı olabilir ikincide yol açık elbette keyifli olur
Sen git ilk telefonunu değiştir Bos yapma hadi
İlkinde her kız acı çeker. Ama alışınca tadı damakta kalır. Ağır ağır yavaş yavaş tadını çıkararak yaparsa erkek, daha çok haz alırsın.
Seks yaptıgın kişiler değişik kişilerse ondan da olabilir ilk yaptığın s, lak yapmayı bilmiyoda olabilir ilk oldugu içinde olabilir nasıl yaptığını bilemeyiz sonuçta
İlkinde damar yırtıldığı için acı yapar sonra geçer ama
Kiminle yaptığına bağlı değişir. Sevgilin mıydı.
Boşalsin içine ne güzel devam edemediniz mi
İzin vermedim gebe kalırım diye
Korunursun canım nolucak sanki seninde hoşuna gider içinde döl sperm varken seviyorsunuz çünkü içinizde o an hissederken bir kerelige mahsustan gene kalınmaz ellayi içersin ben cok kez boşaldım yaptıklarımla gebe kalan olmadi hiç
Keşke izin verseydim
Keşke bir kereden bir şey olmaz ben ckk kez boşaldım o anki zevki bambaşka hadi biz boşalıyoruz içinize sizin onu ilik ilik hissetmeniz harika bir duygu yani içine alanlar Biliyor o zevki o duyguyu vajinandan spermin aktığını düşünsene yıkarsın oranı ilacı icersin misss %1 ihtimali var hamile kalmanın oda çok zor kolay olsaydı her kız hamile kalırdı yani hoşuna giderdi emin ol dolu dolu geliyorsa bide o anki zevkin doruklarına çıkardın 🤩🤩
Bundan sonra yaparım
Yap bana güven 🙏 istersen arka arkaya bosalsin sorun olmaz önemli olan zevk alman rahatlaman dediğim gibi %1 ihtimali var kalma şansın yok o zevkten mahrum kalmani istemem
Okey bundan sonra izin veririm
Bencede hep boşalsin hakkın sonuçta korkarak olmaz ki bu iş o zevki alınca ne demek istediğimi anlarsın gebe kalırım diye korkma sakın güvencin benim kaç kere ben yaparken condom bile varken ona rağmen içeri aktı defalarca hemde kalmadı basit değil yani öyle görüyorsun laç kere çiftler yapmasına rağmen zar zor kalıyor hamile
Doğru bendeki şans işte piyango vurur diye korkuyo insan
Korkma şunu unutma sakın korkarsan urkersen bişey olur diye endişe edersen basina gelir emin ol rahat ol seks yaparken bırak aksın için hakkın sonucta yutmayı da dene spermi sağlıklı sonuçta yutanlar boşuna yutmuyor
her seferinde aynı olmaz herhalde
Alıştın demek ki rahtladın
Gittikçe daha çok zevk alacaksın
Umarım eşinizle olmuştur.
Bu saçmalığı buraya yazmanda ki amaç ne?
Herseyi anlatsaydin ha😂
Yine biz hariç birileri...
İlki ilk olduğu için olabilir mi mk
Demekki tecrübe oldukça zevkine variyon
Gecen gun rahibe gibi takiliyodum burada sen
Seni kim ne yapsın 😊
işte böyle böyle tecrübe edin
İlk defamı yaptınız daha
Kasmışsın.
Hafif troll geldi
Bugünkü deneyimlidir
gittikçe daha keyifli olacak