Sorum her kızlara hem erkeklere: Arkadaşlar böyle bir durum başıma geldi. Normalde her hangi bir şekilde sertleşme problemim yok sexting yaparken bile taş gibi sert oluyo lakin bikaç gün önce cinsel ilişki esnasında penisim sertleşse de hemen indi sonrasında moralim bozuldu ve kaldırmakda iyice zorlandım. Bu durumu bir kaç kişiden daha duydum böyle bir şey yaşadınız mı sizce normal bi durum mu (kadın hijyenik değildi ve durumlar çok hızlı gelişti, kadını yeterince arzu etmeye zamanım olmadı diye düşünüyorum bu durumlar da etki etmiş olabilir mi )
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOdaklanamama ve heyecan. Biz erkekler her zaman sertleşebileceğimzii düşünürüz. Ama öyle olmadığını anlayınca kendimize geliriz. Yani o heyecan yakalanmayınca karşında çırılçıplak kadın da olsa kalkmayabiliyor bazen. Normaldir
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce fotoğraf falan atıyordu o zaman bile tahrik olmuştum. Ama yanımda çırılçıplak yatarken tahrik olamadım ayrıca işi bilen de bi hatundu modum düştü ve o isteğim kayboldu tamamen baya çabalasak da öldü benimki :D
- +1 yıl
Ya uzaktan çok istekli oluyor insan. Ama o an heyecan işte çoğunlukla. Hijyenden çok. Ve bir kere o sertleşemediğini hissettin ya. O endişe. Artık o endişeyi hiçbir şey yenemez ve sertleşemezsin. Evliyim. Ben de yaşadım bunlsrı. Çok istekli bir adam olmama rağmen
Soran+1 yılAbi icime su serptin valla kendimi sucluyordum ama problem benlik degil ya onu anladım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla knk benim de tecrubem falan yok ama muhtemelen ilk diye, ilkin heyecani falan (sadece ilk degil, ozellikle ilk bir sureligne alisasaya kadar yani) diyedir dusunuyorum - cok da sorun olarak gormuyorum sahsen ne de tecrubesizsin. Insanlar nasil ilk defa araba surecekken bocalayabiliyor zamanla alisiyor falan. Kadin neden hijyenik degildi sorun neydi, sevgilin falan degil miydi ki...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılKadından kaynaklanmıs
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk olarak kadından kaynaklandı bence de ama sonrasında modum düştü ve daha da zor sertleşmeye başladım
+1 yılHijyen sebep olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet hijyenden kaynakli olabilur
05 Yorumla
Soran+1 yılRegl olmadan kaç gün önce regl kokusu gelir ortalama olarak?
Cevap sahibi+1 yılBende koku gelmiyo tam bilemiyorum onu ozel seyler kullaniyorm onun icin
Soran+1 yılKadın bi de tüm suçu bana yığarcasına bi tavır aldı o an kötü hissettim de şu an idrak ettim olayları o yüzden gülüyorum :D senin gibi hijyenik olsaydı hiç bunlar yaşanmayabilrdi belki de :D
Cevap sahibi+1 yılHijyensizlik zaten libido düşürür takma boş ver
Soran+1 yılCevval bi adamim diyordum ama bosalamadim bile tum gece :D beni azdiramadigi icin ilk basta o kendini kotu hissetti ben de morali bozulmasin diye sorun sende degil benden kaynakli falan dedim. Sonrasinda devamli ozguvenimi dusurecek sakalar konusamalae falan yapti. Bence boyle yaparak kendi yukunu hafifletti gibime geliyor. Hayir agzina da geldi biraz temiz koksaydin farkli olurdu diyecektim ama tuttum kendimi canım gibi :D
+1 yılHeyecandan kardaş heyecandan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Odaklanamamışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç yaşadınmı böyle bir şey?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem