Sevgilimle 1 yildir beraberiz cinsel birlikteligimiz var ve bana olan sevgisinden suphe duymaya başladim bazi kelimelerinden dolayi ve yatakta da iliskiye girdikten sonra hemen yanimdan gitmek istiyor erkeklerin hormanal mi bu durumu boyle bir yazi da okumustum. Yoksa ayrilmam gerekli galiba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDünyanın geleceği ile ilgili toplantım olsa, o durumda bırakıp gitmem. Tam olarak sıkı sıkı sarılıp, kısıt sesle hatta fısıltı ile sevgi dolu sözler söyleme, göğsüne yatırma, saç okşama yapılması gereken zamanlar. Bir zamanlar bu nedenle vize sınavına girmediğimi, 15 günde bir ilde yapılan değerlendirme toplantısına gitmediğimi, arkadaşlarımı ektiğimi hatırlarım. Kimsenin kalbini bilemem ama bana işi bitince ilgisi biten, sırtını dönüp uyuyan empati yoksunu erkeğin var gibi geldi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Boşaldıktan sonra rahatlamak gerek, yanından gitmesi sana karşı bir durum değil, tamamen hormonel, bazı erkekler karşındakini kırmamak için buna engel olur, o hissi baskılar ama hepimiz öyleyiz...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgi nedir? Zor da olsa yanında kalmaktır. Evet boşaldıktan sonra bir anlık soğuyabilir uzaklaşmak isteyebilir ama seven biri bunu karşındakine hissettirmez. Gider yanına yatar onu öper. Zor da olsa bunu yapar. O çocuk seni sevmiyor. Bahaneyi hormonlada değil sevgililerinizin beyninde ve kalplerinden arayın. Sevgi yoksa işi bitince gider.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılamaçları odur çünkü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Hangi kelimler ne gibi hareketler detayları soylemen lazım yalnız
07 Yorumla- +1 yıl
Cafede otururken konu benim eski sevgilime gekdi bunun surati dustu baya bozuldu. neyse ben seni seviyormusum ya baksana kotu hissettim kendimi dedi
- +1 yıl
Durum normalde ben seni seviyomusum dedi yeni anlamis gibi birde benimld neden birliktesin dedim yas cinsllik vd senin bana olan sevgin dedi bunlar hep beni sevmediginin dusundurrturuyor bna
- +1 yıl
Sadece cinsellik olmayabilir diye de dusunuyorum
- +1 yıl
Acaba kuruyormuyum kafam da diye
+1 yılDirekt ayrılmak istemese hormonal değil odunsal bi’ sorun
10 YorumlaSevişme sürenin kısalığına göre değerlendirmen yanlış, banyoyada mı gitmesin aşkın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılobje olmuşsun onun için.
yataktan sonra vakit ayırmayıp direkt orayı terkeden için yapılacak başka açıklama yok maalesef.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz boşalınca kadınlar bir süreliğine saman cuvalina dönüşüyor matmazel jsjsjs
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbize nasip olmuyor millet kıymetini bilmiyor :/
10 Yorumla ilk başlarda böyle miydi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkeste olabiliyor bu durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖküzleşmeye başlamış 😀😃🙂🙃
00 Yorumla
+1 yılArtık seni sevmiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem