Cinsel Yaşam Erkekler cinsellikten sonra neden hep gider? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 cinsellik yaşayıp ilişkiye devam eden var mıdır? Erkekler cinsellikten sonra neden hep gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkes gitmez aynı kefeye koyma Neden gittikleride çoğu yeni kadınlar bulmak içindir 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gerçekten sevmemiştir Sizde izin vermeyin yapmasına 0 0 Yorumla
hardboy_M Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Sen cinsellikden sonra ciddiyetemi dönüş yapiyon 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. işi bittiği için gider ama gitmeyende vardır sana denk gelmemiştir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ilişki derken,2 nci 3 ncü pstmı... yoksa irtibatı kopranakmı.. ben hiç koparıp kaçmadım🤷♂️ 0 0 Yorumla
GüneyM Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Çirkin insanlarla bir bok yaşanmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl estetik olsa? Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tabi zevk alırsam kalırım niye gideyim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl zevk alan da gidiyor ya Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Ya korkaklık onların ki kadın zevk veriyorsa gitmek aptallık bence Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Tabi ne kadar zev aldig9 önemli Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kimse gitmiyor siz oylelerini buluyorsunuz 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Uyum doyum istek heyecan oldugu surece gitmem ki 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. tadı damağımda kaldıysa gitmem 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vardır daha çok devam ettirmek için 😂 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir ben mi fb ile 3 sene devam ettim 0 1 Yorumla Orcnnn +1 yıl Ver Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kuş misali işte alıp uzaklaşıyor 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. varrr 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. var tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Herkes gitmez aynı kefeye koyma
Neden gittikleride çoğu yeni kadınlar bulmak içindir
Gerçekten sevmemiştir Sizde izin vermeyin yapmasına
Sen cinsellikden sonra ciddiyetemi dönüş yapiyon
işi bittiği için gider ama gitmeyende vardır sana denk gelmemiştir
ilişki derken,2 nci 3 ncü pstmı... yoksa irtibatı kopranakmı.. ben hiç koparıp kaçmadım🤷♂️
Çirkin insanlarla bir bok yaşanmaz
estetik olsa?
Tabi zevk alırsam kalırım niye gideyim
zevk alan da gidiyor ya
Ya korkaklık onların ki kadın zevk veriyorsa gitmek aptallık bence
Tabi ne kadar zev aldig9 önemli
Sen kandirilmisin
Kimse gitmiyor siz oylelerini buluyorsunuz
Uyum doyum istek heyecan oldugu surece gitmem ki
tadı damağımda kaldıysa gitmem
Vardır daha çok devam ettirmek için 😂
Giden geri_zekalıdır