+1 yılErkeklerin cinsellikten sonra gitmeleri sizin suçunuz o kadar sosyal medya da falan bas bas bağırıyorlar adımlarınızı doğru atın bu zamanda erkek cinsellik düşünür diye en ufak cinsellikte basacaksınız tekmeyi aşkım nude at derse ya merak ediyorum derse engelle gitsin 10 yıllık sevgilin bile olsa işte ama geçti bitti artık öyle hatalar yapmayın Allah aşkına
02 Yorumla- +1 yıl
Simp ya da Meriç gibi kavramlardan haberdar mısın dostum?
- +1 yıl
@Aqualibrium ne diyorsun sen
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Ona bakarsak ben herhangi bir cinsellik içerisinde bulunmadigim halde gitti o günden sonra hiçbir kızıda sevmedim yani ciddi ilişki safsasati benim için bitmiştir, sende severek kaybedensin bende, üzülmek istemiyorsan ciddi ilişkilerden kaçın.
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte böyle erkeklerin bana denk gelmesi şaka mı 😂 ya o kız sizi uzduyse ben niye uzeyim
Soran+1 yılBilmiyorum ben öyle değilim kimsenin duygularıyla oynamadım şuana kadar birine şans verdiysem begenmisimdir sevdiysem bir seylerini fark etmisimdir ama sonra o beni uzunce sırf eski yaşadığı olaylardan güvensizlikten bilmiyorum ne olacak bu halimiz
Soran+1 yılE artık sevme imkanınız yok mu
+1 yılAlacağını alıyor o adam niye orada kalsın ki amacı şey ise zaten alır ve gider ne yaparsan yap tutamazssin o adamı yanında yani kızlar saf olmayın sizde evlenmeden bedeninize sahip olmalarına izin vermeyin.
33 Yorumla
Soran+1 yılNiye onların sadece ihtiyacıymis gibi değerlendiriliyor bu zihniyet kadınlarında en doğal hakkı
- +1 yıl
İhtiyacında madem yap o zaman ne diyim o zaman niye gitti yaptıktan sonra diye sorma sonuçta ihtiyacı varmış adamın ihtiyacını karşılamış gitmiş
- +1 yıl
Ayrıca ben erkeklerin ihtiyacı yapar gider demedim. İki taraf içinde evlilik dışı yapılan şey zinadir zina yapmadan ihtiyaç gidermek diye bir şey var sonuç olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygular oluşmadan ve karsilikli emin olmadan seks yaparsanız erkek bu kadın herkesle seks yapabilir diye düşünür.
Bazıları bekarete önem verip her halti yer.
Tanıştığıniz zaman namus nedir diye sorun kadını ornek vererek anlatıyorsa o kişi ataerkil bekarete önem veren öküzün biridir. Ve seksten sonea ciddi adım atmaz.00 Yorumla
+1 yılBence güvenme değil her önüne gelene vermeyeceksin veya bel bağlayıp hoslanip sevdiğin birine vermeyeceksin verecekse de çok istiyorsa canın sıradan tanımadığın birine ver daha hayır li bence
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte konu sevdiğimiz olunca kendimjzi kaybediyoruz ve sonra onu kaybediyoruz
+1 yılBelki kaliteli erkek yerine, kadını sadece seks objesi olarak gören birileriyle sevişmişsinizdir. Ondan olabilir mi, bi düşünün bakalım?
02 Yorumla
Soran+1 yılO diğer türden kimse çıkmadı
- +1 yıl
🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ne yapsın alsın direk nikah dairesine mi götürsün 😂😂 işi bitince gidio işte
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgidecek h*yarları özellikle seçiyorsunuz ondan oluyor. gitmeyecek adamın suratına bile bakmazsınız. erkekler de nerde bir s*rtük var hemen gidip kapısında köpek olur. iki taraf da hak ettiğini alıyor. hiç kimse şikayet etmesin.
00 YorumlaBiz şimdi neyiz, ne düşünüyorsun diye aptal sorgulara girdiğin için
02 Yorumla
Soran+1 yılE girmeyelim mi
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. sevgiyi kanitlamak için illa cinsellik mi yaşanmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılBizimde cinsellik duygularımız var o an beğeniyoruz oluyor ama niye bırakıp gidiyorlar onu anlamıyorum
+1 yılErkek zirvede kalmayı değil, zirveye tırmanmayı sever.
02 Yorumla
Soran+1 yılTırmanıncada gider
- +1 yıl
Zeki kadın :)
Hayır güveneceksiniz ancak doğru insanlara yanlış insanlara değil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen hiç cinsel ilişkiden sonra aşne fişneye devam eden Aslan gördün mü? İşi bitince hafifçe kükreyip gider anında ve yalnız şekilde yatar.
Genlerimizde var bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAmaclari kullanmak hevesini almak olanlarjn yapacagi sey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılBu da sizlerin sınavi işte yapacak bir şey yok Kimisi yoklukla İkimiz de varlıkla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerip verip ağlama burada. Vermeden önce düşünecektin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü baştan beri seninle olma sebebi sadece buna dayalıdır
00 Yorumla
+1 yılne olmasını istiyorsun cinselik yaşadım evleneceim diye mi duşunuyorsun
00 Yorumla
+1 yılKızlar daha fazla yapıyo bunu
12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle olacak gibiyim artık
- +1 yıl
Gelsene
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum gitmek yerine sarılıp uyurdum
12 Yorumla
Soran+1 yılKaldım böyle
- +1 yıl
Anlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılhiç cinsel ilişkiye girmedim ama bırakılmaz ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılgitmeyecek erkeklere verin
00 Yorumla Başka dallara konmaya gidiyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aklı eksik gidenin, bu düzenli ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşadıktan sonra kalmamız zorunlu mu
02 Yorumla
Soran+1 yılAmaç sadece cinsellikse niye kızların duygularıyla oynanıyor
- +1 yıl
İyide cinsellik duygu olmadan yaşanmaz ki siz sadece belli noktaya odaklandığını için kendinizi yok üzüyosunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoğa erkeği seç ssnde yapınca bağlansın
05 Yorumla
Soran+1 yılO bogaydi zaten bı iki sonra gitti
Cevap sahibi+1 yılYükseleni akreptir☺️
Cevap sahibi+1 yılValla ben bağlanıyorum yaptıkça
Soran+1 yılBen aşık oldum diye mi gitti anlamadım
Cevap sahibi+1 yılBana olsan keşke
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarakter yoksa gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde öküzlüklerinden
00 Yorumla
+1 yılVitamin kaybı yorgunluk
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
İlişkide. Sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizdir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNereye gidiyor?
10 Yorumla
+1 yılBn asla gitmem
10 Yorumla
+1 yılSende itle kopukla sevişme
00 Yorumla
+1 yılOtursunlar mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapmasaydın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl. nasi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKimle ilişkiye girdin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne