yoksa aşık olduğu kadınla çatır çutur seks mi yapmak ister? inşallah ikincisidir ya
saçının teline dokunmaya kıyamaz
çatır çutur...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yoksa aşık olduğu kadınla çatır çutur seks mi yapmak ister? inşallah ikincisidir ya
zamane yaşantısını algısını bilmiyorum ancak benim ilk gençlik yıllarımda 90 lı yıllarda sevdiğimiz aşık olduğumuz kızın vücudu tabuydu onunla seks asla düşünemezdik adeta cinsiyetsizdik çünkü maşuk için aşığı tanrı melek gibiydi hiç tanrıyla melekle seks düşünülür mü
evet kötü bence bu
eskiden karısı doğurduktan anne olduktan sonra da cinsellşik yapmıyodu erkekler
Normal de öyle ama şu an da bahsedilen aşkların içerisinde cinsellik devre dışı bırakılmış olsa toplumda birbirini seven hiçbir çift bulamazsınız, yani aşk dediğimiz şey cinselliğe ulaşmak için kullanılan bir aracı sadece.
katılıyorum aşk hormonlarımızın oynadığı bir oyun sadece
o yüzden ilişkinin devam etmesi için aşk bittikten sonra geride sevgi ve saygı kalması lazım
Bunun için ilişkilerde tercih edilmesi gereken olgun nitelikte kişiler olmasıdır, sadece dış görünüşe odaklı olanlar husranlariyla yüzleşirler, yani sırf diş görünüşü vesileyle etrafında binlerce kişi tarafından tercih edilen bir kişi, tek kişide odaklı kalamaz.
Cevap
11Cevap
Ya aşk varsa seks yoktur seks varsa aşk yoktur tabularını allah aşkına artık bırakın. Erkekler en çok aşık oldukları kadınları arzular eğer kadın da isterse harika bir seks yaparlar aşkları da uzun ömürlü olur. Tecrübeyle sabit
tabiiiki o yuzden birbirinden nefret edenlerin cocuklari olur birbirini sevenlerde camdan cama el sallar
Gerçekten bir kadını beğendiysem elimi acele tutar. Evlilik için para biriktirmeye başlarım.
Ama ona belli etmem.
Sevdiğim insana karşı tabiki arzu duyarım ama herhangi bir bağlılık olmadan olmaz.
Ona ilgimin azalmasını göze almak istemem.
Saçının teline kıyamam der ama devamında şapır şupur, çatır çutur s. k. r. l. r.
Saç teli muhabbeti yalan bunu bana çok iyi öğretti sanal ortam ve ifşalar. bebek gibi domunmaya kıyamadığımız kızlar altta çatur çutur yiyorlar yani hayat
Çatır çutur sktim şimdiye kadar, yine öyle yaparım…
Gerçek aşkın olduğu yerde cinsellik yoktur. Cinselliğin olduğu yerde de aşk yoktur
çatır çutur çat çat sesi de çıkıyor bak, küt küt çıt çıt , ve oyhh sesleri <3
Duygu olsa bile yüzde on falan gerisi cinselliğe çalışır
Çekici gelir ama önemli olan şu gerçek seven sevdiğini asla zorlamaz bişeye
katılıyorum tabii zorlama yok hiçbir şeyde
sevgide seks en ama en son iştir zamanı gelmeden asla olmaz
Gayette catur çutur yapılıyor
Sanmıyorum var mı öyle gerçek aşık.
kiyamayinca seks de mi olmuyor anlamadim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?