Lafı evirip çevirmeden söyleyim, namus açısından soruyorum.
Her ilişkinin dominant farklı. Daha masumundan ornek verecek olursam bazı iliskilerde öpme koklama sarılma çok oluyo. Bu boyut sizce ilişkiyi masum yapar mı yoksa tam tersi mi?
Lafı evirip çevirmeden söyleyim, namus açısından soruyorum.
Her ilişkinin dominant farklı. Daha masumundan ornek verecek olursam bazı iliskilerde öpme koklama sarılma çok oluyo. Bu boyut sizce ilişkiyi masum yapar mı yoksa tam tersi mi?
Kesin bir şey olarak kabul etmemek lazım kısmen olabilir. Kişilerin görüşleriylede alakalı sonuçta. Sadece sevgiyle alakalı değil o yüzden kesin bir şey anlaşılmaz.
Mesela benim inancım gereği evlenmeden yanlış olan bir şey her türlü yani kimseyle düşünmem. Sevmediğim biriyle de zaten ilişkim olmaz.
Bunları normal gören biride yapmıyorsa kız istemediği için ona saygısından yapmıyor olabilir. Sevdiği için yapmıyorsa o zaman yine bunun evlenmeden yanlış olduğunu düşünüyor demektir ozaman başkalarıyla cinsellik için mi beraber oluyormuş gibi başka şeyler de ortaya çıkıyor.
Dogru soyluyosun
Seven insan temes etmek / vakit ayırmak / yan yana olmak / sürekli iletişimde olmak ister tabi bunlar sevginin normal beklentileri her seven ister ama kişilik karakter ve isteğe göre her şey değişir
Kimi daha ilerisini ister
Kimi daha yavaş yavaş gelişmesini ister
Evlenme hayali kuran çiftler ve bu çiftlerin aile gelenekleri büyüme şekilleri hepsi etken. Bazıları var evlenelim ve bu özel anı koruyalım der. Bazıları var her an bize özel der. Çok değişken maalesef
Sence?
Cevap
12Cevap
Öpmeden koklamadan dokunmadan nasıl sevebilirim acaba ama o öpme aşkla bakma aşkla dokunma aşkla
Bilmiyorum açıkçası ya nişanlımla daha doğru dürüst opusmadik bile galiba bende çekiniyor da olabilir. Düğünümüz de yakın Bilmiyorum
Ay hayırlı olsunn
Teşekkür ederim 😊
Öpüşmeden, cinsellik olmadan nasıl nişanlandınız 😂🤔
Görücü usulü ailelerimiz varlilikli bir birimize uygun gördüler tanışmamızi istediler 2 hafta görüştük tanıştık bi aileden beklentilerimiz ne olduğunu anladık en önemlisi bir birimizi beğendik ve işanladik.
Tamam da aranızda heyecan yok. Aileler uyuştu diye görüşmüşsünüz. Mantık evliliği bildiğin
@MaviSever1108 heyecan oluşmuş. demek ki nerden biliyorsun olmadığını.
Günümüzde görücü usulleri eskisi gibi değil.
Aynen kızın kriteri olmayınca tabii köydeki tavuğunu altın yumurtluyor sanmıştır
Ya beğendik uyuştuk ki evlenme kararı aldık. Görücü usulü diyince aklınıza dram gelmesin. Evlilikte en az romantizim kadar mantıkta gerekli.
Valla karar senin değil bence ailen istemiş o oğlanı sen he demişsin. Olay bundan ibaret.
İkiniz de köylü olunca tabii kafanız uyuşmuştur.
@MaviSever1108 neyi kıskandın yam olarak
Kimseyi kıskanmadım ama bu kız o oğlana çok fazla o tipsiz eminim ki 2 dakikada boşalır zaten bu kızın libidosu yüksek, hiçbir zaman tatmin edemez
Ay Allahın köylüsü ne diyeyim sana ben. Nerde yaşadığımı söylersem dank edecekte senin gibi zopeyi inandırmak zorunda his etmiyorum kendimi
Yav he he evlenince yatakta mutsuz olacaksın 😂 kınamı hazırlarım yakmak için 😎
@MaviSever1108 sen çok biliyosun galiba kendi mutsuzluğunu başkalarına eiketleme
Yok ben halimdem memnunum ama o kız pişman olacak 😂 o zaman kınamı yakarım
O göbekli 2 dakikada boşalır zaten mok gibi ortada kalır 🤣
Göbekli? Nişanlım 187 80 kilo gayet fit ve at binicilikle uğraşan biri. Nasıl Göbekli olsun? Kafanda kurup sefil gibi mutlu olmak bilemiyorum neyi psikolojisi.
Ya sen hayal dünyandan çık bence o kesin 120 kilodur. Esmer zaten azıcık saçı var, seneye kalmaz saçı falan, dişleri de çarpık. Göbeğinden de penis gözükmez 😎
Kendini mi tarif ettin?
Ben sarışınım 😂 69 kiloyum. Kıyaslarken bari yakın birini seç
6 dakika bunu mu düşündün?
Eğer sen istemiyorsan seni zorlamaz ama sen sorun etmezsen cinsellik ister
Alnına bile koyar ne dokunmaya kıyamaması ya 😂
yok gercekten sevevn adam. aglata aglata bagirta bagirta s2mek ister karsindakini.
Bnce doğru. Evleneceği kişiyse kıyamaz
İlk yıl doğru
Anlamadim
Bi kaç yıl bebek gibi gördüğün için cinsellik düşünemiyor
Bebek gibi görmek derken
Karnında kelebekler uçuşurya 😂😂
Heeee kıyamazsın yani
Kıymayı bırak insanın aklına bile gelmiyor özellikle ilk iki yıl
İki yıldan sonra noluyo
Artık şehvette giriyor işin içine
Anladum teşekkürler
Yok öyle bişi