Bir aydır çıkıyoruz ya beni sevdiğini hissediyorum değer veriyor kafede kahve içiyoruz hep gittiği yerlerde oturuyoruz sohpet ediyoruz ama bu kaç gündür sevişmeye başladık sevişme dediğim öpme öpüşme sarılma falan ben alışkın değilim böyle olunca da düşünüyorum soğurmu böyle ya da seven erkek dokunmaya kıyamaz mı eve gitsek bile konuşuruz ama okey oynarız konuşuruz cinsel konularda açmıyor bu arada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayKızım sen mal mısın sarılmayı bile eklemişsin az daha abart dokunmaya kıyamaz ne seks nedir hani bunların 12cm bamyayı bizi öldürüyor mu kızlar bilerek hayvan gibi inliyor bağırıyor bunlarda 12cm sikini bir bok sanıyor dokunmaya kıyamamak nedir insan asıl sevdiğini arzular zaten he evlenmeye kadar dokunmak istemez o ayrı zaten bu olması gereken şey ama her şeyi geçtim daha bir ay olmuş bir ayda sevişen erkeğin amaç zaten takılmak o daha ergen kafalı bir çocuk şutla onu ondan adam olmaz istesen aynı gün dldon olur
02 Yorumla
Soran6 ayYa ama sevip değer vermezse neden sabah akşam benle konuşsun vakit geçirmek istesin hem yakışıklı çocuk yani istrse her türlü kız bulur
- 6 ay
Seninle sabah akşam konuşmazsa nasıl kendine bağlayacak? Nasıl istediğini alacak?
En İyi Cevaplar
Seven erkekte olsa kıyar , kim kıyamaz sana söyleyim, sevdiğinden tam emin olmayan bir erkek eğer karşısındaki kızında namuslu şerefli bir kız olduğunu düşünüyorsa ozaman kızı sevişmeye zorlamaz. İsterki kız kendi istesin ve yaşasın. Bir nevi günahına ben girmeyim tarzında yaklaşır. Sevdiğinden emin değildir dedim çünkü emin olsa kendisi seni asla bırakmayacağını bilir ve seninle yatar sahiplenir ölene kadar. burada iki bileşen var bu iki koşul aynı anda olduğunda erkek sevişmeye itemez kadını. Sevgiden emin değil ve kız düzgün bir kız bu iki şart erkeğin yaklaşmasını engeller
05 Yorumla- 6 ay
Kız düzgün ama erkek it erkek düzgün değil
- 6 ay
Erkek hiçbir türlü yapmasa mesela? Kız yapsa düzgün olmuyor ama o kızla aynı boku gerçekleştiren erkek aynı boku yaptığı kızı düzgün görmüyor ama kendini düzgün görüyor 🤣? Burada konu kızın düzgün olup olmaması değil erkeğin adam olup nefsine hakim olması.
- 6 ay
Erkeklerde çok ucuz bir elimi sallasam 100 penis resmen dldo pazarı olmuş al kullan başka dldoya geç kadar ucuz sikiniz var erkek sokmasa kız zorla mı sokacak sahip çıkın bamyanizi kimsenin oyuncağı yapmayın
Gizli Üye(30-35)6 ayBirçok kadının bilmesi gereken şudur birlikte olduğunuz kişi sizin görmek istediğiniz gibi davranır ve görmek istediğiniz kılıflara bürünür, önce güven aşılanir sonra istekler dayatılır, evli insanlarda bile ayrılık söz konusu iken sizde bu durum zaten kaçınılmaz, evlilikte atılması gereken adımları evlilik öncesi atmazsan ayrılık sonrası gibi durumlarda pişmanlık duymazsınız
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 aySeven erkek dokunmaya kıyamaz diye bir şey yok ama acele etmeyen erkek genelde seni cinsellikle değil karakterinle okumaya çalışıyordur temas yok diye sevgisiz sanma bazı erkekler önce güveni kurup sonra arzuyu açar o tempo bazen en sağlam bağları getirir 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Bunu sevende yapar sevmeyende yapar kızlıgını verdiğin zaman anlarsın sevip sevmediğini eninde sonunda ayrılacaksınız buda belli bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayEvet, eninde sonunda ayrılacaksınız pişman olacağın şeyler yapma
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySadece öpüşme elleşme ile onu belirlemeyiz doğal onlar sende zevk alıyorsan ona takılma hayatını yaşa
00 YorumlaEvet dokunmaya kıyamaz ayrıca cinsel yolla bulaşan hastalıklar var
00 YorumlaAynen okeye dönersiniz 😂😂 çok safsınız siz kızlar
02 Yorumla- 6 ay
Kızlar saf siz ise o*ospu ve her an kullanılmaya hazır dldolar.
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
6 aySen istiyormusun ilişkiye hazirmisın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ben kıyarım düşmanım gibi hemde
00 YorumlaKıyamaz ama ben olsam dayanamam
00 Yorumla
6 ayhayır tam tersine sevdiğine doyamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
6 ayKıyamaz
00 Yorumla Normal onlar
00 YorumlaKıyamaz tabi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem