Ben memelere ozgurluk diyen taraftayim. Bence erkekler gibi bizde ustumuse hic birsey giymeden dolasabilmeliyiz. seks yaparken erkeklerin gogusleri emmesi yalamasi goguslerimizin cinsel organ oldugu anlamina gelmez Mesela kimisi boynunu yalatir kimisi kulaklarini O zaman oralari da kapatalim #memelereözgurluk
Güncellemeler
+1 yıl
Ayak fetisi olan bir suru erkek var ve de ayaklarimiza da hep kapali ayakkabi giyek o zaman
Kadınların göğüsleri neden cinsel organ olarak görülüyor?
Dimi kollarimiz cinsel organ degil diye niye tieort giyiyoruz ya da suratimiz dw cinsel organ degil diye niye aciyoruz komple ortunelim kadınlar da erkeklerde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bencede giymeyin ama cinsel organ olarak görülmesi degişmez donunca emilince zevk alıyosan tamamdır
Boyun ve kulaklar da oyle ama hatta dudaklari da gizleyek o zaman oral seks cekiyoz diye
Gizlemeyin zevk alıyonuz diye gizlemenize gerek yok sütyene hayır yaşasın memelerin özgürlükleri
Erkekler gibi komle cikarmak istiyorum yazin
Tişörtü falan
Sadece sudyen degil
Süper nasıl dikmi bari çıkarttıgına degermi
Doğru diyorsun. Kulak ve boyun gibi lakin toplumun genel kısmında kabul görülen bölgeler orası neticede o yüzden istisnalar kaideyi bozmaz.
Kadininonemli yeri kadar kadın yapan ikinci yer onun için onemli
şu an zaten transparan elbiseler giyerek ortada oluyor ki. Cansel organ olarak görülmüyor artık
Kadınların her şeyine azxiolar 🦶🏿larımıza bile 🦶🏿🦶🏿
Bu suanlik bir olay değil geçmişten geleceği böyle suregelmis senin öyle düşünmen birşeyi değiştirmiyor.
Aa ben dusununce hemen hersey degisir sanmistim
👏
Çok haklısınız hanfendi memelere özgürlük kaç bedendi bu arada🙃
bende memelere ozgurluk dıyorum ben memesever bır vatandas olarak uzerıme dusenı yapmaya hazırım
Göze çok fazla battığı için çok fazla dikkat çektiği için cinsel organ olarak görülüyor
Nedir peki değil diyip de açmak saçmalığı
Dimi kollarimiz cinsel organ degil diye niye tieort giyiyoruz ya da suratimiz dw cinsel organ degil diye niye aciyoruz komple ortunelim kadınlar da erkeklerde
Ne gerek var yani cinsel organ degilse acmaya dimi ehissleohw wuwa
Ne sacmalıyon ya😂komık misin sn.
Aç gez o zaman. Ne anlatıyon cinsel organ illa vajina penis mi olmalı, değilse bile kapanması gereken yerlerden
sen öyle yap o zmn :D
Sen gene da haddini aşma...
Türkiye'de köpeğin memelerine azan var sen düşün
Bizene senin göğüsünden
Sonuna dek arkandayım
bncede açıp öyle dolaşın
Beni vajinadan çok meme etkiler.
Oyle bir şey yok
Bence de saçma
Bencede özgürlük şart
Cinsel olmayan organini gorebilirmiyim ?
Çünkü seksi organn
Haklısın
Değil mi
Önemli bir konu var
Kaç beden