Normalde değil çünkü. Her ne kadar erkekler farklı şeyler hissetse de kadının cinsel organı vajina, erkeğinki penis. Kadın memeleri sadece biraz daha büyük diye mi bu tantana? Küçük memeli kadınlarınki cinsel organ değil mi mesela?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsanda cinsel uyarılma cinsel organla olmaz. Öyle olsa hiç bir zaman karşı cinsten uyarılmazdık değil mi?
Buna ek olarak meme, erojendir. Yani cinsel uyarıcıdır. Evrimsel davranış açısından, büyük /iri meme "yavruyu besleyebilir" algısına neden olır erkekte, o yüzden çekici gelir, ya da tahrik eder. Aynı şekilde kavisli bel, kalça vs de.
Twitterda embesiller sütekli "meme cinsel organ değildir" deyip duruyorlar ama, cinsel uyarılmanın cinsel organ görmekle olduğunu sanmak kadar aptalca ve hayattan kopuk bir akılyürütme olamaz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü gerçekten cinsel bir organ. Erkek açıklayamaz bu durumu ama şöyle birşey söyleyebilirim. Yüzünün arasına almak ( dolgun ise muazzam birşey) ellerin ile dokunmak/sıkmak/oynamak… bak hisler değişiyor. Üzerine boşaldığını düşünmek ya da aralarına vermek. Mesela bu bile libidomu yükseltiyor Yani düşünmek bile. Belli pozisyonlarda sağlandığını görmek.. ki bir hayli harika olay.. Benim için özel birkaç şey daha var lakin burda yorumu doldurmayayım. Kısaca meme cinsel organdır 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Sallandığını * yazım hataları için kusura bakma. Sağcak halim yok memeyi tabi ki ajskkdkfkkf
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Doğru meme değil aslında tıpben göğüs
Meme cinsel organ değil göğüs deniyor
Ama erkeklerde cinsellik algısı yarattığı için cinsel organ diyenler de var.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın hangi coğrafyasına gidersen git, kadın memesi cinsel organ olarak kabul edilir.
24 Yorumla- 1 yıl
kes
- 1 yıl
@ZeryaCemrem hayırdır?
Sana input veya output olan bir şey mi var? - 1 yıl
bos konusmussun daha fazla konusarak rezil etme
- 1 yıl
@ZeryaCemrem sg aq
Meme kadında da erkekte de bulunur, cinsel organ değildir. Kimisi açar, kimisi saklar. Bu bizi ilgilendirmez. Ama artık memesini açmış bir kadın görünce "Aaa çok ayıp" demekten vazgeçin. Memesini açan erkek görünce "Çook yakışıklı yiaağ" demesini biliyorsunuz çünkü.
112 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle ya
- +1 yıl
1 dis: Ahlak bekçisi 😀😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle küçük ya da büyük meme ayrımı yapanlara diyecek bi şeyim yok, böyle aşırı bi ayrım olmamalı, sadece küçük veya büyük olmasına takık olmamalılar. Her iki cinsiyet için de memeler erojen bölge ama kadınların memeleri cinsel olarak uyarılmaya daha yatkın.
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca tüm kadınlarda memelere dokununca veya ne bileyim emilince cinsel haz olacak diye bi şey yok, kişiden kişiye değişme durumu var.
Ben öyle algılamıyorum. Sen abaza çevreni değiştir bence
32 Yorumla- +1 yıl
çevremle alakalı bir şey değil bu dediğim toplumla alakalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bazı erkek kankalarıma bile dekolteli ya da onların deyimiyle nude atıyorum ya cinsel organ olarak görmüyorum göğüslerimi
77 Yorumla- +1 yıl
Sallama
- +1 yıl
- +1 yıl
@Mnbb111111 pek inandırıcı gelmedi görmeden inanmam
- +1 yıl
- +1 yıl
Kanka da oluruz @Mnbb111111
Böyle gelmiş böyle gidiyor be. Saçma sapan şeyler. Sizi sütyen takmanız da onu devamı işte. Saçma sapan bilmem ne zamanda gelme olaylar.
30 Yorumla
+1 yılBu cinsel uyarı diyenler ne alaka kardeşim bazı kadınlar göğüse dokunulmasınlar hoşlanmıyor ya da hiçbir şey hissetmiyor?
30 Yorumla
+1 yılKadının ilk uyarılma noktası metabolik olarak meme uclarıdır tıpkı bir gsm operatörü şebeke sinyal vericisi gibi en uç noktdan başlar etek gibi geniş bir alana yayılır yeterince açık ve net cevap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenis ve vajina "üreme" organlarıdır, evet. Ama cinsellik söz konusu olduğunda kadın ve erkek vücudunun her yeri dahildir. Ona bakılırsa eller, ayaklar, kalçalar, boyun, bacak, bel gibi kısımların da ayrı görevleri var ama gerek cinsellikte gerek çekicilikte hepsinin yeri ayrı. Memeler de aynı şekilde. Cinsellik sadece penis ve vajinadan ibaret değildir.
10 Yorumla
+1 yılvar mı cinsel organ diyen? cinsel olarak uyarıyor olması cinsel organ yapmaz
30 Yorumla
+1 yılCinsellik sadece penis ve vajinadan ibaret değil ki. Öpüşürken dudaklarını kullanıyorsun mesela. Kadını cinsel iliskiye hazırlarken vücudunun en hassas bölgeleri ile ilgileniyorsun mesela. İş sadece penis ve vajinada bitmiyor ki
10 Yorumla
+1 yılMeme organ değildir, vücudun dışındaki her parçaya uzuv denir
20 Yorumla
+1 yılÇekici geliyor çünkü erkekler ne kadar büyük sevmem dese de büyük ister mesela zevk istek meselesi dokunmak istiyor mesela
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kadın memesi cinsel organ değildir evet ama erkeğin ilgisini çekecek onu isteklendirecek bişeydir yani
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe o zaman göt de cinsel organ değil orayı da açın
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel organ değil ama çıplak haliyle dikkat çekici bir bölge olduğu için cinsellik çağrışımı yapar. Kadın vücudu baştan ayağa kendi hemcinsi de dahil herkesi etkilerken güzel göğüslerin cinsel çağrışım yapmaması beklenemez.
00 Yorumla
+1 yılben aynı görüşte değilim memenin büyük veya küçük olması önemli değil önemli olan karşındakinin sana verdiği zevk
00 Yorumlasen doğaya gülücük sacan pozitif insanlardansın demi? :D :D
20 Yorumla
+1 yılEvet haklısın yani eskiden sutyen icat edilmese erkekler bu kadar önemsemez memeyi sjsjsj
00 Yorumla
+1 yılÖyle çünkü dünyanın neresine gidersen git öyledir. Sacma feminist fikirlerinizi birakin artik.
00 YorumlaAslında değildir. sadece doğacak çocuk içindir süt emsin diye dir onlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu memeeee diye saldıranların fikri:) meme işte uzuv sadece dış uzuv cinsel organ degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü uyarılma ve uyarma bölgesi. zaten kimse memeler cinsel organda demiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
kim pörtletti bu soruyu tarihinede bakmadım hiç :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılO zaman kadınlar neden üst giymek zorunda kalıyor erkekler giymiyor
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Türkiyede öyle ama amerika, rusya ve avrupa ülkelerinde değil
10 Yorumla
+1 yılMesela cinsel olarak görülmese o bölgeyi açık mı bırakcaksınız ki takılma nedenini anlayamadım ben
00 YorumlaSen sadece cinsel o4ganınla mı seks yapıyosun veya seni sadece penis mi tahrik eder.. zaten memeye kimse cinsel organ demedi popoya da. Ama bunlar cinsellikle ilgilidir. Tahrik eder. Kqdına kadınlığa hastır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin memesine dokunursan hiçbir uyarı almaz. Ama kadınlar memesinden cinsel uyarı alır. Sen almıyorsan o senin problemindir
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCahiller eksiyi basmış
+1 yılErkek memesi de cinsel organ bence
99 Yorumla- +1 yıl
Niye dislediniz A dostlar sevin beni sjdjjdjd
- +1 yıl
Hanfendi siz benim meme mi baktiniz fjdkfkdkd
- +1 yıl
Yok gözüm kaymış olabilir
- +1 yıl
Aaaaa münasebetsiz sapık fnnfkfkfkf
- +1 yıl
Beyefendi bilerek olmadı
- +1 yıl
Adli islemler baslatildi nfnfkf
- +1 yıl
İşlenmişsin kalbime ilmek ilmek
- +1 yıl
Kenetlenmis kalbimeeeee
- +1 yıl
Hahsjejrr
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlığın sembolü vajinadan sonra o çok hassas ve dişilik sembolü
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir soru sormuşsun tebrik ederim 😊 kadın her çağda zamanda sınırlandırılmş ondan sanırım yoksa üstsüz çok var yine plajlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadının genel olarak her yeri cinsel obje benim için belki ondandır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılmemelere özgürlük o zaman !
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel organ çünkü :d kadınlar göğüslerine dokunulmasından haz alıyor hatta inliyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
o zaman ayak fetişleri var ayak da mı cinsel organ? böyle mantık olmaz
- +1 yıl
kadınların büyük çoğunluğunu bundan zevk alıyor. fetiş başka bir şey. tam mana da c. o. sayılmasa da %90'lık bir bölüm hoşlanıyor göğüslerine dokunulmasından.
- Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılçok tiryakisi değilim de erkeklerden büyük olduklarına göre cinsel sayılırlar :D
00 Yorumla
+1 yılCinsel organ değil cinsel obje bence.
10 Yorumla
+1 yılmadem değil o zaman göstermekten çekinme?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden memenin resmini isteyene de dersin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılZevk veriri zevk alair
00 Yorumla
+1 yılTahrik esiyor zevk aldiriyor
00 Yorumla
+1 yılKim dedi algılanıyor diye?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere çekici geldiğinden sanırım
00 Yorumla
+1 yılEvet memelere özgürlük 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Haz alması olabilir mi aynı zamanda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu devirde ayak bile neyse
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılAnlamış değilim
38 Yorumla- +1 yıl
@guruke bin yorumuna sonuna kadar katılıyorum 💐💐💐
- +1 yıl
nin pardon
- +1 yıl
@guruke Rica ederim 😇 güzel yorum için çok teşekkürler 🙏🏻
- +1 yıl
Artık kadın memesine cinsel obje cinsel organ muamelesi yapılmaktan acilen vazgeçilmeli
- +1 yıl
@guruke Maalesef 😔
- +1 yıl
Acınacak haldeyiz
+1 yılKadın zevk aldığı için olabilirmi
10 Yorumla
+1 yılcinsel uyaran oldugu için cinsel organ sayılır.
00 Yorumla
+1 yılo zaman göster görelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtkili oldugundan öyle
10 Yorumla
+1 yılİnsanların %80inin fetişi var diye sanırım dbdbdb
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bence de. Penis de sayılmaz
00 Yorumla
+1 yılcinsel organ değilse gösterin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLibidoyu yükseltiyor çünkü
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOğlum yalan mı lan aw bide 4 kişi eksikmiş meme görünce tahrik olmuyor musunuz. Bırakın görmeyi frikik bile etkilemiyor mu? Siz ne anlarsınız
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil mi knka zaten :D :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılZevk noktalarından biri olduğu için
00 Yorumla cinsel organ bence
10 Yorumlaufakları en harika
00 Yorumla
+1 yılYani olabilir belki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılEmmiklenilesi his uyandiriyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çok sexy
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem