Ben kadın memesini cinsel organ olarak düşünmüyorum. Kadınların en estetik organıdır bence sizce?
Kadın memesi cinsel organdır.
Kadın memesi cinsel organ değildir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer o şekilde bakarsak cinsel organ diye bişey yoktur. memenin esas amacı daha farklı bişey. penis ve vajinada aynı şekilde primary görevi boşaltım organı olmaları.
bu mantıkla cinsel organ diye bişey yok.
yani senin düşündüğün gibi düşünürsek dudaklar ve dilde cinsel organdır :D
yanlışsam söye @Süslü_Hatun
Haklısın ama anket sonucu üzücü yaklaşık yarısı cinsel organ olarak görüyor.
seks aksiyon olarak baktığında yatakta kadın tüm vucuduyla cinsel dir. kadının her noktası :) değerini kıymetini bilene.
üzücü olan aslında kıymetini bilememek
rica ederim
Cinsel organ değildir. Bebeğini emziriyor kadın onunla. Neresi cinsel organ :d
Recep Tayyip Erdoğan bu konuya açıklama getirdi; Onlar "Kutsal Süt Ünitesi" <3
ahahhh:)
Cevap
34Cevap
kadın memesi cinsel organsa erkekteki meme nedir diye sorarım tek farkları süt üreten bir mekanizmaları olmadığı için büyük olmamalarıdır meme ye cinsel organ gözüyle bakmak dalağa böbreğe hatta omurilik soğanına cinsel organ gözüyle bakmak gibi bişey :)
Cinsel organ değildir. Çıplak gezmek toplum tarafından ayıplanacağı için meme saklanmamaktadır ki avrupa ülkelerinde çıplak gezsen kimse sana Türkiyedeki gibi bir yaklaşımda bulunmaz.''Bazı'' Türk insanların zihniyetine göre memeyi geçtim kadın tek başına cinsel bir objedir. Fakat aslında öyle bir şey yoktur.
hayır seks objesi degil. dir, saklandıgı için ilgi duyuluyor, meme yapı itibariyle depolama anlamında ve gögüs kafesinde oldugu için göğüs de anlamına gelen süzgeç anlamında oldugun seks objesi degildir
Cinsel organ degil, cinsel cekicilik uyandiran bir organ..
Kahrolsun sutyenler, memelere özgürlük!
eğer olmasaydı saklanmazdı sanırım.. sonuçta erkeklerde de var... bir erkek öyle gezse sorun olmuyor ama bir kadın değil üssüz gezmesi dekolte vermesi bile nelere sebep oluyor :)
normalde değildir ama farklı teknikler denerken kullananlar var :)
he mısınız ya ne cinsel organı cinsel organ erkeklerde penis kadınlarda vajinadır sadece bu kadar erkeklerde de meme var ne cinsel organı off
hayır kadın bütünüyle bir estetiktir bir dengesi vardır hani kalçası göğsü ağzı burnu yüzü kaşı saçı ayağı herşeyi güzel olmalı hani puzzle gibi birisi kötü olursa her şey gider
merhaba cınsel organ degıldır ama erkek yaladıgında uclarını emdıgınde kadın haz alıyor benım bıldıgım bu tesekkur ederım
Degildir ama eller gibi boyun gibi dudak gibi işe farkli bir, zevk verir
Memenin cinsellik esnasında çok işlevi yoktur. Erkeğin oyuncağıdır.
onun adı cicikk :D bebek emzirmeye yarar cinsel degildir :)
cinsellikle alakası yoktur kadın vücuduna dokunulduğunda nasıl haz alıyorsa ondanda haz alır erkekler için hiç bir anlam taşımaz
Kadınların her bölgesi cinsel organdır bana göre her yerinden haz alırlar çünkü
cinsel organ denince erkekte penis bayanda vajinadır ama cinsel çekicilik başka bir şey. cinsel çekicilik herşeydir
ciddi misin :)
hem estetik hem cinsel organ olamaz mı
bir kadinin bebegi olana kadar kocasi misafirdir sadece 😉
cinsel organıdır ya örnegin sütyen takmıyosunuz tahrik ediyosunuz bizi dekolte giyiyosunuz yine tahrik ediyosunuz baktırıyosunuz gögüs arasında saxo çekiyosnuz boşaltıyosunuz bence cinsel bir organ.:)
cinselliğe duyarlı olduğu için cinsel organdır ama farklı görevleride var erkek penisinde olduğu gibi...
Erkekler için cinsel organ bence
cinsel organ vajinadır bence
bilmiyorum ama meme çoh hojtır
Hayır katılmıyorum değildir
Plajda kapatiliyor mu kapatılıyor tamam.
Cicik bebek emzirmek içindir ama erkeğe hoş gelir
Onu bilmiyorum da
Kahrolsun sutyenler 😂
Cinsel değildir çünkü Bebeğin beslenme yeri.
Cinsel organla tahrik edici organı ayırmak lazım.
elbette. dinde bile yeri var.
Değil ama insan etkileniyor
Gibi gibiii
Cinsel organ değil mübarek bir organ
Saf memenden mi işiyorsun ya da ürüyorsn :D
B dedim.
a dedim
Değildir ya bence
Tabikide hayir
B şıkkı
yalıyoruz nabalım
Evet