+1 yılSadece görsel rahatsızlığı olur bence, bir erkek tarafından düzgün dudaklı ve pembemsi bir vajina çok daha ilgi çekicidir, daha çok oral yapma isteği oluşur mesela. Ama böyle dudakları sarkık, kararmış vajinalar belli bir zaman sonra ilgi çekici gelemeyebiliyor. Yine de insandan insana değişir, peki şimdi yanlış anlamazsan diyeceğim şey şu, vajinanı görmeden, kötü veya iyi diyemem bir erkeğin gözünden bakıp onu ilgi çekici mi, rahatsız edici mi bulabileceği konusunda ilk önce görmek lazım. Hiç birine göstermiş miydin vajinanı bir erkeğe?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkararma sorun olmazda dudak sarkıklığı mesela oral fazla yapılmayabilir erkek açısından ilişkide iyi olur ama sana zararı olabilir orası sulu kalabilir hep enfeksiyon kapması kolay olur bazı açılardan avantajlı bazılarınde değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Her gün aynı soruları bıkmadan soruyorsunuz ya. Sarayın geçmişte bin tane soru var.
03 Yorumla
Soran+1 yılCevaplama o zaman ya ben yeni açtım kendim sormak istedim başkalarının soruları beni ilgilendirmez.
Soran+1 yılMal
Olmaz be nolcak bulduk bi de sarkık diye laf mı edicez
00 Yorumlaolmaz. şimdi millet kadın doğum uzmanı gibi görmeden bişi diyemem diyecek sjsjxsxs :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok sarkıksa sorundur ama azsa buna genç erkekler takılabilirken kızlar bazı şeylerde istediklerini bulamayınca olgun erkeklere yönelmesine sebep olabiliyor ve bazen beklentiler bellidir
00 YorumlaEvlenmeden estetik yapması gerekir. İtici bir görüntü.
00 Yorumla
+1 yılHayır tam tersi daha çok zevk veriyor özellikle oral yaparken çok daha zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDış dudaklar görünüm olarak itici olabilir ama iç dudaklar sorun yaşatacağını sanmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla yesillikli salata ye. Baktın Marul seviyor sıkıntı olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. çok sorulan soru. özeli kalmadı... Sorun olsa çok kişide aynı tip olmazdı.
00 Yorumla
+1 yılBence olmaz vajinanin ic dudaklari guzel duruyorsa bence hicbir sıkıntısi olacagini sanmiyorum sevgili uye
00 YorumlaCok sorun olmaz. Sizinki nasıl
03 Yorumla
Soran+1 yılYani normal çok abartı yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılAgzinin tadini bilene sorun olmaz
24 Yorumla
Soran+1 yılSarkık olması mı iyidir
Cevap sahibi+1 yılDaha cok zevk verir sanada karsi tarafada
Soran+1 yılOral için mi diyorsunuz yoksa başka bir şey için mi
Cevap sahibi+1 yılOral
Görmeden bir şey demek zor
00 YorumlaOlmaz iyi oral yapılır 🫢
00 Yorumla
+1 yılolur. Kanatlanıp uçabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgılımın sarkık sorun olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılIçine alırken katlanıyor mu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 12,8b cevap paylaştı. Olmaz
00 Yorumla
+1 yılTahminimce olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvet olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım